JLO frizurák: 10+ Jennifer Lopez minden idők legjobb frizurája

Jennifer Lopez frizurák! A névnek- a JLO-nak van hangulata. Jennifer Lopez szakmája szerint popénekes és művész lehet. De legtöbben felismerjük őt divatikonként is. Elhiszed, amikor azt mondjuk, hogy 50 éves ?! Igen, ez az, és szeretjük, hogy ilyen jól hordozza szépségét és stílusát. Ma Jennifer Lopez frizuráinak legjobbjaival fogunk kedveskedni Önnek kedves divat -nyilatkozatával.

Kedvenc sztárunk, Jennifer Lopez a fürtöktől kezdve a frufruon át a hullámokig, a hajszálakig és a rövid hajhosszig többféle hajvágást is kipróbált és kipróbált, és annyira jól húzza le őket. Csodálkozunk a szépségén és inspiráljuk a stílusától. Fedezzük fel együtt legújabb slágereit és frizuráit.

12 Felkapott Jennifer Lopez frizura 2021:

Ezekkel a Jennifer Lopez haj trendekkel reméljük tetszett a kedvenc válogatásunk és a kortárs megjelenés és stílus ötletei.

1. Jennifer Lopez aláírt hosszú hullámai:

Jennifer Lopez hajvágása 2021

Kedvenc JLO -nk legnépszerűbb frizurája a hosszú hullámos haja. Miközben folyamatosan kísérletezik apró részletekkel, és úgy néz ki ezekben a hullámos frizurákban, szeretjük ezt a legújabbat. Ez a hosszú hajvágás terjedelmes hullámokkal és hajszálakkal az egyik kedvencünk. Olyan fiatalosnak, nőiesnek és elitnek tűnik. Hogy tetszik ez a bizonyos?

2. A nagy felépítésű póni:

Jennifer Lopez hajvágása 2020

Bár a legtöbben nem tekintjük a copfot aláírási frizurának, hírességeink gyakran bizonyítják, hogy tévednek. Ennek az az oka, hogy ezt nagyon jól végzik. Ez a kivételesen magas szűk póni Jennifer Lopez-től a kedvenc új megjelenésünk is. Ezt a párizsi divathéten kipróbálta, és olyan lélegzetelállítónak és pörgősnek tűnik.

3. A rendetlen vállig érő fürtök:

Jennifer Lopez frizurája 2019

A rövid hosszú rendetlen hajvágás csak kevés embernek nézhet ki jól. És a mi JLO -k egyike a kevésnek. Legutóbbi frizurája ezekben a hónapokban arról szól, hogy vállig érő hajat rendetlen göndör külsővel végezzen. Ezt a képet egy folyóirat fotózásán észleltük, és teljesen gyönyörű és lenyűgöző. Melegen dohányzik, magasra állítja a hőmérsékletet!

4. Egyenes frufru:

Jennifer Lopez frufru

Jennifer Lopez hosszú egyenes haját fitogtatja úgy, hogy megformázza, miközben hajszárítással hajkrémmel kezeli. Közepesen vékony haja van. Ezenkívül az elülső hajnak van néhány elülső frufruja, amelyek szemkeretesek.

5. Rögzítve:

Jennifer Lopez hosszú göndör haja

A csiszolt hátsó hajat (a hajat szögletes mozdulatokkal puha ecset segítségével csiszoljuk vissza) hajcsat segítségével rögzítjük a fej oldalán. A fennmaradó szőr hagyja lefolyni a fej tetejétől körülbelül négy -öt centiméterrel a vállvonal alatt. Játszott egy kicsit az egyenes hajával, göndörítő hordóval a végén enyhe göndörödést (vagy hullámokat) okozva. A végén lévő fürtök segítenek a terjedelmes haj illúziójának létrehozásában.

6. Terjedelmes hullámok:

Jennifer Lopez hosszú hullámai

A JLO nagy mennyiségű volumenizáló ápolószert használt fel, hogy elérje a vékony haján ilyen volument. A haj majdnem középen szét van választva, és oldalra van csiszolva. A haj fokozatosan hullámos hajrá változik az egyenes hajból, ami közepes hőcsavaró segítségével érhető el. Az állkapcsa alatti kötetek segítenek meghatározni és kiegészíteni a szerkezetét.

7. Rövid Bob:

Jennifer lopez Rövid bob fodrász

A hozzáadott kócos megjelenés fokozza ennek az egyszerű bob frizurának a hatását, nem igaz? Ez a frizura nem követi szigorúan a hagyományos rövid bobot, de bobvágásai széles körben ismertek és elismertek testreszabható tulajdonságaik miatt. Ez a bobvágás JLo stílusához és személyiségéhez igazodik.

8. Magas zsemle:

Magas zsemle Jlo.png

Ez a magas konty Jennifer egyik legexotikusabb frizurája. Minden haja szorosan vissza van csiszolva, szép és fényes pillantással. A konty típusa meglehetősen egyszerű, de a konty mérete azt mutatja, hogy ez a frizura hosszú hajra való, mivel hosszú hajra lesz szüksége, hogy összeállítson egy ilyen méretű kontyot. Ez a kontyos frizura kiegészíti ovális arcszerkezetét is.

9. Funky:

J lo frizurái

Mi megy a legjobban Jennifer Lopez fantasztikus popzenéjével? A válasz egyszerű – Funkiness. Ezzel a frizurával tökéletes receptet készít egy tökéletes stílus ikonra. Haja részben hátrafésült, míg a középső részt elfoglaló szőr felfelé, részben oldalra van fagyva hullámos tüskék formájában. A tüskéket karbantartják, és közepes és erős tartású hajzselével ragasztják a helyükre.

10. Feszes, közepes fürtök:

Jennifer Lopez közepes hosszúságú haj

Jennifer Lopez egyik korai frizurája, ez a frizura vállig érő hajat tartalmaz, amely rendkívül göndör. A fürtök szinte olyan hangulatot árasztanak, hogy a haja természetesen göndör! A fürtök szűk karikák formájában vannak jelen, amelyek terjedelmesek, és hangerőt adnak az állkapocsvonalnak, és kiemelik ovális arcát.

11. Lófarok:

Jennifer Lopez fonott lófarok

Bár JLO karrierje során sok lófarokot öltött fel, ez egy kicsit más. A különbség abban rejlik, hogy a copfot egy fonat jellemzi, amely nem a lófarok körül van jelen (mint sok copfos lófarok frizura), hanem magát a copfot képezi! A zsinór, amely készült, utat enged a lófaroknak, miután négy -öt hüvelyk hosszan folytatta.

12. Bohém:

Jennifer Lopez Bohemian Look

Ez a bohém frizura magában foglalja a felkötött haját, egy bunda formájában, körülötte fonatokkal. A hajat hátrafelé húzzák, fényes megjelenést kölcsönöznek neki, míg a visszahúzott hajat több fonatba kötik, amelyek aztán körülveszik a fő kontyot.

Hogy tetszik divatikonunk és popsztárunk, Jennifer Lopez frizurája és hajvágása? Nem léphetünk túl rajtuk. Középkorú realitása ellenére tökéletes szépséggel és divatossággal húzza le egészséges megjelenését olyan könnyedén. A JLO jelentős inspiráció mindannyiunk számára. Nem? Mit gondolsz róluk? Ossza meg velünk gondolatait is!