9 bedste silke camisole toppe til kvinder i trend

Silke camisole er en glimrende mulighed at have på i vinter. Dette kan let parres med et par denim, bukser eller shorts og klædes ubesværet på. Mens topkendisser ses bære dem, kan du også rocke stilen. Fordi væk er de dage, hvor de kun blev brugt som nattøj.

Bedste silke camisole toppe til kvinder:

Lad os se de 9 bedste silke camisoler, du kan få i din garderobe,

1. Racer Back Silke Camisole:

Racer Back silke camisole

Denne kulsorte top i camisole i sort ser cool stilfuld ud, og noget du kan bære som fritidstøj. Det er behageligt på samme tid. Det kan slås sammen med denim AMD stiletter for at fuldføre hele looket.

2. Hvid silke camisole:

Hvid silke camisole

En anden fantastisk hvid silket cami -top er denne hvide med et lacy design i nakken. Du kan klæde den på i en jakke, denim og støvler for at rocke det daglige casual look om vintrene. Hele udseendet på denne hvide silke -camisole -top kræver færre tilbehør.

3. Gul Lacy camisole:

Gul Lacy camisole

Ovenstående sennepsgule blonder camisole er en godbid for øjnene. Den fantastiske kombination med lacy design gør cami -toppen til et glimrende valg som dagtøj. Med falmede jeans eller bukser kan man færdiggøre påklædningen.

4. Sea Green Lace Trim Camisole:

Sea Green Lace Trim Camisole

Denne havgrønne silke -camisole kan også fungere både som nattøj og fritidstøj. Mens camisolen kan kombineres med shorts om natten, kan den bæres med jeans for at fuldføre det afslappede look. Dette er det bedste valg for mænd, hvis de planlægger at give deres kone en gave på deres bryllupsnat.

5. V-formet camisole:

V-formet camisole

Denne camisole i cremefarvet silke tilføjer en elegant touch til brugeren. Stoffets rigdom fremgår af camis cremede farve. Dette er ideelt at have på under en jakke eller frakke. Det kan let eksperimenteres med ved lagdeling. Denne er lidt skinnende, fordi du får et sexet udseende, prøv denne camisole til regelmæssig brug.

6. Sort satin camisole:

Sort satin camisole

Tilføj glamour til hele dit look ved at ligge for denne sort silke camisole med snørebånd på halsen. Denne er dejlig at have på på en date eller fester med venner. Kræver meget minimale smykker. Par det med høje hæle. Denne type sortfarvet camisole giver et godt kig på de piger, hvis hudfarve er mere retfærdig, det er også bedst til fritidstøj.

7. Olive Green Camisole Top:

Olivengrøn camisole top

Denne V-formede olivengrønne silke camisole top ser elegant ud som vist. Den kan bruges med denim eller sorte bukser og et par støvler. En sætningskæde eller øreringe vil fuldføre hele looket. Hvis du planlægger camisole på jeans, så er denne altid den bedste løsning.

8. Designer camisole top:

Designer camisole top

Ovenstående designer silkeblonder cami er noget, du helt sikkert vil eje i din garderobe. Blondesignet gør toppen endnu mere stilfuld. Slå det sammen med læderbukser eller shorts og sneakers for at fuldføre hele outfit.

9. Marineblå blonder camisole:

Marineblå silkeblonder -camisole

Klassisk og moderigtigt, denne silke satin camisole med broderet snøreværk udført på halsen og bunden af ​​toppen, er det helt rigtige outfit til at blive brugt på en fest eller en særlig dato. Slå det sammen med en hvid buks som vist.

Få din silke camisole i henhold til dit budget, du kan prøve fra lav til høj budget camisoles, som du har brug for. Camisoles kan helt sikkert ændre hele dit look og få dig til at se mere fed og glamourøs ud uden anstrengelse.