15 stílusos és vonzó dizájn Churidar nadrág

A churidars mindig divatban volt a régi idők óta. Legyen az anyukád vagy a nagyanyád. Minden nőnek van fétise ezekhez a nadrágokhoz. A jelenlegi korszak churidar nadrágot hozott be az új western megjelenéssel is, hogy növelje választási lehetőségeit. Annak érdekében, hogy eljusson ezekhez a nadrágokhoz.

A legújabb és divatos Churidar nadrágminták férfiaknak és nőknek a trendben:

Itt található a churidar nadrág 15 legjobb modellje, amelyek közül választhat.

1. Krémkötött Churidar nadrág:

Krémkötött Churidar nadrág

Ez a krémes színű churidar jól összeállított kialakítású, alsó szegéllyel. A churidar tipikusan hagyományos, és a különleges etnikai öltözködési napokon viselhető. Ez egy kötelező vásárlás az Ön számára egyedi kialakítása miatt.

2. Dhoti Churidar nadrág:

Dhoti Churidar nadrág

A Churidar nadrág a divatos, divatos módon formázva jobb megjelenést eredményez, vonzó darab. Ez a világos rózsaszín színű, blokknyomatokkal rendelkező nadrág tökéletes a lányok számára, mint alkalmi viselet. Szépen viselhető bármilyen felsővel vagy kurtával, és jól mutat. Ezt vedd meg magadnak.

3. Türkizkék Churidar nadrág:

Türkizkék Churidar nadrág

A türkiz vonzó szín, és nagymértékben javítaná bármely etnikai kurta megjelenését, akárcsak a képen. Vásárolja meg ezt a vonzó megjelenésért és a hangulattalanságért még a szokásos napokon is, és emiatt tűnjön ki a tömegből.

4. Bézs színű laza Churidar nadrág:

Bézs színű laza Churidar nadrág

A bézs nagyon józan szín, és ez lehetővé teszi, hogy ez a churidar illeszkedjen bármelyik kurtához vagy ruhához. A churidar laza, az illesztés laza, és a nadrág csomója is, és nincs rugalmas. Kényelmes viselet az Ön számára, és könnyen megvásárolhatja ezt a mindennapi viselethez.

5. Selyemkeverék Churidar nadrág:

Selyemkeverék Churidar nadrág

A selyem anyagból készült sötétbarna színű nadrág klasszikus viselet. Ez az, amire szüksége van a khadi és az egyszerű nyomtatott kurta számára bizonyos alkalmakra. Ennek jelen kell lennie minden lány szekrényében. Vásárolja meg ezt magának, és jól nézzen ki nadrággal.

6. Twill stílusú Churidar nadrág:

Twill stílusú Churidar nadrág

A törtfehér színű nadrágok trendi twill stílusban készültek, hasonlítanak Deepika Padukone által a koktélfilmben viselthez. Ez a tiéd, ha bollywoodi rajongó vagy, és követed a ruházati trendeket. Vásárolja meg ezt a divatos és szép megjelenésért.

7. Pizsama stílusú Churidar nadrág:

Pizsama stílusú Churidar nadrág

Különösen a nők számára stílusos, laza pizsama stílusú nadrág, amelyet etnikai viseletként, különösen kurtával kell viselni. Elég kényelmes viselet, minden lánynak jó vétel. Ezenkívül a nadrágon lévő nyomatok szép megjelenésűek, vonzónak tűnnek. Vásárolja meg ezt magának, és jól nézzen ki az etnikai ruhával.

8. Churidar léggömbnadrág:

Churidar léggömbnadrág

Ezeket a dhoti stílusban tervezett nadrágokat úgy ismerik, mint a lufi nadrágot, amely kissé bolyhos felfelé, és alatta a churidar stílusú dizájnt viseli. A nadrág divatos viselet, és a citromsárga szín is fényes. Vedd meg ezt magadnak, és a nadrágban pompázd a stílust.

9. Elülső zsebes Churidar nadrág:

Elülső zsebes Churidar nadrág

Szürke színű, a csillogó ruhaanyag világos csíkjaival, a churidar nadrág nyugati hangulattal rendelkezik, és tökéletes választás a tizenévesek számára. A pólókkal és az alkalmi felsőkkel párosítva szexi és stílusosnak tűnhet ezekkel. Ezeket a szekrényben kell elhelyezni, és gondolkodás nélkül meg kell vásárolni.

10. Churidar Cum hivatalos nadrág:

Churidar Cum Formal nadrág

A ragyogó sötét arany színben a fekete merész nyomatokkal ellátott nadrág gyönyörűen néz ki. Nem csak egy churidar, hanem a lánc és a gombok is inkább formális nadrágnak tűnnek, és kielégítik a többcélú célokat. Tökéletes vétel minden lánynak! Vásárolja meg ezt a gyűjteményéhez.

11. Szilárd zöld alkalmi Churidar leggings:

Szilárd zöld alkalmi Churidar nadrág

Minden lánynak szüksége van egy alkalmi alsóra, hogy minden alkalommal opcióként legyen elérhető, és ez teljesíti ezt a választást. Sötétzöld színű, ez bármelyik kurtának megfelelne. Ez tökéletes ahhoz, hogy kint viselje napi viseletként, és durva és kemény használatra is használható. Vedd meg magadnak alkalmi viseletként.

12. Puha szürke nadrág:

Puha szürke nadrág

A puha és kényelmes anyagból készült szürke színű nadrág tökéletes viselet. Ezek a nadrágok a legalkalmasabbak az edzőteremhez és az edzési folyamathoz. Nem csak, de stílusosan is néznek ki. A lányoknak feltétlenül ki kell venniük ezt a részét a churidar nadrágok listájából.

13. Lila csipke Churidar nadrág:

Lila csipke Churidar nadrág

A lila színű churidar csipke dizájnnal stílusos, amelyet meg kell vásárolni. A háló kialakításának köszönhetően az átlátszó textúra vonzó megjelenést biztosít, és ez a churidar minden nő számára előnyben részesíthető.

14. Hivatalos Churidar nadrág:

Hivatalos Churidar nadrág

A churidar nadrág egy formális ruhadarab és egy unisex nadrág is, amelyet a felsőruházat bármelyikével együtt kell viselni, hogy tökéletesen megfeleljen. Egy kurta vagy egy ing, bármi hozzátartozik a nadrághoz, amely megadja a kívánt megjelenést. Vásárolja meg ezt az alsó kollekcióhoz.

15. Sherwani Churidar nadrág:

Sherwani Churidar nadrág

A vörös színű churidar nadrág tökéletes egy férfi számára az esküvőjén. A szín elég biztos ahhoz, hogy illeszkedjen bármelyik erősen tervezett kurtához, és a lehető legvonzóbbnak tűnjön. Jó megjelenésű és kifinomult viselet, könnyen kiválaszthatja ezt az esküvőre, és megvásárolhatja ezt.

A lista végtelen lehetőségeket kínál Önnek a vásárláshoz, és megoldja a viselni kívánt problémákat. Az alkalmi, az etnikai és a formális között mindenféle megtalálható. Tehát vásárolja meg a legjobbat magának.