Sådan driller du dit hår korrekt?

Vil du have et andet look? På trods af den slags hår du har, vil en lille volumen på toppen ikke forstyrre en pige. Uden tøven er finehårede damer sandsynligvis mere interesserede i at lægge en lille oomph i hovedet på dem, men når du først ved, hvad du gør, når det kommer til at drille dit hår, kan piger med enhver form for hår tage fordel.

Hvis du bare ønsker at fokusere din drille ved kronen, skal du samle det hår, du ikke vil have, roteret til en fletning til siden, så det ikke er i din tilstand. Hvis du vil have et boost på kronen, så læs denne artikel omhyggeligt, for i denne artikel har jeg givet nogle af de bedste tips til, hvordan du driller hår.

hvordan du driller dit hår

Metode til at drille dit hår:

Du skal vide, at de fleste af kvinderne har svært ved at stå oprejst plus drille deres top eller krone. Hvis de vender deres hår, vender de på hovedet og udover deres drilleri. Det giver dem ekstra kontrol; derudover fremmer faktisk ekstra volumen.

Ting du skal bruge:

1. Et langt hårklip:

Du kan faktisk bruge enhver form for hårklip, du er fortrolig med, men ideen er at kunne skille dit hår enkelt.

2. Hårspray:

Brugen af ​​en fleksibel hårspray vil fastholde dit drillede hår på plads uden at det ser for stift ud. Smør hårspray igennem efter styling af dit hår.

3. En langstrakt halekam:

Brug den ekstra lange hale til at afskære håret plus den tyndtandede kam til at drille ved siden af ​​basen; den lange halekam er din bedste ven, når det kommer til hårvolumen.

Kom igang:

1. Ret dit hår:

Jævn dit hår ved at føntørre og fladstryge bølgete eller krøllede lokker.

2. Børstehår:

Børst dit hår for at fjerne alle tangles. Forsøg ikke at style hår, der ikke er helt afviklet.

3. Drille hår:

Drillende hår ved tekstur kan virke, ellers kan det beskadige det. Stop med at vente på hår er helt cool.

4. Lav volumen ved kronen:

Ved kammen skal du dele håret i to tommer sektion ved kronen og klippe resten tilbage af vejen. Hvis dit hår er overdreven silkeagtigt, sprøjt lidt hårspray på den del, der skal drilles.

5. Tag fat i håret lige op og tilbage:

Kobl sektionen lige op i luften med den ene hånd. Ved den anden, kam nedad tæt på rødderne i korte strøg. Gør igen i et afsnit under dette for den ekstra oomph. Hvis du er bekymret for brud; en fladbørst er lettere på håret end en kam.

6. Jævn og sprøjt:

Bløde drillede sektioner flippende ved børsten og brug hårspray til at bevare din stil på plads.

7. God fornøjelse med styling:

God fornøjelse med at forme din nye præstation i et udvalg af stilarter. Du er i stand til at krølle den til et vixenish -look, ellers placer den i en stubet hestehale for en afslappet chic stemning.

8. Smør hårspray som drillende:

Hvis du har problemer med at holde din drille hele dagen lang, er et simpelt trick at jævnt fugtige hvert afsnit med hårspray, mens du går igennem plus drille det.

9. Spring kammen over:

Stylister anbefaler at bruge en børste med flad ryg i stedet for en kam; børsterne er lettere på dine låse.

10. Få opfindsomhed:

Vrid dit hår i ruller, glat hår tilbage i en lav hestehale, ellers træk et pandebånd på plads. God fornøjelse med din nye lydstyrke.

Det næste spørgsmål – Beskadiger det at drille dit hår?

Svaret er “JA”. Drilleri skader dit hår. Drillende eller tilbagevendende forårsager helt sikkert skade på dit hår. Neglebåndene i dit hår peger nedad. Disse neglebånd beskytter dit hår og er kernen i dit hår. Drilleri eller tilbageslag kan beskadige disse neglebånd og dit hår, da det er i retning af cellernes retning. I stedet for at skabe volumen ved hjælp af denne metode, er et alternativ at bruge frisørprodukter, der giver dig den samme effekt.

Nogle flere tips til at drille dit hår:

  1. Prøv at bære dit hår i en hestehale. Hvis du har drillet dit hår foran, kan du prøve en hestehale på bagsiden for at se et nyt og fancy look.
  2. Et andet alternativt look er at prøve halv-op eller halv-ned frisure. Dette er ideelt, hvis du driller din krone. Du kan bruge bobby pins til at fastgøre den. Træk dit hår sammen på siden og pin det op på bagsiden.
  3. Når du har vugget udseendet, børster du dit hår fra roden til spidserne. Brug en blød børste til at fjerne dit hår. Drilleri får dit hår til at føles knust, du skal forsigtigt børste det af. Hvis du kæmper for at fjerne dit hår, kan du prøve at bruge ekstra balsam og skylle det af som normalt. Dette hjælper med at løsne dine lokker.

Uanset hårtype elsker piger at prale med deres lokker, og lidt volumen føjer bare til det fejlfrie look. Processen kan være skræmmende, men vi har sammensat denne trin-for-trin procedure, som du kan følge for oomph-faktoren. Bortset fra processen har vi delt et par tips, som du kan huske på at passe dit hår. Prøv også at give dit hår en dyb konditionerende behandling for at imødegå virkningen af ​​drilleri. Dette får dit hår til at se godt ud igen. Glad drille!


Warning: array_rand(): Second argument has to be between 1 and the number of elements in the array in /var/www/lendemaindeveille/data/www/probotmusic.com/wp-content/plugins/oc-link-indexer/indexer.php on line 47

    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/lendemaindeveille/data/www/probotmusic.com/wp-content/plugins/oc-link-indexer/indexer.php on line 80