9 Moderne Camisole Slip -kjoler til kvinder

Camisole slips er meget behagelige og er en vigtig genstand i en kvindes garderobe. Du kan bære camisoles som indvendig slid med top, trøjer og jakker. På ekstremt varme dage kan du også bære den som en top med dine jeans. Det er meget praktisk, og de fleste camisoler leveres med indbyggede bh’er. Det vil give din krop et fast look.

Slips er indre slid, og længden vil være op til dit knæ. Camisole slip giver din krop en perfekt form. Kropskrammende type giver din krop en perfekt form ved at skjule dine fejl. Der findes mange varianter af kvinders slips og camisoles på markedet.

Bedste Camisole Slip -kjoler til kvinder i trend:

Her er nogle top 9 Camisole -slips, der er tilgængelige på markedet,

1. Commando Double Faced Tech Full Shaping Ship:

Commando Double Faced Tech Full Shaping Ship

Dette design er glat, og det hjælper dig med at skjule dine kropsfejl og giver dig derfor en kurvet krop. Du kan bære det som inderbeklædning med dine kjoler. Dette vil være blødt på din krop og giver dig et sexet look.

2. Tanapamacami Slip Dress:

Tanapamacami Slip Dress

Denne lavendel lange camisole slip er så blød og lavet af polyester materiale. Grå farve er også tilgængelig. Denne kjole giver dig et perfekt og selvsikkert look. Denne vil være et godt valg for de mænd, der planlægger at forære deres koner.

3. Pure Silk Woman’s Slip:

Pure Silk Woman's Slip

I dag bliver silkeslip og camisoler populære. Dette er en ren silkeslip, du kan bære den for at blive behagelig, og de er ekstremt bløde. Du kan bære den med dine gennemsigtige toppe. Det forhindrer også friktion fra det ru stofmateriale.

4. Kavjay Woman’s Camisole:

Kavjay Woman's Camisole

Denne fantastiske camisole er velegnet til at bære med enhver af din blotte top eller kjole. Du kan opbygge din selvtillid ved at bære denne kjole. Det giver også din krop form. Dette er lavet af bomulds lycramateriale og er derfor strækbart. Brug denne cami slip og vær behagelig

5. Yelete sømløs spaghetti rem Cami slip kjole:

Yelete sømløs kjole med camouflage i spaghetti -rem

Dette er en blød behagelig og glat Cami slip kjole; som du kan bære med leggings som en lang camisole. Ellers kan du bære det som inderbeklædning med din yndlingskjole. Den er lavet af nylon og spandex, så de er strækbare.

6. Spanx Haute Contour Nouveau Slip:

Spanx Haute Contour Nouveau Slip

Denne sorte cami -slip kjole giver dig maksimal maveklipning og slankende effekt. Du kan bære den med enhver top eller kjole, så du kan skjule dine fejl. De er lavet med nylon og spandex med justerbare skulderstropper. Så det vil være blødt på din krop.

7. Cabernet Lace- Overlay Microfiber Camisole:

Cabernet blonder- Overlay Microfiber camisole

Nogle kjoler kan bruges som både camisoler og slips. Denne smukke camisole er lavet af polyestermateriale, og de er yderst behagelige. Du kan bruge dette som et indre tøj med lavt skårne trøjer og bluser. Du kan også parre det med jakker. Der findes forskellige farver. Du kan vælge en efter dine behov.

8. Lake Studio Camisole Slips Kjole:

Lake Studio Camisole Slips Kjole

Denne slipkjole med camisole har åben halsudskæring og midi -hemlængde. Det er lavet af silke og elastin materiale. Du kan bruge den med en pullover eller også kan du bære den bare sådan. Få denne fantastiske kjole til at forbedre din skønhed.

9. Luna Black Lace Cami Slip Dress:

Luna Black Lace Cami Slip Dress

Denne smukke sorte cami slip kjole er lavet af 95% polyester. Du kan bære den med enhver gennemsigtig kjole, og de er behagelige at have på. Dette fungerer godt med gennemsigtig kjole og nederdele.

Der er mange mærker til dame -slips og camisoles tilgængelige. At vælge det bedste mærke er en kedelig opgave. Det er vigtigt at vælge de bedste tilgængelige produkter, for hvis materialet ikke er godt, kan det forårsage irritation af din hud. Så vær forsigtig, mens du vælger camisoler og glider til dig.