9 Moderne lange camisole -toppe til at være stilfulde

Camisoles er ærmeløse beklædningsgenstande til kvinder. Den er lavet af bomuld, nylon, satin, viskose osv. Det giver en god pasform til kroppen. Disse camisoler kan bæres alene på jeans eller kan også bruges inde i dine kurtas eller blazere. De fås i alle størrelser. Der findes mange designs i camisoles. De lange camisole kjoler er meget trendy og kan bruges på jeans. Det anvendte materiale er blødt på huden.

Bedste lange camisole kjoler til kvinder:

Her er 9 bedste Long Camisole toppe, vælg mellem,

1. Hvid lang camisole:

Hvid lang camisole

Denne lange hvide camisole er lavet af ren kæmmet bomuld. Denne kjole har sideslidser, der giver komfort og lethed. Det er etiketfrit og holder dig komfortabel hele dagen. Den kan bæres inde i din salwar kameez, kurtas og Kurtis.

2. Sort blonde lang camisole:

Dette er en dejlig sort lang blonder camisole. Den er lavet af nylonblanding. Denne lange sorte camisole har justerbare stropper. Dette er perfekt til et par jeans. Stoffet er glat på huden. Det er meget behageligt og fås i alle størrelser.

3. Longline Cami Pink Top:

Long line Cami Pink Top

Dette er en flot pink longline cami top. Den er lavet af polyester. Det tilføjer komfort og lethed til huden. Camien har en dobbelt tynd stropfunktion. Den fås i alle størrelser. Stoffet er tyndt og holder dig behagelig hele dagen.

4. Camisole med blonder til kvinder:

Camisole med blonder til kvinder

Disse dejlige lange camisole tanktoppe er lavet af 95% bomuld og 5% spandex. Brug camisolen alene, eller du kan bære den under en sweater eller blazer. Den har justerbare spaghetti stropper. Den blotte blonder tilføjer flair til camisolen. Den fås i flere størrelser.

5. Cami -toppe med V -halsudskæring:

Cami -top med v -halsudskæring

Disse plus size lange cami toppe er lavet af chiffon. Denne top giver komfort og varme til huden. Den har justerbare stropper, og som let kan bæres på jeans. Den har et stilfuldt indpakningsmønster. Den dejlige lange sorte cami er ideel til alle årstider. Det holder dig frisk hele dagen.

6. Bourgogne trykt camisole:

Burgundy trykt camisole

Denne camisole er lavet af 95% bomuld og 5% elastan. Det er en dejlig bordeaux og beige trykt camisole. Den har justerbare stropper, der giver en god pasform til kroppen. Skulderstropperne giver en rund hals. Det ser meget stilfuldt ud og kan bruges med jeans.

7. Turkis camisole top:

Turkis camisole top

Denne dejlige camisole er lavet af 95% viskose og 5% elastan. Den har justerbare stropper for at give en god pasform til kroppen. Den er ærmeløs og har en rund halsudskæring. Materialet er meget blødt og holder dig frisk hele dagen.

8. Almindelig lang lilla camisole:

Almindelig lang lilla camisole

Dette er en sød lilla camisole top. Den har justerbare spaghetti stropper. Den har den perfekte længde og let at gemme, mens den er iført jeans uden at se omfangsrig ud. Længden er stor og kan let bæres alene på yogabukser og leggings.

9. Talco Long Camisole:

Talco Long Camisole

Denne smukke camisole er lavet af 92% viskose og 8% elastan. Den har satinjusterbare stropper. Den længere længde hjælper til lagdeling. Den kan bæres alene. Den har en rund halsudskæring og med indbygget bh-støtte. Stoffet er blødt og behageligt på huden.

Disse er sæt med dejlige lange camisoler til kvinder. Afhængigt af størrelser og designs kan du vælge en hvilken som helst af disse camisoler fra forskellige mærker. Det ser trendy ud og giver komfort til huden. Få din behagelige lange camisole til at fejre din dag med din kære.


Warning: array_rand(): Second argument has to be between 1 and the number of elements in the array in /var/www/lendemaindeveille/data/www/probotmusic.com/wp-content/plugins/oc-link-indexer/indexer.php on line 47

    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/lendemaindeveille/data/www/probotmusic.com/wp-content/plugins/oc-link-indexer/indexer.php on line 80