15 felkapott kész churidar dizájn, amely érzéki megjelenést kölcsönöz

A Churidar mintákat széles körben viselik a nők, hogy felfedezzék etnikai szeretetüket a funkciók, események vagy akár a szokásos viselet iránt. Priory, a nők korábban a kedvenc mintájukat a kiválasztott anyagból készítették. A trend és a divat változásával azonban a ruhák most félig varrott vagy kész módon kaphatók. Ez megnövelte a kész churidar minták iránti keresletet a piacon. A kollekció minden típust tartalmaz, például alkalmi viseletet, parti viseletet, etnikai munkaruhát stb.

Hagyományos és stílusos kész Churidar minták a trendben lévő nőknek:

Nézzük meg a 9 legjobb kész churidar mintát a nők számára.

1. Egyszerű pamut kész Churidar ruha:

Egyszerű pamut kész Churidar ruha

A pamutot leginkább a harmincas évekbeli nők választották ki. A ruha egyszerű nyak- és nyomtatott formatervezésű, világos színű, ami imádnivaló az otthoni vagy kinti kis események lebonyolításához. A ruha sima salwart és dupatát is kap, hogy gazdagítsa szépségét.

2. Tricolor Readymade Churidar:

Tricolor Readymade Churidar

A három legelterjedtebb színben tervezett churidar készlet a tricolor churidar. A ruha sifonból készült, amely számos hálóhibát ad színes rétegekben. A salwar selyemből készül, míg a nyakrész kialakítása hasonló a gyöngyös szegéllyel ellátott mellényhez.

3. Banarasi kész Churidar:

Banarasi kész Churidar

A kész churidar öltönyök, ha érintik a banarasi mintákat, más megjelenést kölcsönöznek. A királykék felső gallérmintát kap, arany nyomtatással. A ruha selyem sima salwar és dupatta -t kap, hogy gazdagabb legyen.

4. Gyapjúmunkák kész Churidar:

Gyapjúmunka kész Churidar

A churidar készenlét, ha világos poros színnel készül, más megjelenést kölcsönöz viselőjének. A ruha tiszta pamutból készült, és a virág közepén gyapjúból készült virágmintákat kapott. A készenléti nyakörvet is hasonló kivitel díszíti, míg a dupatta sima marad.

5. Retro kész Churidar:

Retro kész Churidar

Ez a széles körben használt rutin célokra vagy nyarakra, ez a kész, churidar retro minták csodálatos mintákat tartalmaz. A design pamut anyagból készült, fekete-fehér téglaszerű nyomatokkal. A salwar sima marad, míg a dupatta ugyanazokat a nyomatokat hordozza, mint a felső.

6. Bézs kész Churidar:

Bézs kész Churidar

A Sherwani dizájn által inspirált kész churidar szép fekete görbe nyomatokat kap, hogy klasszikusabb legyen. Az elülső kialakítás két részre osztja a tetejét V-nyakú és galléros mintával. A salwar sima marad, a tetején hasonló dupatta, mint a sifon szegélye. Valószínűleg kis alkalmakkor viselik.

7. Mellény tervezés kész Churidar:

Mellény tervezés kész Churidar

A kész churidar ruhát keskeny anarkali stílusban tervezték. A felső térdhosszt is kap, a mellényhez hasonló mintával, ujjatlan stílusban. A ruha szegélyén brocket csipke kapott arany csipkét. A mellény kék réz hímzéssel készült, hogy kifinomultabb legyen.

8. Menyasszonyi kész Churidar:

Menyasszonyi kész Churidar

A menyasszony churidarjának nehéznek kell lennie, és különféle csipkékkel kell díszíteni, hogy királyi megjelenést kölcsönözhessen. Egy többszínű Anarkali ruha itt teljes hosszúságban kapható fél galléros kialakítással és nehéz hímzéses nyakmunkával. A ruha alja több csipkét kap, míg a dupatát egyetlen csipke díszíti.

9. Virágos kész Churidar:

Virágos kész Churidar

A virágos kész churidar kollekciót manapság meglehetősen széles körben jelölik ki a fiatalok. A szerény fehér ruha selyem anyagból készült, csodálatos hibákkal. Az alsó szegélyt fekete virágmintákkal és hasonló derékövvel tervezték. A vállon kívüli kivitelt ezután sifon pöttyös nyakú, szoros kialakítás borítja, hogy növelje a lágyságát.

10. Furcsa tervező kész Churidar:

Furcsa tervező kész Churidar

A díszes dizájn kész churidar ruhában selyem és sifon anyagból készült, hogy hozzáadja a foltos görbéket. Az egyszerű ruha különböző textíliákból készül, mint például a broker, a pontozott, függőleges görbe kialakítású anyag és még sok más. A ruha nyakkivágása ezüst hímzést kapott átlátszó ujjakkal.

11. Oldalsó kialakítású Churidar:

Oldaldizájn kész Churidar

A Georgette parti viselet churidar mintái nagyon kedvesek a tizenévesek számára. A művész nélküli ruhaterv karcsúbb anarkali mintát kap, ahol az egész ruha sima marad, míg a vállrész virágmintás foltvarrással készült.

12. Tükörmunka kész Churidar:

Tükör munka kész Churidar

A kész churidar öltönyök tükörrel díszítve új megjelenést kölcsönöznek az öltözéknek. Hasonló minta a kész churidarban a magas-alacsony vágással, közepén vágott tükörmunkával. A ruha gallérja szintén tükörrel van ellátva. A ruha alsó része cikcakkos csővezetékkel is rendelkezik, hogy élesebb legyen.

13. Dupatta Stitch Readyade Churidar:

Dupatta Stitch Readyade Churidar

Egy sima churidar ruha galléros nyakkal és középső gombos kialakítással új megjelenést kölcsönöz, ha rávarrja a sima dupatát. A dupatta gyönyörű módon van beállítva, hogy a vállától a derekáig görbe vonalú legyen. Az egész ruha sifon anyagból készült, selyem belsővel, hogy a ruha ragyogóbb legyen.

14. Kasmíri munka kész Churidar:

Kasmíri munka kész Churidar

Valami pazar dolgot keres! Itt egy háttámla nélküli kivitel a churidar ruhakollekcióban, fekete színben. A fekete bársony és a selyem hálóanyaggal van díszítve, amelyen a kasmíri munkát aranyszálakkal virágzó virágokkal és szőlőágazat -mintákkal végzik. A hátsó hátsó kialakítást háló borítja, amely érzéki megjelenést kölcsönöz egyetlen mély vágással az oldalán.

15. Farkvágás kész Churidar:

Farok vágott kész Churidar

A farokvágott churidar készenlétet a tizenévesek körbeveszik, hogy megmutassák etnikai oldalukat. A bíbor ruha karcsú felsőrésze simán marad a derék alatt, míg a felső része levélmintákkal és gallérnyakkal van díszítve. A ruha hossza mögött van, hogy megítélje.

A kész churidar tervek mindig tökéletes illeszkedést hordoznak. Ezeket is át lehet alakítani, hogy illeszkedjenek. A churidar kész ruháinak fő előnye, hogy számos formatervezés és szín közül választhat. Tökéletes öltéssel rendelkeznek, amelyek hibákat okoznak a ruhában, bármilyen anyagból, például pamutból, selyemből, sifonból stb..