Top 9 victorianske frisurer

Den victorianske tid har en excentrisk appel, og når det handler om mode og design, trækker moderne mønstre frit fra fortiden. Frisurerne tager derudover på samme måde, og et stort antal af dem har en knivspids æstetik, der er berømt blandt de gamle tider. De victorianske haircuts er en sådan stil, der stadig respekteres af damerne for deres indviklede og dejlige look. På trods af at det i dag er næsten utænkeligt for dem at bære stilen hver dag, tager de tid til at lysne deres delegerede pragt på victoriansk vis, mens de gør klar til en fest eller festaften.

Viktorianske frisurer Main

Størstedelen af ​​damerne bar deres hår i updos og boller. Krøller var ligeledes yderst velkendte især blandt de unge mennesker, der stylede deres lokker til ringletter og hvirvler. Så her er en liste over de top 9 victorianske frisurer, som kvinder i hele æraen stadig elsker og elsker at flaunt. Hvilken er din favorit?

1. Tyk flettet bolle:

Tyk flettet bolle

Det var en klassiker blandt den tid, hvor næsten alle berømte personligheder blev set prale af dette i flere portrætter og fotografier. Og selvom det ser ret indviklet ud, er det faktisk ret let at gøre. Du skal blot flette hele dit hår på bagsiden og lægge en hårdoughnut over slipset. Start derefter med at cirkulere det hele vejen til slutningen, indtil det danner en tyk spole omkring din ryg!

2. Den klassiske victorianske opdatering:

Den klassiske viktorianske Up Do

Intet ekstra at sige om dette, bortset fra at det lugter af den tidligere æra. Dæk dit hår med lette krøller og træk det hele tilbage i en bolleformation. Lad nogle krøller hænge på siden for ekstra effekt. Det ville også være klogt at have en sidekant til din frisure.

3. Heavy Curls With Puffy Top:

Heavy Curls med Puffy Top

Hvis du er i humør til at ligne fortidens flamboyante dronning, så prøv denne frisure. Det vil kræve, at du bruger et varmt jern til at få de tunge krøller rundt om dit hår. Træk dem derefter bare op i et øverste hårbindebånd med en puffet krone og lad krøllerne hoppe rundt.

4. Krøller halvt bundet med sidebørn:

Krøller halvt bundet med sidebørn

Hvis du er til tunge krøller, men samtidig foretrækker at lade dit hår være nede, er dette her noget for dig. Du skal blot lægge dine hårsegmenter i tunge krøller og derefter dele dem i en top og en lavere del. Træk den øverste del ind i en high up do, så den både skaber lydstyrken såvel som længden.

5. Den klassiske viktorianske bolle:

Den klassiske viktorianske bolle

Nogle gange handler det ikke om, hvor indviklet du binder eller vrider dit hår. Selv den enkleste af hårdoser kan tilføje en masse historie til din karakter. Den klassiske viktorianske bolle er det bedste eksempel.

6. Moderne victoriansk hestehale:

Moderne victoriansk ponyhale

Denne stammer tilbage fra den sene victorianske æra, hvor boller og up-dos gav efter for ponyhalen. Træk blot dine krøller tilbage i en høj hestehale, der har en midterste afsked. Lad derefter to lange hårstrå hænge fra hver side af dit ansigt.

7. Den kongelige hestehale:

Den kongelige ponyhale

Denne frisure har en ponyhale med et lille twist. Træk først dit hår op i en høj bouffant og bind derefter ryggen med et prydklip. Krøl til sidst alle løse tråde og lad dem hoppe rundt.

8. Den victorianske pige:

Den victorianske pige

Bare få et skarpt sidebang og derefter børste den sidste del af dit hår tilbage. Tilsæt derefter krøller rundt omkring. Sæt et sødt hårbånd med en blomst for at forsegle handlen.

9. Blomsterpigen:

Blomsterpigen

Hvis du er fascineret af enkelheden i det victorianske look på landet, så er denne noget for dig. Intet besvær, bare midt i dit hår og tilføj bløde bølger til det. Fuldend looket ved at klippe blomster til den ene side af dit hår.