15 Nyeste og traditionelle Churidar Kurta -designs

Churidar kurti salwar dragter har været berømte siden tider, og den tid salwar dragter er stammer fra. Den traditionelle indiske påklædning bliver anerkendt af churidar salwar kameez dragter. Fra tid til at få sin mode zed stil traditionelle udseende salwar dragter få vendinger med transformer, der ser smukkere ud end før hver gang det kommer i et nyt design. Churidar salwar kameez dragterne kan nu bæres på smalle jeans eller ankel længde slim fit eller leggings. Churidar kurta, der har churidarærmer og patchwork på chipolata, eller en iøjnefaldende forskel i choli -delen af ​​kurti ser frisk og ny ud i beklædnings- og outfitsverdenen.

Churidar Kurta Designs

En mindre forskel i design og mønster på kurti giver outfittet et spektakulært look. Korte kurtis, der har churi -ærmer eller uden ærmer, giver et spektakulært look til kvinder, der ønsker et traditionelt look på dem. Tværtimod ser lange kurtis af ankellængden eller gulvlængden kurti samtidigt fantastiske designs ud, der repræsenterer det traditionelle look af churidar kurta -designs. Derfor introducerede nutidens mode anarkali -kurtas, der minder os meget om de nyeste churidar kurta -designs.

Smukke og stilfulde Churidar Kurta designs til kvinder i trend:

Lad os se på de 15 bedste churidar kurta designs til damer.

1. Denim Churidar Kurta:

Denim Churidar Kurta

En sej denim churidar kurta designs er et af de mest trendy og stilfulde kurta, man helt sikkert ville elske at have en. Det seje denimstof er et stof, som enhver dame vil have på. Den blå nuance af denim og det røde strejf af finish i kurta fremhæver outfittet.

2 ærmeløs Churidar Kurta med Dupatta:

Ærmeløs Churidar Kurta med Dupatt

Et ærmeløst churidar kurta -design ser yndigt ud for enhver dame. En kombination af pink gylden og gul er sådan en forfriskende lys match, der fascinerer alle øjne. Designer halsmønsterbroderi giver også en traditionel følelse til outfittet.

3. Matchende Churidar -sæt:

Matchende Churidar -sæt

Et matchende churidar kurti designsæt med churidar salwar ser det perfekte outfit ud til et traditionelt look. De to snit på kurtien lidt i forsiden er et nyt design til de samme Punjabi -stil kurtas. Sidesnitene ser anderledes og stilfulde ud.

4. Anarkali Churidar Kurta:

Anarkali Churidar Kurta

Anarkali churidar kurti er en af ​​de hot trendy styles i disse dage. Anarkali kjoler blusser nederdel ser traditionelle og smukke. Churidar -ærmerne og choli -delen af ​​kurtaen ser drastisk fantastisk ud.

5. Mid Cut Churidar Kurta:

Mid Cut Churidar Kurta

En mid -cut kurti churidar -stil med churi -ærmer og kombineret med churidar salwar er et af de mest fantastiske mønstre. En fuldt broderet kurta i mørke farver ser storslået ud på festligheder og er faktisk en festdragt.

6. Kort Churidar Kurta:

Kort Churidar Kurta

Kort churidar kurti -sæt er generelt slidt mindre i disse dage, men designet af en sådan kombination er helt sikkert et smukt udseende. Kvinder med en kort højde ser fantastiske ud i sådan en syet kurta. En churidar salwar kombineret med churidar kurta passer godt til sådanne højdepiger.

7. Plisseret Churidar Kurti:

Plisseret Churidar Kurti

Et strålende sommeroutfit kan være smukt nok til at være så fantastisk. Et plisseret churidar kurti -design med almindelig knappet choli og fuldt trykt nederdel, der forlænges lige over anklerne, ser bare ud til at blæse. En matchende almindelig dupatta og churidar salwar er, hvad enhver pige ville elske at gløde ind.

8. Almindeligt nederdel Churidar Kurti:

Almindeligt nederdel Churidar Kurti

En almindelig flared nederdel og trykt choli er endnu et utroligt design, kvinder ser smukke ud i. Churidar kurta -design med sådan en fantastisk designkombination ser traditionelt endnu ud til nutidens modetrend. Anklængden på kurta og churidar salwar giver outfittet det ultimative strålende look.

9. Asymmetrisk kant Churidar Kurta:

Asymmetrisk kant Churidar Kurta

Med designerlookerne givet til varianterne af salwar kameez -mønstre er det elskede design også blevet beundret af modeelskerne i disse dage. Et asymmetrisk hem churidar kurti -design er blevet en stildragt, der er blevet en del af enhver garderobe.

10. Ankel længde Churidar Kurta:

Ankel længde Churidar Kurta

En ankellængde churidar kurta er en hot trend, der er varm favorit blandt damer i denne sæson. Uanset om det er de korthøjede piger eller de høje, ser ankelslange sidesnit af churidar kurtis utroligt ud på hver enkelt.

11. Bandhini trykt Churidar Kurta:

Bandhini trykt Churidar Kurta

Et bandhini -print churidar kurti er verdensberømt siden mange år faktisk fra da bandhini -værket er blevet introduceret. Bandhini -printene ser så traditionelle, men seje design ud. En matchende churidar salwar og dupatta er det fulde sæt af outfittet.

12. Broderet Choli Churidar Kurta:

Broderet Choli Churidar Kurta

Et broderi choli kurta churidar designs er et fabelagtigt mønster kvinder ser fantastiske ud i. Et broderi choli og almindeligt nederdel blusser i en kombination af gult og rødt ser fremragende ud. Kvinder med yndig højde ser dejlige ud i sådanne designs.

13. Løstsøm Churidar Kurta:

Løs søm Churidar Kurta

En løs søm baggy churidar kurta er et yndigt design, der ser smart ud på damer i løbet af somrene. Den baggy overstore søm i kurta churidar -designet ser lurvet ud, men alligevel et stilfuldt statement til damens påklædning.

14. Casual trykt Churidar Kurta:

Casual Trykt Churidar Kurta

En afslappet dressing kan også være dynamisk med churidar kurti -designstilen. En simpel blomst trykt grålig skraveret farvet kurta kan se lige så fantastisk ud som det andet designer salwar kameez outfit. En blokprintet salwar og dupatta giver kurtien et traditionelt præg.

15. Sort Churidar Kurta:

Sort Churidar Kurta

De sorte har aldrig været ude dateret i nogen sæson. Somrene vælger sjældent sort, men en indendørs funktion klædt på med sort outfit kan helt sikkert invitere den sorte churidar kurti med lignende sort churidar salwar og en designer trykt eller broderet dupatta.

På den anden side spiller farver også en afgørende rolle for at gøre outfittet mere attraktivt og glamourøst. At vælge de rigtige farver og den rigtige match med dem giver dressingen et spektakulært udseende. Almindelige farver ser strålende ud i churidar kurta -designs, da de almindelige farver giver churidar -designet fuld betydning. Mens trykte beklædningsgenstande også har sin egen betydning af stil i det. Broderi og patchwork ser også utroligt ud med churidarmønsteret. At vælge et perfekt par salwar gør også en stor forskel i stilen med churidar kurta mode. En churidar salwar er den velkendte salwar -favorit til enhver tid. Men en pathani salwar eller Patiala salwar ser også utrolig ud med kort churidar salwar.