15 divatos stílusú parti cipő férfiaknak és nőknek a divatban

A partyruházat a divatipar egyik legfontosabb eleme. Ez magában foglalja a ruhákat, cipőket és kiegészítőket, amelyeket akkor viselnek, amikor buliba vagy alkalomra megyünk. Ezek általában stílusos és elbűvölő darabok, amelyek a legalkalmasabbak alkalmakra és szertartásokra. További márkák állnak rendelkezésre a piacon; jó választást adnak az embereknek, hogy jobb cipőt válasszanak partikra.

parti cipő

A buli számára ez egy nagyon fontos választás bármilyen ruhához. Egyes partik öltözködési kódot adnak a vendégeknek a témának megfelelően, ezért a férfiak vagy a nők nagyon válogatnak az ilyen típusú bulikhoz. Nem kötnek kompromisszumot a témával; kipróbálják a magas költségvetésű parti cipőket is. Az alkalmi, születésnapi irodai partikhoz vagy más luxuspartikhoz különböző témák tartoznak; az emberek választhatnak minőségi márkájú cipőt. A cipőket nagyon óvatosan kell kiválasztani, hogy a felszerelés kényelmes élményt nyújtson. Legtöbbjük ragyogó anyagot, flittereket, gyöngyöket stb. Tartalmaz, hogy kiemelje az oomph -tényezőt.

Tökéletes cipő parti viselethez nőknek és férfiaknak:

Íme néhány terv, amelyből választhat egy parti sétára.

1. Csillogó platform parti cipő:

Csillogó platform cipő

Menjen el bulijára ebben a felháborítóan elbűvölő, magas sarkú csillogó platform parti cipőben. A csillogás káprázatot kölcsönöz ennek a platformnak a női parti cipőjének. A magas sarkú cipő tökéletesen kiegészíti a ruháit.

2. Velúr és bőr derbi férfiaknak:

Velúr és bőr derbi férfiaknak

Csak egy Derby cipő nem elegendő egy nagy bulin való részvételhez. Válassza ezt a velúr és bőr fekete kombinációt, hogy lenyűgöző és jóképű legyen. Ez a fekete parti cipő tökéletes egy hivatalos esti fekete nyakkendő eseményhez is.

3. Elbűvölő peep lábujjak nőknek:

Elbűvölő kukucskáló lábujjak nőknek

Válasszon pezsgő színű csillogó lábujjat, amely lenyűgözően látszik a lábán. Sétáljon a rámpán, táncoljon a táncparketten ezekkel a gyönyörű szépségekkel, amelyek megfordítják a fejüket. A leskelődés hozzáteszi a kíváncsiság érintését is.

4. Bojt -cipők Suede -ben:

Bojt cipők Suede

Nagyszerű cipő a divattudatos férfi számára ez a rojtos, narancsszínű cipő. A színe szokatlan és jól illik a parti ruhákhoz. Az elegáns megjelenés tökéletes az egész együttes kiegészítéséhez.

5. Menyasszonyi cica sarok nőknek:

Menyasszonyi cica sarok nőknek

Belefáradt a magas sarkú cipő viselése partikra? Ezután válassza ki a legjobb alternatívát. Ezek az aranyos cica sarkú cipők a legjobbak, ha sokat kell sétálnia vagy táncolnia is. Stílusosnak és elegánsnak tűnnek minden korosztály számára. A szép pántok csillogást kölcsönöznek a cipőnek.

6. Férfi vad dizájn cipő partira:

Vad formatervezés férfiaknak

A tervezőcipők nagyszerűek, ha divatot akarnak mondani, és nem elég szégyenlősek számukra. Próbálja ki ezeket a vad mintákat krokodil vagy aligátor bőrbőr cipőben egy vad éjszaka. A cipő cowboy hatású, sárgaréz vagy fém díszítéssel.

7. Fényes csillogás férfiaknak:

High Shine Slip Ones férfiaknak

Válassza ezt a pár fényes tervezői férfi cipőt partikra. Ezek a felcsúsztatható cipők a legjobb választás. Felhívja a figyelmet a partira. Ragyog, mint a szikra, így kedvese lenyűgözni fogja ezeket a cipőket. A fekete színek ragyogva mindig a legjobb választás. Jól párosulnak szmokingokkal és öltönyökkel is.

8. Női flitteres sarok a partira:

Flitteres sarok nőknek

Az ezüst, mint a parti színe, túl jó választás ahhoz, hogy kihagyd. Ez a heg tűsarkú ezüst parti cipő nőknek remek kiegészítője a kollekciónak, mivel jól pasztell színű ruhákhoz és ruhákhoz, amelyekben ezüst van.

9. Etnikai parti cipő:

Etnikai cipők

Válasszon indiai cipőt az esküvői szezonhoz vagy bármilyen szertartáshoz. Az etnikai cipők különböző színekben és stílusokban kaphatók. Ezek a cipők férfiaknak és nőknek készültek, és sok részletet tartalmaznak. Ragyog a személyiséged az esküvőkön. Jó bókokat fog kapni kedvesétől.

10. Wing Tip fűzős cipő:

Szárnyhegy Csipke cipő

Menjen táncmulatságba ebben a rendkívül hűvös, fekete-fehér szárnyú cipőben. A fűzős cipő biztos lövés tánc divatos kiegészítő. Alkalmi, de segít ragyogni és megingatni a bulit. A cipő fénye csillogást kölcsönöz ruhájának.

11. Csipke munka T-pántos cipő:

Csipke Work pántos cipő

Válasszon kényelmet bulijához ezekkel a T-pántos cipőkkel, amelyek finom csipkézéssel érkeznek. A cipők apró flitterekkel vannak ellátva a csipkén, amelyek finom tapintást kölcsönöznek hozzá. A csipkézés az egész cipőn van, így szépen eltakarja a lábad.

12. Lovas férfi csizma:

Lovas férfi csizma

Menjen cowboy stílusba ezekkel a lovas férfi csizmákkal, amelyek barna bőrből készültek. A fűzött vintage stílus jól néz ki esküvőkre és bármilyen partira. A brogue mű csodálatos tapintású ehhez a stílushoz.

13. Hegyes orrú cipő férfiaknak:

Hegyes orrú cipő férfiaknak

A parti cipő őrült vad tud lenni. Vegyük például ezeket a hegyes orrú cipőket. A cipők teljes nyomatúak, a lábujjak fémből vannak. A cipő merész, és hagyományos viselethez is párosítható.

14. Parti viselet aranyozott bokahevederek nőknek:

Aranyozott bokahevederek nőknek

A bokahevederes cipő tökéletes parti cipő hölgyeknek. Finom romantikus vonzerőt kölcsönöznek lábadnak, mivel a középső rész nyitva van. Az elülső szíjat aranyozott mű vagy gyémánt borítja, amely sok figyelmet vonz.

15. Party Wear arany cipő férfiaknak:

Arany cipő férfiaknak

Menj bling végig ezzel a felső arany party férfi cipő. Ezek a cipők aranyrétegű kivitelben vannak. Megragadja a fülbemászó megjelenést. Csak akkor válassza ezt a párt, ha szereti pompázni magát. Ezek biztosan beszélgetésindítók lesznek.

A parti cipők nagyon szórakoztatóak, és a férfiak és nők számára elérhető típusok széles választéka hatalmas. Megtalálhatja a piacon a legjobb minőségű, jó minőségű parti cipőt, az öltözékének megfelelően kiválaszthatja a legjobb cipőt a partira. Alacsony és magas költségvetésű parti cipők széles választékban kaphatók. Válassza ki a tökéletes párját, és menjen bulizni este.