12 legújabb függönyterv a szalonhoz 2021 -ben

Nehezen újítja meg a szalonját, hogy a szükséges emelést biztosítsa, de korlátozott a költségvetése? Ne essen kétségbe, mert a függönyök a legolcsóbb megoldások a problémára, és lenyűgöző eredményeket nyújtanak, miközben könnyedén elfér a zsebében. A szalon legújabb függönytervei nemcsak javítják a szoba megjelenését, hanem alapvető szerepet játszanak a ház általános esztétikájában.

12 legújabb függönyterv a szalonban

A piacon és az interneten sok függönytervezés érhető el, de elengedhetetlen, hogy a kialakítást a szalon díszítése alapján válasszuk ki, és illesszük hozzá a belső terek javításához. A függönyök összekeverik vagy kiemelik a szobát. Ha jól látja a ház belső részleteit, olvassa el az alábbi cikket, hogy többet megtudjon arról, hogyan határozzák meg a függönyök a szalon általános témáját és hangulatát.

A legjobb függönytervek a szalonhoz:

Íme 12 egyszerű és modern függönyterv a szalon számára. Vessünk egy pillantást rájuk.

1. Tervező függöny tervezés a szalonhoz:

Tervezői függönyök a szalonhoz

Ezek a luxus dizájner függönyök bonyolult virágos paizsokkal és mintákkal rajtuk tökéletesen kiegészítik a szalon dekorációját, és álcázott modernista megjelenést kölcsönöznek. A selymes szövet tökéletes redői eleganciát kölcsönöznek és királyi megjelenést kölcsönöznek a függönyöknek. A függönyök és a kanapén lévő párnák megfelelő részletei szerkezeti mélységet kölcsönöznek a helyiségnek, és kifinomult megjelenést kölcsönöznek a szalonnak.

2. Divatos függöny stílus a szalonhoz:

Divatos függönyök a szalonhoz

Ezek a modern, divatos függönyök minden bizonnyal a játékosság elemeit fejtik ki, és kiemelkednek a szoba monokróm környezetében. A mélyvörösben összefonódó örvények gazdag merészséget és éles kontrasztot kölcsönöznek a szobának. Ezek a függönyök alkalmasak arra, hogy egy ideig elegendő fényt engedjenek, blokkolják a hőt és esztétikus megjelenést kölcsönöznek a térnek.

3. Hálófüggöny minta a szalonhoz:

Hálófüggönyök szalonokhoz

A puszta hálófüggönyök ma divatban vannak, mert hajlamosak maximalizálni a fényt a zárt lakásokban és terekben. A monokróm függönyök apró részletekkel illeszkednek a társalgó kiegészítő témájához, és hozzáadják a szoba puszta eleganciáját, anélkül, hogy sok figyelemelterelést okoznának a dekorációtól. Ezek a függönyök a megfelelő választás, ha korlátozott a munkaterület, és a dekoráció halk, világosabb tónusú.

4. Vidéki stílusú függönyök a szalonhoz:

Vidéki stílusú függöny a szalonhoz

Ha nem szeretné, hogy függönye legyőzze a szalonját, de szeretné hozzáadni a szórakoztató elemet, mindazonáltal ezek a függönyök a tökéletes választás az Ön számára. Ezek a fehér függönyök furcsa geometriai és állati nyomatokkal rendelkeznek, amelyek színes geometriai mintákkal egészítik ki a padlót. Ezek a függönyök a legjobbak, ha egy meglepő színt kölcsönöznek a szobának egy semleges színű függönyön anélkül, hogy túlzásba vinnék.

5. Európai stílusú szalonfüggöny:

Európai függöny stílus a szalonhoz

Ezek a gyönyörű európai stílusú függönyök lenyűgöző hátteret adnak a vintage stílusú szobához. A krémfüggönyök gyönyörű mintái álmodozó szeszélyes megjelenést kölcsönöznek a helyiségnek, és tökéletesen kiegészítik a bútorokat. A bonyolult hajtogatott függönyök méltó drámaérzetet kölcsönöznek a helyiségnek, és a vásznat a többi berendezéshez illesztik. Ha királyi környezetet szeretne megismételni a szalonjában, ezek a függönyök fantasztikus lehetőséget kínálnak Önnek.

6. Nyomtatott szalonfüggönyök:

nyomtatott szalonfüggöny

Ezek a halvány ágyneműk hatalmas keresztező körökkel és kontrasztos, bonyolult tájjal a háttérben hozzák a természetet a szalonba. Melegséget, energiát és nyugalmat kölcsönöznek a helyiségnek. Pihentető hatást keltenek, miközben elbűvölő tapintást kölcsönöznek a bútoroknak szürke tónusokkal. Ez a függöny tökéletes a már meglévő dekoráció felidézéséhez, és csodálatos háttere a szalonnak.

7. Jacquard függöny tervezés a szalonhoz:

Jacquard függöny a szalonhoz

A Jacquard függönyök egyedi textúrájukról híresek, ahol a gyönyörű, bonyolult minták közvetlenül a szövetbe vannak szőve. A magas függönyök megerősítik a helyiséget. Ezek a magas Jacquard függönyök geometrikus kialakításúak, semleges alapon, amely kiegészíti a szőnyeget és más bútorokat. Tökéletesen illeszkedik a színek témájához, és hatékonyan maximalizálja a szoba fényét, hogy élénk érzetet keltsen. A puszta fehér függöny virágmintával gazdagítja a dekorációt.

8. Koreai szalonfüggöny:

Koreai szalonfüggöny

Ezek a redős koreai függönyök vidám kis érintést kölcsönöznek a helyiségnek, és kiemelkednek a szoba világosabb tónusával szemben. Vicces elemet visznek a térbe, extra színpompával. A bonyolult virágos kúszónövények a függönyön különböző színű madarakkal és levelekkel hozzák a természetet a szobába, és éteri kecsességet kölcsönöznek a szalonnak.

9. A függöny függöny a szalonhoz:

Függöny a szalonhoz

A fémes arany függönyök gazdag, krémes díszítéssel királyi gazdagságot kölcsönöznek ennek a szalonnak. Ezek a nehéz, fényűző függönyök segítenek a helyiség többi formális fabútorának földelésében is. A fényes függönyök feldobják a megfelelő falszínt, és varázst és romantikát kölcsönöznek a szobának. Az íjjal ellátott aszimmetrikus kendő modern csavar és modern megjelenést kölcsönöz a helyiségnek.

10. A legújabb függönytervezés a szalonhoz:

A legújabb függönytervezés a szalonhoz

Ez a feltűnő lila szín élénkséget és szórakoztató elemet kölcsönöz a helyiségnek. Az egymáshoz illő párnák egy kis extra varázst és kifinomultságot kölcsönöznek a szoba dekorációjának. Ez a függöny fiatalosnak tűnik, miközben fényességet és méltóságot kölcsönöz a térnek. Hiszen ki hagyhatja figyelmen kívül a finom lila függönyt, amely kötetekben sugároz ?!

11. Stílusos függönyök a szalonhoz:

Stílusos függönyök a szalonhoz

Ez a szalon csiszoltnak és elegánsnak tűnik, kettős függönyréteggel, kontrasztos árnyalatokkal. A bonyolult szövésű redők és sallangok nőiességet és fantáziát adnak. A bézs és a krém kombináció álomszerűbbé és éteresebbé teszi a szobát, és tökéletesen kiegészíti a bútorokat. A függönyök díszítései királyi megjelenést kölcsönöznek, és a puszta fehér függöny hatékonyan beengedi a fényt, hogy megvilágítsa az egész szobát.

12. Díszített szalonfüggönyök:

Díszített szalonfüggöny

A fehér és borvörös függönyök keveréke redőkben és rétegekben mélységet ad a helyiségnek. A színkombinációnak köszönhetően a szoba modernnek és nyugodtnak tűnik, vintage elemekkel. A játékos és kifinomult tökéletes keveréke, varázsát és romantikáját varázsolja a szobába. Ez az időtlen kialakítás tökéletesen kiegészíti a vörös széket és asztalt anélkül, hogy túlterhelné a néma dekorációt. Dekoratív keretet hoz létre az ablakokhoz, figyelemmel a függöny apró részleteire, és lehetővé teszi a természetes fény beáramlását.

A függönyök esztétikai és gyakorlati előnyökkel járnak a helyiség számára. Megakadályozzák a napfény, a por és a hő bejutását a helyiségbe, miközben felélénkítik a teret és kiegyensúlyozzák a helyiség bútorait. A szoba dekorációjától és színtémájától függően egy jól illeszkedő, megfelelő függönykészlet ugrásszerűen feldobhatja a szalon megjelenését. Reméljük, hogy a 12 legnépszerűbb rajzszoba parda tervezéséből összeállított összeállításunk segített abban, hogy tökéletes függönykészletet keressen a szalonjához. Melyik tetszett a legjobban? Tudassa velünk az alábbi megjegyzések részben!