9 végső természetes gyöngy ékszer minta nőknek

Van fogalma arról, hogy miért keresik ezeket a természetes gyöngyöket a modern és stílusos nők körében? Igen, a legtöbb öltözéket tökéletesen teljessé teszik ezekkel a gyöngyös kiegészítőkkel, mint például a nyakláncok, karkötők, gyűrűk és fülbevalók. Ezek a természetes gyöngyök minden természetes fényes árnyalatban kaphatók, különböző méretűek. Azt is megtalálhatja a gyöngyöket minden lehetséges áron, amely megfizethető minden egyén számára.

A legnépszerűbb természetes gyöngy ékszerek képekkel:

Íme a természetes gyöngy ékszerminták innovatív top 9 választéka. Napjainkban a modern és stílusos nők még mindig kipróbálják ezeket a természetes gyöngyöket, mert a gyöngy ékszerei olyan fényesek és bájosak.

1. Édesvízi természetes gyöngy nyaklánc:

Édesvízi természetes gyöngy nyaklánc

Ez a Mississippi -folyó édesvízi természetes gyöngy nyakláncának gyűjteménye. Az itt használt gyöngyök nem egységes méretűek. Ezek csaknem fehér színűek, súlyuk 54,5 karát. Egyedülálló barokk formájúak, antik fokozatos mérettel és kialakítással.

2. Tahiti kultúrájú természetes gyöngy és gyémánt gyűrű:

Tahitian tenyésztett természetes gyöngy és gyémánt gyűrű

Ez egy 18 k fehérarany, tahiti kultúrájú természetes gyöngy gyűrű, 0,58 ctw gyémánttal. Ez a lenyűgöző gyűrű egy központi gyöngyöt tartalmaz, amelyet egy fésűkagyló gyémánt díszít egy díszesen áttört galériában. Mind a gyöngy, mind a gyémánt formája ragyogó kör alakú.

3. Antik természetes gyöngy és gyémánt fülbevaló:

Antik természetes gyöngy és gyémánt fülbevaló

Ez a viktoriánus természetes gyöngy fülbevaló és szöges gyémánt ritka kombinációjának vadonatúj formaterve. Gondosan kézzel készített, szilárd 16k aranyból és némi ezüst nyomokkal. Ezek az antik fülbevalók különleges fényt nyernek a nagyméretű, 8 mm -es természetes tengeri gyöngyökből. Ezenkívül a gyöngyöknek nincs tökéletes kerek alakjuk.

4. Kerek fényes fényű természetes gyöngyök:

Kerek fényes fényű természetes gyöngyök

Nézze meg ezt a természetes édesvízi gyöngy készletet, amely ragyogó kerek formájú, érdes felületek nélkül. Ez a gyöngyös nyaklánc amerikai stílusú, nagy méretű, 11 mm -es gyöngyökkel. Ez a készlet alkalmas modern öltözetű báli ruhához nőknek, akik bármilyen korúak lehetnek.

5. Egyszálú természetes gyöngy nyaklánc:

Egyszálú természetes gyöngy nyaklánc

Reméljük, hogy a keresés itt véget ér ezzel a természetes gyöngy nyaklánccal, amely egyedülálló, természetes fényű gyöngyszálat tartalmaz. Gyémánt van beágyazva a medáljába és a kapocsba is. A nyaklánc hozzávetőleges hossza 45 cm. Tökéletes és ideális ajándék a menyasszonynak az eljegyzéseiben.

6. Japán Akoya fekete gyöngy nyaklánc:

Japán Akoya fekete gyöngy nyaklánc

Fedezze fel a természetes fekete gyöngy nyaklánc varázsát, amely „A” minőségű. Ez a japán tervezésű Akoya gyöngy nyaklánc, amely édesvízi gyöngyből készült. Mérete körülbelül 70 mm vastag gyöngy, amelynek 14 k aranyozott medálja amerikai gyémánttal van szegezve.

7. Foltos fehér sós vizű természetes gyöngyök:

Foltos fehér sósvizes természetes gyöngy

Fókuszáljon ebbe a gyönyörűen megtervezett természetes sósvizes gyöngybe, amelybe különböző méretű gyöngyök vannak beágyazva. Sárgásfehér gyöngyei vannak, amelyek a sós vízből származnak. 40 karátos csattal ellátott nyaklánccá lett összeillesztve.

8. Kézzel készített természetes gyöngy karkötők:

Kézzel készített természetes gyöngy karkötők

Tekintse meg ezt a természetes gyöngy karkötőt, amely kézzel készült a tervezői sorozat modelljében. Eredeti édesvízi gyöngyöket tartalmaz művészien, vagy ezüstözött ékezetekkel és gyönyörű szívbájjal csöpögő rátétként. Gondosan kézzel készített, kiváló minőségű természetes gyöngyökkel és ezüsttel.

9. Piros korall gyöngy nyaklánc:

Piros korall gyöngy nyaklánc

Készítse el ruháját a megfelelő kiegészítőkkel, beleértve a nyakláncot ezzel a természetes vörös gyöngyszettel. Ezenkívül etnikai megjelenésük van, ami nagyon alkalmassá teszi arra, hogy viseljék az indiai házasságok során. Ezek kerek vörös korall gyöngyökkel készülnek, ezüst láncszemmel. És van néhány fehér természetes gyöngy is, amelyek fokozzák szépségét.

Habár élénk kollekciók vannak ezekben a gyönyörűen megtervezett kiegészítőkben, amelyek valódi természetes gyöngyökkel készülnek, a nők mindig az újakat keresik, hogy megfeleljenek vadonatúj ruháiknak. Ezekben a kategóriákban a legjobbak gyűjteményének legjobbjait is megtalálhatja ezekben a tartományokban. Ezeket a természetes gyöngy kiegészítőket úgy tervezték és kézzel készítették, hogy elérjék kiválóságát.