9 Kényelmes fehér pólóminták nőknek

A camisoles a nők egyik alsóneműje, derékig érő hosszúságú. Számos színben kaphatók, többnyire pamutból, nejlonból és szaténból készülnek, amelyek megfelelő megítélést adnak a ruházatnak. Többnyire spagetti hevederek formájában kaphatók, és számos célból készülnek. A fehér póló egyedülálló, amely minden ruhához illik. Különböző formákban van, és a ruhái szerint viselhető.

A legjobb és legszebb fehér póló nőknek a divatban:

Íme néhány top 9 fehér kamizola.

1. Maiden Camisole:

Leányzó Camisole

Ez egy leánykori fehér póló, amely alakformálóként használható. Az anyag vastag és nejlonból készült. Minden típusú ruhához viselhető, és rövid is rendelkezésre áll. Ez egy kényelmes viselet minden tinédzser és nő számára.

2. Melltartó Camisole:

Melltartó Camisole

Ez a kényelmes póló beépített polc melltartóval rendelkezik. Állítható nyújtópánttal rendelkezik, és tiszta pamutból készült. Ez alkalmas minden típusú nyugati viseletre. A pamut póló kényelmesebb a nyári szezonban.

3. Csipke Camisole:

Csipke Camisole

A csipke póló egy elegáns típus, ahol felsőként és belső ruhaként is viselhetjük. Nejlonból készül, és különböző anyagok is rendelkezésre állnak. Állítható vékony hevederrel is rendelkezik. Ez a legjobban alkalmas éjszakai viseletre és rövidnadrágra.

4. Halter Neck Camisole:

Fésült nyakú Camisole

Ez egy kötőfék nyakú fehér póló, amelyben a vékony pántok a nyak körül vannak kötve. Pamutból készült. Ez a stílus a legmegfelelőbb a tizenévesek számára, amelyek alkalmi viseletként és többcélú viseletként is viselhetők.

5. Horgolt Camisole:

Horgolt Camisole

A horgolt póló a legjobban illik azokhoz a tizenévesekhez, akik stílusosak és egyediek. Ez horgolt mintázatú csipkéből áll. Ez a könnyű súly és kényelmes viselet tökéletes klubbulihoz és nyári kirándulásokhoz.

6. Pánt nélküli kamzola:

Pánt nélküli kamzola

Ez egy pánt nélküli fehér póló, amely különösen nyugati viselethez viselhető. Belül beépített melltartóval rendelkezik. Ez egyben alakformáló is, ami karcsúbbá és fittebbé tesz minket. Nylon/elasztánból készül. Tökéletes viselet parti ruhákhoz.

7. Backless Camisole:

Hátsó Camisole

A hátsó fehér cami felső viselhető nyugati viseletnél, amelynek mély nyaka van. Nejlonból készül. Csipke is csatlakozik hozzá, ami trendivé teszi. Tökéletes éjszakai partira viselhető.

8. Pliszált kamzola:

Pliszált kamzola

Ez egy redős fehér póló, amely több mint ujjatlan felső. Ráncolt és varrott, ami eltér a megszokottól. Sifonból készült. Alkalmi viseletre a legalkalmasabb.

9. Night Wear Camisole:

Éjszakai viselet Camisole

Ez egy éjszakai viseletű fehér póló, amely puha selyemből áll, és fűzőket fűznek hozzá a jó megjelenés érdekében. A térde fölé nyúlik, és éjszakai ruhának szolgál. Az anyaga olyan könnyű és puha, ami éjszakai viselethez a legmegfelelőbb.

Ezek voltak a kamizolok típusai. Mint látható, ez nagyon hasznos a nők számára. Hálóruhaként is viselhetők. Divatosak és több célt szolgálnak. Ezek különböző stílusokban és hosszúságúak. A camisole könnyű viselet, amelyet kifejezetten tizenévesek és nők számára terveztek. Ez egy többcélú, teljes ruhadarab, amelyet mindenki kívánsága szerint viselhet. Ezek a különböző típusú fehér pólók segítenek megérteni ezt a ruhadarabot.