10 könnyű és vízálló strandcipő a divatban

A strandon töltött idő nyugodtnak és gondtalannak tekinthető. Ahhoz, hogy a strandon csípő legyen, rendelkeznie kell egy tökéletes, a strandra szánt cipővel. A strandcipők élénk, színes cipők, amelyek nagyszerűek a tengerparton sétálni, és távol tartják a homokot is. A papucs és a szandál a leggyakoribb cipőtípus, mivel könnyen felcsúsztatható.

A legjobb strandcipők férfiaknak és nőknek a legújabb dizájnban:

A legtöbb strandcipő világos színekben és merész mintákkal érkezik. Nézze meg a 10 legjobb strandcipőt a trendben.

1. Papucs:

Strandcipő

Ezek a leggyakoribb típusú strandcipők férfiak és nők számára. Nyitott lábujjjal és Y alakú pánttal rendelkeznek, amely szorosan illeszkedik az első és a második lábujj közé. Kiválóan alkalmasak a melegebb időjárásra, és tökéletesek a strandra. Ne feledje, hogy ezek a cipők nem túl barátságosak futás céljából.

2. Szandál férfiaknak és nőknek:

Szandál

A szandál egy másik típusú strandcipő, amelynek vastag pántja körbeveszi a lábát. Ezek strapabíróbbak, mint a papucsok, és kiegyensúlyozottabbak. A szandálok férfi strandcipőként és női strandcipőként készülnek. Legtöbbször sötétebb színekben érkeznek.

3. Szörfpapucs:

Szörfös papucs

A szörfpapucs a legjobb cipő a strandon, mivel kényelmet biztosít. Élénk színekben és formatervezésben kaphatók, és jól illeszkednek a strandviselethez. A legtöbb strandviselet trópusi mintázatú; ezek a szörfpapucsok is ugyanazt a témát vetítik.

4. Hajós strandcipő nőknek és férfiaknak:

Csónakcipő

A csónakcipőket férfiaknak és nőknek készítették a strandoláshoz, és csónakokat használtak. A csónak nedves fedélzetén jól jöhettek ezek a csónakcipők. Nagy tapadást biztosít, és ezáltal nagyon sokoldalú cipő a strandon.

5. Parafa talpú cipő:

Parafa talpú cipő

Egy másik nagyszerű alternatíva az extra könnyű súly és a könnyű parafa talpú cipő. Ezek a sokoldalú cipők alul gumi párnázással, felül parafa talppal készülnek. Ezáltal a cipő nagyon könnyű és kényelmes. A tetején lévő hevederek is jó fogást biztosítanak.

6. Eltömődés:

Klumpa

A vastag talppal és nyitott sarokkal rendelkező strandcipők dugók. Különböző stílusúak, de legtöbbjük pántok és rögzítőelemek nélküli könnyű felcsúszás. A cipő nagyon lenyűgöző megjelenésű, és jól szellőzik.

7. Búvárcipő:

Búvárcipő

Búvárkodáskor vízcipőre van szüksége. Ezek a búvárcipők a bokádig érnek, és teljes védelmet nyújtanak a lábadnak. Tartós és távol tartja az összes baktériumot. A cipők gyártásához használt anyag nagyon lélegzővé és hosszú élettartamúvá teszi őket.

8. Római szandál:

Római szandál

Fogja meg jól a tengerpartot ezekkel a klasszikus római szandálokkal, amelyek egyszerre kínálják a stílust és a kényelmet. Ezeknek a strandcipőknek a pántja keresztezi a lábát, hogy szilárd fogást és egyensúlyt biztosítson a nedves homokban. A nyitott orr stílus segít távol tartani a vizet és a homokot a lábaktól.

9. Mezítlábas szandál:

Mezítlábas szandál

Tökéletes strandviselet hölgyeknek, ezek a mezítlábas szandálok divatot jelentenek a strandokon szerte a világon. Ezek a strandcipők hölgyek nagyszerűen kiegészítik a nászút megjelenését. Néhány cipő csipkézése nagyon finom.

10. Vízcipő:

Vízcipő

Ön olyan ember, aki többnyire vízben van és kint van? Akkor ezekre a vízcipőkre van szükség. Ezek talpa sok támogatást nyújt, és nagyszerűen tartják a vizet a cipőktől. Ezekben a cipőkben nagyon egyszerű a vízelvezetés.

A strandcipők szórakoztatóvá és biztonságossá teszik a strandon töltött napot. Vízálló és lélegző anyagból készülnek. Ezek a tengerparti cipők többnyire stílusosak. Próbálja ki a stílusokat a tengerparti és homokos viselethez, vagy a szörfözéshez és a vízi tevékenységekhez. Többségük élénk színű és jól illeszkedik a környezethez.