15 Stilfulde og attraktive designs af Churidar -bukser

Churidars har altid været på mode siden den gamle tid. Lad det være din mor eller din bedstemor. Hver kvinde har en fetich til disse bukser. Den nuværende æra har også bragt churidarbukser med det nye vestlige look til at øge dine valg. For at give dig den sorterede liste over disse bukser.

Nyeste og fashionable Churidar buksedesign til mænd og kvinder i trend:

Her er en liste over de 15 bedste modeller af churidarbukser til at vælge den til dig selv.

1. Cream Knit Churidar Pant:

Cremestrikket Churidar -buks

Denne churidar i cremefarven har et velstrikket design med kanten i bunden. Churidar er en typisk traditionel og kan bæres på de særlige etniske påklædningsdage. Dette er et must-buy for dig på grund af dets unikke design.

2. Dhoti Churidar Pant:

Dhoti Churidar Pant

Churidar bukser, når de er formet på de trendy fashionable måder at se bedre ud, er et attraktivt stykke at købe. Denne i den lyserøde farve med blokprintene er en sådan buks perfekt til pigerne som fritidstøj. Det kan bæres pænt med enhver top eller en kurta og få dig til at se godt ud. Køb dette selv.

3. Turkisblå Churidar -bukser:

Turkisblå Churidar -bukser

Turkis er en attraktiv farve og vil i høj grad forbedre udseendet af enhver af dine etniske kurta, ligesom den på billedet. Køb dette til dit attraktive udseende, og stemningen ser ud selv på normale dage, og skiller dig ud i mængden på grund af dette.

4. Beige farvet løs Churidar -buks:

Beige Farvet Løs Churidar Bukser

Beige er en meget ædru farve, og det giver denne churidar mulighed for at matche med ethvert kurta eller outfit. Churidar er en løs med beslaget er en løs og også knuden i buksen og ingen elastik til stede. Behageligt slid til dig, og du kan nemt købe dette til dit daglige slid.

5. Silk Blend Churidar Pant:

Silk Blend Churidar Pant

Mørkebrune bukser i silkematerialet er klassisk slid at have. Dette er den, du har brug for til din khadi og enkle trykte kurta til særlige lejligheder. Dette skal være til stede i enhver piges skab. Køb dette selv og se godt ud med bukserne på.

6. Twill Style Churidar Pant:

Twill Style Churidar Bukser

Disse bukser er farvet i den råhvide farve og er designet i den trendige twill -stil, der ligner den, Deepika Padukone bar i cocktailfilmen. Dette er din, hvis du er en Bollywood -buff og følger tøjtrendene. Køb dette til dit trendy og flotte udseende.

7. Pyjama Style Churidar Pant:

Pyjama Style Churidar Pant

Specielt designet til kvinderne, disse er løse pyjamasstylede bukser, der skal bæres som etnisk slid med en kurta især. Behagelig nok til at blive båret, dette er et godt køb til enhver pige. Printene på bukserne har også et flot look, så de ser attraktive ud. Køb dette til dig selv og se godt ud med den etniske kjole på.

8. Churidar Balloon Bukser:

Churidar ballonbukser

Disse bukser er designet i dhoti -stil og er kendt som ballonbukserne, der er lidt luftige opad og bærer churidar -stildesignet nedenunder. Bukserne er trendy slid, og den citrongule farve er også en lys farve, der skal købes. Køb dette for dig selv og pral stilen med bukserne på.

9. Frontlomme Churidar Pant:

Frontlomme med Churidar -bukser

Gråfarvede med de lyse striber på det skinnende tøjmateriale, churidarbukserne har et vestligt præg og er et perfekt valg for en ny teenager. Parret med dine t-shirts og afslappede toppe, ser du sikkert sexet og stilfuld ud med disse på. Disse skal være i dit skab og købes uden en tanke.

10. Churidar Cum formelle bukser:

Churidar Cum formelle bukser

I den skinnende mørke gyldne farve ser buksen med de sorte fedtryk smuk ud. Ikke kun en churidar, men med kæden og knapperne ser det mere ud til at være en formel buks, der også opfylder dit formål. Et perfekt køb til enhver pige! Køb dette til din samling.

11. Solid Green Casual Churidar Leggings:

Solid grønne casual Churidar leggings

Hver pige har brug for en afslappet lavere for at være tilgængelig som en mulighed for hende hver gang, og denne opfylder dette valg. Mørkegrøn, dette ville passe til enhver af kurtas. Dette er perfekt nok til at blive brugt udendørs som daglig slid og bruges til hård og hård brug. Køb dette til dig selv som fritidstøj.

12. Bløde grå bukser:

Bløde grå bukser

Disse bukser i den grå farve er fremstillet i det bløde og hyggelige materiale og er et absolut stykke behageligt slid. Disse bukser er bedst egnet til dit træningscenter og din træningsproces. Ikke nok med det, men de ser også stilfulde ud. Piger bør helt sikkert gøre dette til en del af deres flueben fra en liste over churidarbukser.

13. Purple Lace Churidar Pant:

Lilla Churidar -bluse i blonde

Lilla churidar med blonder design er en stilfuld en, der skal købes. Den gennemsigtige tekstur på grund af netdesignet giver et attraktivt udseende, og derfor kan denne churidar let foretrækkes af enhver kvinde.

14. Formel Churidar Pant:

Formel Churidar Pant

Churidar -buksen er et formelt stykke tøj og også en unisex -buks, der skal bæres sammen med noget af det øvre slid, så det passer perfekt til det. En kurta eller en skjorte, alt ville gå med buksen, der giver dig det look, du ønsker. Køb dette til din sænkningssamling.

15. Sherwani Churidar Pant:

Sherwani Churidar bukser

De rødfarvede churidarbukser er den perfekte til en han til hans bryllup. Farven er sikker nok til at blive matchet med nogen af ​​de stærkt designede kurtas og få ham til at se så attraktiv ud som muligt. Et flot og sofistikeret slid, du kan nemt vælge denne til dit bryllup og købe denne.

Listen vil give dig uendelige muligheder for at købe og løse alle dine problemer med at vælge, hvad du skal have på. Fra tilfældige til etniske til formelle, finder du alle slags. Så køb det bedste til dig selv.