15 Legújabb és hagyományos Churidar Kurta Designs

A Churidar kurti salwar öltönyök régóta híresek, és a salwar öltönyök származási ideje. A hagyományos indiai öltözéket a churidar salwar kameez öltönyökből ismerik fel. A divatos zed stílusú hagyományos megjelenésű salwar öltönyök minden alkalommal, amikor új dizájnnal készülnek, minden eddiginél szebb megjelenést kapnak. A churidar salwar kameez öltönyök mostantól viselhetők keskeny farmer vagy bokáig érő karcsú szabású salwars vagy leggings mellett. A churidar kurta churidar ujjakkal és tapaszokkal dolgozik a chipolata -n, vagy némi szemet gyönyörködtető különbség a kurti choli részében frissnek és újnak tűnik a ruházat és a ruhák világában.

Churidar Kurta Designs

A tervezés és a minta kisebb különbségei látványos megjelenést kölcsönöznek a ruhának. A churi ujjú vagy ujjatlan rövid kurtisok látványos megjelenést kölcsönöznek azoknak a nőknek, akik hagyományos megjelenést szeretnének. Éppen ellenkezőleg, a bokahosszú vagy a padlóhosszú hosszú kurtis egyszerre néz ki lenyűgöző mintákkal, amelyek a churidar kurta minták hagyományos megjelenését képviselik. Ezzel a mai divat bemutatta az anarkali kurtákat, amelyek nagyon emlékeztetnek minket a legújabb churidar kurta mintákra.

Gyönyörű és stílusos Churidar Kurta minták a trendi nők számára:

Nézzük meg a 15 legjobb churidar kurta mintát a hölgyek számára.

1. Farmer Churidar Kurta:

Farmer Churidar Kurta

A hűvös farmer churidar kurta minták az egyik legdivatosabb és stílusos kurta, amelyet minden bizonnyal szeretnél. A hűvös farmer szövet olyan, amelyet minden hölgy viselni szeretne. A farmer kék árnyalata és a kurta befejezésének piros érintése kiemeli a ruhát.

2 ujjatlan Churidar Kurta Dupatta -val:

Ujjatlan Churidar Kurta Dupatt -tal

Az ujjatlan churidar kurta minták imádnivalónak tűnnek minden hölgy számára. A rózsaszín arany és a sárga kombinációja olyan frissítő fényes mérkőzés, amely minden szemet elvarázsol. A formatervezett nyakmintás hímzés szintén hagyományos érzést kölcsönöz az öltözéknek.

3. Megfelelő Churidar készlet:

Hozzáillő Churidar készlet

A hozzá tartozó churidar kurti dizájnkészlet churidar salwar -val tökéletes ruhának tűnik a hagyományos megjelenéshez. A két vágás a kuplungon kissé az elülső oldalon egy új design ugyanazon pandzsábi stílusú kurtákhoz. Az oldalsó vágások különbözőek és stílusosak.

4. Anarkali Churidar Kurta:

Anarkali Churidar Kurta

Az Anarkali churidar kurti napjaink egyik divatos stílusa. Az anarkali ruhák lángoló szoknyája hagyományosnak és gyönyörűnek tűnik. A churidar ujjak és a kurta choli része drasztikusan félelmetesen néznek ki.

5. Középvágású Churidar Kurta:

Középvágású Churidar Kurta

A középen vágott kurti churidar stílus churi ujjakkal és churidar salwar -val kombinálva az egyik legcsodálatosabb megjelenésű minta. A teljesen hímzett kurta sötét színekben pompásan néz ki az ünnepségeken, és valóban parti viselet.

6. Rövid Churidar Kurta:

Rövid Churidar Kurta

A rövid churidar kurti készletet manapság általában kevésbé viselik, de az ilyen kombináció kialakítása minden bizonnyal gyönyörű megjelenésű. A rövid magasságú nők lenyűgözően néznek ki egy ilyen varrt kurtában. A churidar salwar churidar kurtával kombinálva jól illik az ilyen magasságú lányokhoz.

7. Pliszált Churidar Kurti:

Pliszált Churidar Kurti

Egy ragyogó nyári ruha elég gyönyörű lehet ahhoz, hogy ilyen csodálatos legyen. A redős churidar kurti design sima gombos cholival és teljesen kinyomtatott szoknyával a bokák fölött meghosszabbodik. Egy hozzá illő sima dupatta és churidar salwar az, amibe minden lány szívesen beleragyogna.

8. Sima szoknya Churidar Kurti:

Sima szoknya Churidar Kurti

A sima szárnyú szoknya és a nyomtatott choli még egy hihetetlen dizájn, amiben a nők gyönyörűen néznek ki. A Churidar kurta dizájn egy ilyen csodálatos formakombinációval hagyományosan úgy néz ki, mint a mai divatirányzat. A kurta és a churidar salwar bokahossza ragyogó megjelenést kölcsönöz a ruhának.

9. Aszimmetrikus szegély Churidar Kurta:

Aszimmetrikus szegély Churidar Kurta

A salwar kameez minták fajtáinak formatervezői megjelenésével a divat szerelmesei is megcsodálták a közkedvelt dizájnt. Az aszimmetrikus szegély churidar kurti dizájn stílusruhává vált, amely minden ruhatár részévé vált.

10. Boka hossza Churidar Kurta:

Boka hossza Churidar Kurta

A bokáig érő churidar kurta az egyik divatos trend, amely a hölgyek kedvenc kedvence ebben a szezonban. Függetlenül attól, hogy a rövid magasságú lányok vagy magasak, a churidar kurtis bokáig érő oldalvágásai hihetetlenül néznek ki.

11. Bandhini nyomtatott Churidar Kurta:

Bandhini nyomtatott Churidar Kurta

A bandhini nyomtatott churidar kurti világhírű, mivel sok éve valójában a bandhini mű bemutatkozása óta. A bandhini nyomatok olyan hagyományosnak tűnnek, mégis hűvösek. A megfelelő churidar salwar és dupatta az öltözék teljes készlete.

12. Hímzett Choli Churidar Kurta:

Hímzett Choli Churidar Kurta

A hímzett choli kurta churidar minták egy csodálatos minta, amiben a nők elképesztően jól mutatnak. A choli hímzés és a sima szoknya fellobbanása sárga és piros kombinációjában kiemelkedően jól néz ki. Az imádnivaló magasságú nők gyönyörűen néznek ki ilyen mintákban.

13. Laza öltés Churidar Kurta:

Laza öltés Churidar Kurta

A laza öltésű, táskás churidar kurta egy imádnivaló dizájn, amely elegánsan hűvös a hölgyeknek a nyaranta. A kurta churidar dizájn zsákos, nagy méretű öltése kopottnak tűnik, mégis stílusos kijelentés a hölgy öltözködésében.

14. Alkalmi nyomtatott Churidar Kurta:

Alkalmi nyomtatott Churidar Kurta

Az alkalmi öltözködés dinamikus is lehet a churidar kurti tervezési stílussal. Egy egyszerű virággal nyomtatott szürkés árnyalatú színes kurta ugyanolyan csodálatosnak tűnhet, mint a többi designer salwar kameez öltözék. A blokknyomtatott salwar és dupatta hagyományos tapintást kölcsönöz a kurti -nak.

15. Fekete Churidar Kurta:

Fekete Churidar Kurta

A feketék egyik szezonban sem jártak keltével. A nyarak ritkán választanak feketét, de egy fekete ruhába öltözött beltéri funkció biztosan meghívhatja a fekete churidar kurti -t, hasonló fekete churidar salwar -val és egy dizájnerrel nyomtatott vagy hímzett dupatával.

Másrészt a színek is létfontosságú szerepet játszanak abban, hogy az öltözéket vonzóbbá és elbűvölőbbé tegyék. A megfelelő színek és a hozzájuk való illeszkedés látványos megjelenést kölcsönöz az öltözködésnek. A sima színek ragyogónak tűnnek a churidar kurta mintákban, mivel az egyszerű színek teljes jelentőséget tulajdonítanak a churidar designnak. Míg a nyomtatott ruhadaraboknak is megvan a stílusuk jelentősége. A hímzés és a patch munka is hihetetlenül néz ki a churidar mintával. A tökéletes pár salwar kiválasztása nagy különbséget jelent a churidar kurta divat stílusában is. A churidar salwar a salwar mindenkori kedvenc stílusa. De egy pathani salwar vagy Patiala salwar hihetetlenül néz ki a rövid churidar salwar mellett.