15 Seneste lange Churidar toppe designs til piger

Churidar kaldte også Salwar-kurta for et af de mest traditionelle tøj i Indien, der forstærker kvindeligheden, når mode spredes som en virus, så det er når det kommer til det traditionelle tøj, der bæres i andre fremmede lande. I vestlige lande bæres churidarer mest under somre på grund af dets blanke udsyn.

nyeste-lange-churidar-toppe-designs-til-piger

Piger kan prøve at tilpasse deres egne In do-western kurta eller designe en Anarkali-dragt med sten og broderiarbejde på den og prøve patchwork-designs i en almindelig klud og derefter sy stoffet.

Forskellige typer af damer Churidar toppe:

Her er de top 15 berømte Churidar -topmodeller, der hjælper unge piger og damer derude med at opdage det ukendte design og kendte design, der kan bæres for at få alsidigheden af ​​indisk outfit frem, der også fremviser det som et moderne outfit.

1. Lang lige Kurta:

Lang lige Kurta

Dette er en af ​​de mest sete kurtas, der bæres af alle aldersgrupper af kvinder. På grund af sit enkle og elegante udseende kan denne type kurta være afslappet eller formelt slid. Lige kurta er indtil knælængde uden flare i bunden.

2. Blokmønster Lige Churidar:

Blokmønster Lige Churidar

Blokmønster, der løber rundt om stoffet med forskellige farver trykt blok, som normalt er kontrastfarver. Men at vælge den rigtige farvekombination spiller en afgørende rolle for at få det perfekte outfit til dagen frem. Denne form for kurta er lige og knælang, der let blusser i bunden.

3. Trykt Churidar:

Trykt Churidar

En enkel trykt kurta med blonder eller Saturn -værker givet til halsen. Denne type halsarbejde tilføjer selv en fin kvalitet til kjolen og skærer også ud i ekstra tilbehør. Denne type kurta bæres normalt som afslappet tøj.

4. Shirt Style Kurta:

Shirt Style Kurta

Denne type churidar-top er den mest efterspurgte i enhver modebutik. Det er en fusion af indisk churidar og western skjorte mønster. Dette er et af de trendy outfits, og det er nøglen at vælge det rigtige materiale. Mest almindeligt ses denim materiale eller linned stof. Dette er slidt til knæhøjde med et par leggings.

5. High-Low Churidar Top Design:

High-Low Churidar Top Design

Dette er almindeligt slidt blandt unge, da det bringer et elegant såvel som moderniseret udseende. Den forreste kant er kortere sammenlignet med bagsiden uden sideknipninger, hvilket får et frynset look.

6. Kaftan Churidar Top:

Kaftan Churidar top

Dette er nu i trend med alle unge college -piger. Det er en løstsiddende kurta med brede ærmer, der falder ned som et fald, som kaster glamour og sofistikeret look frem. Dette outfit matches generelt med leggings eller jean. Mest slidt som sommerens yndlingsdug.

7. Princess-Cut Kurta-mønster:

Princess-Cut Kurta-mønster

Prinsesseskåret id, der bruges til syning af bluser til damer, disse sømme frembringer feminine kropskurver. Det samme princip om skæring bruges til at lave kurta. Disse sømskæringer startede fra skulderen og fortsatte til taljeområdet, der bringer kropskurver frem med 3/4 ærmer.

8. Asymmetrisk lang top Churidar:

Asymmetrisk lang top Churidar

Kvinder kan lide at prøve alle slags skræddersyede tøj med forskellige snitmønstre. På denne liste er asymmetrisk kurta en blandt dem. Dette mønster bæres oftest af mediefolk for at skille sig ud fra mængden. Det anvendte materiale er crepe, georgette, chiffon, der er lette, hvilket giver et fejlfrit look.

9. Seneste dobbeltlags Kurta:

Seneste dobbeltlags Kurta

Som navnet antyder, er det en to-lags salwar. De to lag kan sys sammen efter mål eller adskille salwar med et stof som ærmeløst og et andet, der kan bære oven på det som en frakke med ærmer, der er 3/4. Den karakteristiske farve gør outfittet målløst blandt mængden.

10. Vendbare Churidar -toppe:

Vendbare Churidar toppe

Denne type kurta er blandt andet den mest økonomiske sort, da den kan bæres på begge sider. Drej og drej er nøgleordene, ikke kun er det en fordel, men det reducerer også ved valg af tøj til kvinder garderoben, der allerede er fuld af mund.

11. Indo-Western Kurta:

Indo-vestlige Kurta

Oprettelse af vores egen stilerklæring bringer den indo-vestlige stil frem. Denne type mønster frembringes normalt ved at designe enestående udskæring ved at tilføje blonder eller netdug rundt om halsområdet med nyskabende snit og ærmedesign. Denne form for mønster er normalt over knæet med et par leggings.

12. Gulvlængde Churidar toppe til bryllup:

Gulvlængde Churidar toppe til bryllup

Denne type kurta bæres for det meste i juletiden eller ved en særlig lejlighed som brylluppet. I dag har indisk brud en tendens til at vælge kurta i gulvlængde til receptionens fest på grund af sit storslåede look frembragt af murværket og blonderærmer med broderiarbejde på det. En god hårmakeup med denne kjole er nok til, at en fest kan starte.

13. Udvidet Churidar Kurta:

Flared Churidar Kurta

Flared kurta er i stil på grund af sit klare look, der er købt af skræddersyningen, og kjolenes femininitet er godt vedligeholdt. Dette er en af ​​typerne Anarkali kurta, men denne type flared kurta er lavet af bomuldsstof, og blussene er forholdsvis kompakte. Det flared hemline -arbejde passer godt til høje piger.

14. Anarkali Long Top Churidar:

Anarkali lang top Churidar

Ordet Anarkali får pigerne til at gå amok, det er så meget på mode og elsket tøj fra unge til midaldrende kvinder, selv populært blandt små børn. Denne kurta får den perfekte kropsform frem som æble- eller pære- eller timeglasform og falder ned under knæet og blusser ud. Denne kurta lige rundt om busteområdet og åbner med en bluss. For buttede piger vælger den rigtige farve og design en forbedring af det perfekte look.

15. Designer Dhoti Style Kurta:

Designer Dhoti Style Kurta

Dhoti -stil er en kommende trend med tøj blandt kvinder. Blandt de sædvanlige designs bringer denne type designs sorten og kreativiteten frem. Denne form for kurta er løs og brugervenlig. Anbefales mest til fester. Et bælte kan bæres rundt om taljen for at forbedre kroppens kurver.

Kvinder supplerer sig selv ved at vælge det rigtige sæt tøj, der passer til hendes teint, højde og vægt. Hvilket også taler meget om hendes personlighed. Salwar Kurta er en af ​​de ældre traditionelle påklædninger, der er blevet båret af indiske kvinder, og den fortsætter også sin arv fra at regere i nutidens modeverden. Improvisationen i designet af disse kurtas har gjort den mere berømt ikke bare traditionel, men også i kreativitetsstrømmen. For høj opbygning bør damer foretrække at bære Flared kurtas med et enkelt halsdesign. For damer, der er små, bør de prøve at bære kurtas, som er designet med støvlehals eller med mandarinhalsbånd.