10 divatos csónakcipő férfiaknak és nőknek

A csónakcipőket más néven fedélzeti cipőknek is nevezik, amelyek Connecticutból származnak, ismert, hogy bőrből készültek, valamint vászon anyagból, gumi alapú talppal, amelyet a csónakázással foglalkozó emberek viseltek. Ahhoz, hogy rövid képet kapjunk a fedélzeti cipők típusairól és kialakításáról, amelyeket az emberek észrevehettek, hogy valaki más visel, de most a pontos nevet adták meg vásárlás vagy online rendelés során.

Elegáns & Legújabb csónakcipők:

Ez a cikk hasznos lehet a férfiak és nők 10 legjobb csónakcipőjének megismerésében. Válassza ki a legjobbat az öltözékéhez.

1. Cross Lace Boat cipő férfiaknak:

Csónakcipő

Ez a fajta csónakcipő volt a legelőkelőbb kialakítás, amelyet csipkével, két vállas keresztkötéssel kötöttek össze. Az elülső hátsó negyed és a cipő párja oldalán vastag, kerek csipkével ellátott fűzőlyukak vannak, és EVA talppal, ami könnyűvé teszi a cipőt.

2. Moccasin 3-Eye Catskill Deck férfi cipő:

Moccasin 3-Eye Catskill Deck férfi cipő

A csónakcipő mokaszin felső kialakításáról ismert, amely kézzel varrott kialakítással rögzíti a felső negyedet és a lábujjat. Ez a kialakítás három fűzőlyukkal rendelkezik, amelyek rugalmas tulajdonsággal rendelkeznek, mint a cipő.

3. Perforált csónakcipő nőknek:

Perforált csónakcipő nőknek

Ez a bőrből készült perforált cipő segíti a jó légáramlást sarok nélküli kialakítással. Ez a cipő 360 fokos fűzőrendszerrel rendelkezik, és a csukló köré csomózható, így csúszós és lehúzható cipő kialakítású is.

4. Vászon csónakcipő nőknek:

Vászon csónakcipő nőknek

A következő bőrre szabott csónakcipő a vászon fedélzeti cipő. Ez könnyen karbantartható, és színesebb lehet, mint a bőr. A vászon anyaga a cipő felső részén van varrva, és az egyenlet oldalán is látható.

5. 1 szem férfi csónakcipő:

1 szemes csónakcipő férfiaknak

Az egyszemélyes csónakcipőt sokkal könnyebb viselni, mint egy másik típusú, így helyező rendszert. Ez a fajta cipő rugalmas tulajdonsággal rendelkezik, ami miatt ezek a cipők csúsznak a cipőn. A bőrrel az unalmas, befejezett kilátást biztosító cipőt használják félhivatalos cipőként, és többszínű bőrből vagy vászonból készült cipőt alkalmi cipőként.

6. Camo csónakcipő férfiaknak:

Camo csónakcipő férfiaknak

Ez a design nagyon híres a fiatalok körében, hűvös kilátásai miatt. Ez vászonból vagy szintetikus anyagból készült, camo nyomtatással. A csipke kontrasztos színű, a felsőrészhez képest gumi talppal.

7. Hordó halas csónakcipő nőknek:

Hordó halas csónakcipő nőknek

A hordós hal női csónakcipők jó görbült formát hoznak létre a cipőben. Így nagyon kényelmes viselet minden sürgős feladat során. A cipő a középtől a lábujjhegyig ível, mint a női láb.

8. Ék sarkú csónakcipő nőknek:

Ék sarkú csónakcipő nőknek

Az ék saroknövelő cipőnek vagy azúrkék hajócipőnek ék alakú sarka van, fehér gumi talpról, EVA középső talppal, amely segíti a légzést. A cipő teteje tiszta bőrből vagy bőrből és vászon kombinációból készülhet, amely hiteles megjelenést kölcsönöz.

9. Quoddy Crepe talpas csónakcipő férfiaknak:

Quoddy Crepe talpú csónakcipő férfiaknak

A Quoddy crepe egy korlátozott kiadású cipő, kézzel készített felsőrészének és Quoddys kúszó talpának köszönhetően, amelyek órákig tartanak együtt, hogy elkészítsék ezt a cipőt. A talp tiszta, gumiból készült, ami hosszú élettartamúvá teszi a cipőt.

10. Huarache szőtt csónakcipő nőknek:

Hurache szőtt csónakcipő nőknek

Ez a fajta kivitel hiteles minta, amelyet csak a csónakcipőkben láthatunk. Az anyag kézi szövésű, ami huarache dizájnt kölcsönöz. A láb báránybőrrel van bélelve, amely kellemes érzetet nyújt, ha borotva talppal viselik, amelyet Wave-Sipping Designnak is neveznek.

A csónakcipő nagyon népszerű lett a férfiak és nők körében a vízlepergető tulajdonsága és a csúszásgátló tulajdonsága miatt. Azoknál a hölgyeknél, akik a szokásos naplopókon kívül új, félig formális cipőt szeretnének kipróbálni, akkor az ék sarkú csónakcipő illeszkedik ebbe az egyenletbe. Férfiaknak érdemes megszerezni a Limited Edition Quoddys Crepe szóló fedélzeti cipő készletét!!