9 legújabb pánt nélküli nadrágminták nőknek

Akár érzéki megjelenést szeretne adni a hálóruhának, akár merész megjelenést szeretne bármilyen borzongós buliban, a pánt nélküli póló nagyon igényes viselet volt a nők számára. A vékony és nyújtható anyagból készült póló karcsú és vonzó megjelenést kölcsönöz a nőknek a különféle mintákkal.

A legjobb pánt nélküli Camisole felsők nőknek:

Íme a könyörgő, vállnélküli póló nélküli felsők gyűjteménye, amelyek egyetlen nézetben elvonják a figyelmét,

1. Egyszerű rövid kamizol:

Egyszerű rövid kamzola

Szeretné ezt a tökéletes megjelenést az ágy felé sétálva! A pánt nélküli fekete póló segíthet. A póló derékig érő és alátéttel ellátott mintával érkezik, hogy tökéletes mellképet adjon a mellének, amire mindig is vágyott..

2. Érzékeny kamizol:

Érzékeny Camisole

A fehér, pánt nélküli cami csípő derekával leginkább a lányok fogadják el az éjszakai partik élvezetéhez. A pánt nélküli kialakításnak köszönhetően a felső része akasztó párnákkal készült, amelyek támogatják a mell mozgását, nyúzó anyaggal és illeszkedéssel.

3. Pliszált camisole:

Pliszált kamzola

Csodálatos parti megjelenést keres! A fekete pánt nélküli cami redős kialakítással ideális keresés. A cami laza, vízszintes rétegekkel van ellátva, amelyek a kezdőélettől az utolsóig könyörgésként ismertek. Egy farmerrel vagy rövidnadrággal elég elájulni valakitől.

4. Virágmintás Camisole:

Virágmintás póló

A pánt nélküli cami és a beépített melltartó merész megjelenést kölcsönöz a belsejébe beépített alsó melltartónak. A fekete belső cami virágmintákat is dombornyomott, hogy új és ragyogó megjelenést kölcsönözhessen. Csípőfedéssel a kívánt karcsú megjelenést biztosítja.

5. Vágott kamizol:

Vágott kamizol

A pánt nélküli cami felső, amely tökéletes nyarakra vagy strandokra, a kivágott póló. A sifon anyagból készült póló rövid hosszúságot kap, amely megmutatja a köldökét, és provokatív megjelenést biztosít rövidnadrággal.

6. Peplum kamizol:

Peplum kamizol

A Peplum pánt nélküli póló nélküli felsők új kollekciót adtak a buliknak és az időpontoknak. A póló arany színű fémszíjat kap, alatta a camisole hibátlan megjelenést kölcsönöz, tökéletes bármilyen Capri vagy farmer felett.

7. Leopard Velvet Camisole:

Leopárd bársony kamilla

Ez a pánt nélküli nadrágtartó csodálatos megjelenést kölcsönöz téli kirándulásokon. A cami bársonyból készül, és fekete leopárdbőrű megjelenést kölcsönöz, derékvonalig húzva. Fekete farmernadrággal és bőrdzsekivel együtt tökéletes téli viselet szajral.

8. Camisole Bralette melltartó:

Camisole Bralette melltartó

Szeretne más ízt adni belső kollekciójának! A vállnélküli, lenyűgöző megjelenésű cami melltartót kell hordani. A pánt nélküli selyem melltartó virágos kivitelben, sifon anyaggal borított a melltartó felett. A camisole hossza a derékvonalig van megadva, ami szintén hátsó divat.

9. Pizsama Camisole Design:

Pizsama Camisole Design

A széles pántos selyem póló a legjobb, ha minden este romantikus lesz. A fekete cami elveszett, vékony és széles pántokkal, felül sifonszegéllyel. A cami -t pizsamával hajtják végre, mint a selyem rövidnadrágja, hogy tökéletesen illeszkedjen.

A pánt nélküli póló meglehetősen divatos a viselése miatt. A póló többnyire veszteséges anyagból készül, amely megfelel a jelzésnek, a szabad méretet kereső nők számára is.