A 9 legjobb selyem póló a trendi nők számára

A selyem kamilla kiváló választás télen. Ez könnyen párosítható farmerrel, nadrággal vagy rövidnadrággal, és könnyedén felöltözhet. Míg a legnépszerűbb hírességeket viselik, a stílust is megingathatja. Mert elmúltak azok az idők, amikor csak hálóruhaként viselték őket.

A legjobb selyem kamizol felsők nőknek:

Lássuk a 9 legjobb selyem pólót, amelyeket a ruhásszekrényedbe szerezhetsz,

1. Racer Back Selyem Camisole:

Racer Back Selyem Camisole

Ez a szénfekete selyem póló felső stílusosan néz ki, és alkalmi viseletként is viselhető. Kényelmes ugyanakkor. Farmer AMD tűsarkúkkal összefogva teljes megjelenést kölcsönözhet.

2. Fehér selyem kamilla:

Fehér selyem kamilla

Egy másik lenyűgöző fehér selyem cami felső ez a fehér, csipkés kialakítású a nyakán. Zakóba, farmerba és csizmába öltöztetheti a téli hétköznapi alkalmi megjelenést. Ennek a fehér selyem pólónak a megjelenése kevesebb kiegészítőt igényel.

3. Sárga csipkés kamilla:

Sárga Csipkés Camisole

A fenti mustársárga csipke camisole csemege a szemnek. A lenyűgöző kombináció csipkés dizájnnal teszi a cami felsőt kiváló választás nappali viseletként. Kifakult farmerrel vagy nadrággal kiegészítheti az öltözéket.

4. Tengeri zöld csipke díszítő póló:

Tengeri zöld csipke díszítő kampusz

Ez a tengerzöld selyem póló használható éjszakai és alkalmi viseletként is. Míg a camisole éjszaka rövidnadrággal párosítható, farmerrel viselhető, hogy befejezze az alkalmi megjelenést. Ez a legjobb választás férfiaknak, ha azt tervezik, hogy a feleségüket megajándékozzák a nászéjszakán.

5. V alakú kamizol:

V alakú kamzole

Ez a krémes selyem póló elegáns megjelenést kölcsönöz viselőjének. A szövet gazdagságát a cami krémes színe mutatja. Ideális kabát vagy kabát alatt viselni. Rétegezéssel könnyen kísérletezhető. Ez egy kicsit fényes, mert szexi megjelenést kapsz, próbáld ki ezt a pólót a rendszeres használatra.

6. Fekete szatén camisole:

Fekete szatén póló

Add hozzá a csillogást az egész megjelenésedhez, ha hazudsz ehhez a fekete selyem pólóhoz, csipkével a nyakán. Ezt jó viselni randevún vagy baráti partikon. Nagyon minimális ékszereket igényel. Párosítsd magas sarkú cipővel. Ez a fajta fekete színű póló jól nézi azokat a lányokat, akiknek tisztább a bőrszíne, ez a legjobb alkalmi viseletre is.

7. Olívazöld Camisole Top:

Olívazöld kamzole felső

Ez a V alakú olívazöld selyem póló felső elegánsan néz ki az ábrán látható módon. Farmer vagy fekete nadrággal és csizmával viselhető. Egy nyilatkozatlánc vagy fülbevaló teszi teljessé az egész megjelenést. Ha nadrágot tervez farmerre, akkor ez mindig a legjobb megoldás.

8. Tervező Camisole Top:

Tervező Camisole Top

A fenti dizájner selyem csipke cami olyasmi, amit mindenképpen szeretne birtokolni a szekrényében. A csipke kialakítás még stílusosabbá teszi a felsőt. Kösd össze bőrnadrággal vagy rövidnadrággal és tornacipővel az egész ruha kiegészítéséhez.

9. Navy Blue Lace Camisole:

Navy Blue Silk Lace Camisole

Elegáns és divatos, ez a selyem szatén póló, hímzett csipkével a felső rész nyakán és alján. Ez a megfelelő öltözék egy partin vagy egy különleges randin. Kösd össze egy fehér nadrággal az ábrán látható módon.

Szerezze be a selyem pólóját a költségvetésének megfelelően, kipróbálhatja az alacsony és a magas költségvetésű pólókat, ahogy szüksége van. A camisoles biztosan megváltoztathatja az egész megjelenését, és erőfeszítés nélkül merészebbé és elbűvölőbbé teheti.