9 Komfortable hvide camisole -designs til kvinder

Camisoles er en af ​​undertøjene til kvinder, der længder til taljen. Fås i en række farver, de er for det meste lavet af bomuld, nylon og satin materialer, der giver ordentlig vurdering af tøjet. De findes hovedsageligt i spaghettistropper og udføres til en række formål. Den hvide camisole er unik, som passer til alle kjoler. Den er i forskellige former og kan bæres i henhold til dine kjoler.

Bedste og smukke hvide camisole toppe til damer inden for mode:

Her er et par top 9 hvide camisoler.

1. Maiden Camisole:

Maiden Camisole

Denne er en jomfruhvid camisole, der kan bruges som kropsform. Materialet er tykt og består af nylon. Den kan bruges til alle typer kjoler, og en kort er også tilgængelig. Denne er en enkelt behagelig slid til alle teenagere og kvinder.

2. BH Camisole:

BH Camisole

Denne behagelige camisole har en indbygget bøjle med bøjle i bøjle. Den har justerbare strækstropper, og den er lavet af ren bomuld. Dette er velegnet til alle former for vestlige tøj. Camisole i bomuld er mere behagelig til sommersæsonen.

3. Blonder Camisole:

Blonder Camisole

Blonder camisole er en stilfuld type, hvor vi kan bære såvel som top som en indvendig beklædningsgenstand. Det er lavet af nylon og forskellige materialer er også tilgængelige. Det har også en justerbar tynd rem. Dette passer bedst som nattøj og til shorts.

4. Grimehalskant:

Halterhalse camisole

Denne er en halterneck hvid camisole, hvor de tynde stropper er bundet om halsen. Den består af bomuld. Denne stil passer bedst til teenagere, som kan bruges som fritidstøj og til flere formål.

5. Hæklet camisole:

Hæklet camisole

Hæklet camisole passer bedst til teenagere, der er stilfulde og unikke. Denne består af blonder i et hæklet mønster. Dette er let i vægt og behageligt at have på til en perfekt klubfest og sommertur.

6. Stropløs camisole:

Stropløs camisole

Dette er en stropløs hvid camisole, der kan bæres især til vestlig slid. Den har en indbygget bh indeni. Dette fungerer også som en body shaper, som viser os slankere og fit. Den består af nylon/elastan. Perfekt slid til festkjoler.

7. Halterneck uden ryg:

Rygfri camisole

Rygløs hvid cami -top kan bruges til vestlige slid, der har en dyb lav hals. Det består af nylon. Det har også blonder knyttet til det, hvilket gør det mere trendy. Den kan bruges til en perfekt natfest.

8. Plisseret camisole:

Plisseret camisole

Denne er en plisseret hvid camisole mere over ligner en ærmeløs top. Det er blevet foldet og syet, hvilket er forskelligt fra det sædvanlige. Det består af chiffon. Passer bedst til fritidstøj.

9. Night Wear Camisole:

Nattøj camisole

Dette er en hvid camisole i nattøj, der består af blød silke og snørebånd er fastgjort til den for et godt udseende. Det strækker sig over dit knæ og fungerer som natkjole. Materialet er så let og blødt, som passer bedst til nattøj.

Det var typer camisoler. Som man kan se, at det er meget nyttigt for kvinder. De kan også bruges som nattøj. De er på mode og tjener flere formål. Disse kommer i forskellige stilarter og længder. En camisole er let slid specielt designet til teenagere og kvinder. Det er et multifunktionelt kludstykke, der kan bæres efter hvert folks ønske. Disse forskellige typer hvide camisole hjælper dig med en klar forståelse af denne beklædningsgenstand.