15 Trendy Readymade Churidar -designs, der giver et sensuelt udseende

Churidar -designs bæres bredt af kvinderne for at udforske deres etniske kærlighed til funktioner, begivenheder eller endda til rutinemæssigt slid. Priory, kvinder plejede at få deres foretrukne designs udformet af det materiale, de valgte. Men med ændringen i trend og mode er kjolerne nu tilgængelige på en halvsyet måde eller færdiglavet. Dette har øget efterspørgslen efter færdige churidar-designs på markedet. Kollektionen indeholder hver type som fritidstøj, festtøj, etnisk arbejdstøj osv.

Traditionelle og stilfulde Readymade Churidar -designs til kvinder i trend:

Lad os se på de top 9 færdige churidar-designs til damekollektion.

1. Enkel bomuldsklar Churidar -kjole:

Enkel bomulds readymade Churidar kjole

Bomuld er mest valgt af kvinderne i trediverne. Kjolen kommer i et enkelt hals- og trykdesign med en lys farve, som er yndig at have med på små arrangementer hjemme eller ude. Kjolen får også en almindelig salwar og dupatta for at berige dens skønhed.

2. Tricolor Readymade Churidar:

Tricolor Readymade Churidar

En churidar færdiglavet designet i de tre mest anvendte farver er tricolor churidar. Kjolen er lavet med chiffon, der giver flere netfejl i farverige lag. Salwar er lavet med silke, mens halsdelen får et design, der ligner en vest med perleret kant.

3. Banarasi Readymade Churidar:

Banarasi Readymade Churidar

De færdige churidar-dragter giver et andet look, når de får et strejf af banarasi-designs. Den kongeblå top har et krave -mønster med gyldne tryk på. Kjolen får silkeglad salwar og dupatta for at tilføre dens rigdom.

4. Uldarbejdet Readymade Churidar:

Woolen Work Readymade Churidar

En churidar gør sig klar, når den er lavet med lys støvet farve, giver brugeren et andet udseende. Kjolen er lavet af ren bomuld og har blomstermotiver udformet med uld i midterdelen. Standby -kraven er også dekoreret med lignende design, mens dupattaen efterlades glat.

5. Retro Ready Made Churidar:

Retro Ready Made Churidar

Udbredt til rutinemæssige formål eller somre, dette færdige churidar -design af retro indeholder fantastiske mønstre. Designet er lavet af bomuldsmateriale med murstenlignende tryk i sort og hvid. Salwar holdes almindeligt, mens dupattaen bærer de samme udskrifter som toppen.

6. Beige Readymade Churidar:

Beige Readymade Churidar

En færdiglavet churidar inspireret af sherwani -designet får dejlige sorte buede prints for at gøre det mere klassisk. Det forreste design deler toppen i to dele med en V-udskæring og krave. Salwar efterlades almindeligt med en lignende dupatta i toppen som en kant i chiffon. Den er sandsynligvis brugt til små lejligheder.

7. Vest Design Readymade Churidar:

Vest Design Readymade Churidar

En færdiglavet churidar -kjole er designet i smal anarkali -stil. Toppen får også knælængde med et mønster, der ligner vesten i en ærmeløs stil. Kjolens kant får en brocket -blonder med gylden blonder på. Vesten er designet med kobberbroderi i blå for at gøre den mere raffineret.

8. Bridal Readymade Churidar:

Brudefærdiggjort Churidar

Brudens churidar skal være tung og dekoreret med forskellige snørebånd for at give den et kongeligt udseende. En flerfarvet Anarkali-kjole her får fuld længde med halvkrave-design og kraftigt broderi-halsarbejde. Bunden af ​​kjolen får flere snørebånd, mens dupattaen er dekoreret med en enkelt blonder.

9. Floral Readymade Churidar:

Blomstret Readymade Churidar

En blomstret readymade churidar -samling er i stor udstrækning udpeget af de unge i disse dage. Den beskedne hvide kjole er lavet i silkemateriale med fantastiske fejl. Den nederste kant er designet med blomsterprint i sort sammen med lignende taljebælte. Off-skulderdesignet er derefter dækket af et chiffonhalset, stramt design for at tilføre det ydmyge.

10. Swanky Designer Readymade Churidar:

Swanky Designer Readymade Churidar

Et lækkert design i færdiglavet churidar -kjole er lavet med silke og chiffonmateriale for at tilføje til sine plettende kurver. Den enkle kjole er lavet med forskellige stofdesign som brocket, prikket, lodret kurvedesignmateriale og meget mere. Kjolens halsudskæring får sølvbroderi med gennemsigtige ærmer.

11. Sidedesign Readymade Churidar:

Sidedesign Readymade Churidar

Georgette designs til festtøj churidar designs er ganske yndige for teenagere. Det kunstløse kjoledesign får et slankere anarkalimønster, hvor hele kjolen efterlades glat, mens skulderdelen er designet med patchwork i blomstermotiver.

12. Mirror Work Readymade Churidar:

Spejlværk Readymade Churidar

Readymade churidar -dragter, når de er dækket med spejldesign, giver outfittet et nyt look. Et lignende mønster i færdiglavet churidar med høj-lav snit er lavet med skåret spejlarbejde i midten. Kjolens krave er også syet med spejle på. Den nederste del af kjolen får også zig-zag-rør for at gøre den mere kantet.

13. Dupatta Stitch Readymade Churidar:

Dupatta Stitch Readymade Churidar

En almindelig churidar -kjole med kravehals og midterknapdesign får et nyt udseende ved at sy den almindelige dupatta på den. Dupattaen er sat på en smuk måde for at give et kurvet line design fra skulderen til taljen. Hele kjolen er lavet i chiffonmateriale med en silke indvendig for at gøre kjolenes glans mere draperet.

14. Kashmiri Work Readymade Churidar:

Kashmiri Work Readymade Churidar

Leder du efter noget overdådigt! Her er et rygløst design i churidar kjole kollektion i sort. Den sorte fløjl og silke er prydet med netmateriale, hvorpå Kashmiri arbejdes med gylden tråd, der danner blomster og vinranke -designs. Det rygløse design bag er dækket med nettet, hvilket giver et sensuelt look med et enkelt dybt snit i siden.

15. Tail Cut Readymade Churidar:

Tail Cut Readymade Churidar

Hale skåret churidar readymades er omkranset af teenagere for at vise deres etniske side. Den slim fit -top af kjolen i magenta er efterladt glat under taljen, mens den øvre del er lavet med pailletter med bladdesign og kravehals. Kjolen er givet længde bagud for at give passende vurdering.

De færdige churidar -designs har altid en perfekt pasform. De kan også ændres til at passe. Den største fordel ved de færdige kjoler af churidar er, at det giver dig en række designs og farver at vælge imellem. De leveres med perfekte søm, der giver fejl på kjolen ved hjælp af alle slags materialer som bomuld, silke, chiffon osv.