15 menyasszonyi esküvői cipő divatos kollekciója 2021 -ben

Az esküvő életünk legjobb része. Szeretné teljes mértékben élvezni ezt a napot, de mi van akkor, ha egy apróság, például a kényelmetlen cipő tönkreteszi különleges napját. Ezért mindig azt tanácsoljuk, hogy válassza ki a tökéletes cipőt. Ők a legfontosabbak, hiszen életük emlékezetes napján velük lesztek.

15 divatos és tökéletes esküvői cipő menyasszonynak 2017

Különböző típusú menyasszonyi cipők strandra & Szabadtéri esküvők:

Sok stílus és típus létezik a menyasszonyi cipőben, hogy minden igényt kielégítsen. Íme néhány.

1. Platform sarkú menyasszonyi cipő:

Platform sarkú menyasszonyi cipő

A filmekben a hősnőt karcsú magassarkúban látja, és a virágüzlet, vendéglátó és díszítő mögött fut. Ez valószerűtlennek tűnik a való életben. Az útjaink nem ilyen síkok, és nem is az állapot. A platformos sarok ideális menyasszonyoknak. Fájdalom nélkül rohangálhatnak, amennyit csak akarnak.

2. Arany sarkú menyasszonyi cipő:

Arany sarkú menyasszonyi cipő

Indiában mindenütt arany van a menyasszony ruhájában. Az arany ruhák, arany ékszerek és kiegészítők, sőt cipők. Feltűnőek és nagyon csípősek. Most a menyasszonyok kicsit kevésbé viselnek aranyat. Cipőjük nem aranyból készült. A sarkukra korlátozódnak. Elegánsnak és nagyon finomnak tűnnek.

3. Cica sarkú menyasszonyi cipő:

Cica sarkú menyasszonyi cipő

Ha most sarokra vágysz, és nem akarsz kompromisszumot kötni a kényelem terén, akkor a cica sarka tökéletes számodra. A cica sarkú menyasszonyi cipők édes kinézetű menyasszonyi cipők. Ideális azoknak a menyasszonyoknak, akik minden kényelemre vágynak, és ugyanakkor stílusosan néznek ki. Ezeket a cipőket Hamupipőke viselte.

4. Lapos esküvői cipő nőknek:

Lapos menyasszonyi cipő

A lapos menyasszonyi cipőknek egyáltalán nincs sarkuk. Nagyon kényelmesek. Könnyen futhatsz bennük. Ezek a cipők nagyon klasszak. Olyanok, mint a szilva. Flitterekkel és szegecsekkel láthatók. Mivel nincs sok hozzáfűznivaló, egyszerűnek és édesnek tűnnek. Ezt a stílust csak akkor javaslom, ha magas vagy, mivel nem akarsz férjed árnyéka alá kerülni.

 5. Fehér menyasszonyi cipő esküvőre:

Fehér menyasszonyi cipő

Sok menyasszony teljesen fehér esküvőt szeretne. A menyasszonyok mindent fehéren viselnek. A fehér menyasszonyi cipőben van egy csipetnyi ezüst és gyöngy. Elegánsan és stílusosan viselik. Lehet, hogy nem szeretne tócsára és koszra lépni, hogy tisztán tartsa őket. Tökéletesek egy katolikus esküvői ruhához. Érdemes kipróbálni a szöges sarkú fehér menyasszonyi cipőt.

6. Elefántcsont menyasszonyi cipő:

Ivory Menyasszonyi cipő

Nem minden menyasszony választja a tiszta fehér ruhát. Az elefántcsont a fehér jó árnyalata. A név egy elefánt illatából származik. Cipőben nagyon józanok. Nem túl mutatósak és merészek. Az elefántcsont menyasszonyi cipő egyszerű, de stílusos. A gyöngyszem tökéletes elegáns megjelenést kölcsönöz nekik. Ha le akarja tompítani a megjelenését, akkor az elefántcsont menyasszonyi cipő tökéletes.

 7. Ezüst cipő menyasszonyi:

Ezüst menyasszonyi cipő

Fehér esküvői ruhában az ezüst menyasszonyi cipő tökéletesen passzol. Okosak és nagyon elegánsak. Kicsit mutatósak. De ki ne szeretne a vonzás központja lenni az esküvőjük napján? Ezek a cipők nagyon stílusosak. Ha egyszerű ruhája van, akkor ezüst menyasszonyi cipő az Ön számára.

8. Piros cipők menyasszonyoknak:

Piros menyasszonyi cipő

Egy tipikus indiai menyasszonyi ruha vörös. A vörösnek minden árnyalata van. Ennek érdekében a menyasszonyok vörös menyasszonyi cipőt választanak. Nagyon különbözőek és olyan elegánsak. A vörös általában mély és sötét. Sok menyasszony a kontrasztos arany ruhájához viseli.

9. Gyöngyös szivattyúk menyasszonyi cipők:

Gyöngyös szivattyúk Menyasszonyi cipő -9

Mi az a menyasszonyi cipő csillogás nélkül? A gyöngyös szivattyúk megfelelő fényt adnak minden menyasszonynak. Elbűvölőek és tökéletesek a figyelem felkeltésére, amikor menyasszonyként megteszi első lépéseit. A szivattyúk megfelelő kényelmet biztosítanak.

10. Tervező Stilettos menyasszonyi cipő:

Stilettoes Menyasszonyi cipő

A tűsarkú vékony magas sarkú cipő. Hosszúak és nagyon stílusosak. Látható, hogy a színésznők Stilettos menyasszonyi cipőt viselnek. Nagyon elbűvölőek. Ha tudod, nem fogsz sokat szaladgálni. Akkor ez ideális az Ön számára.

11. Csipke menyasszonyi cipő esküvőre:

Csipke menyasszonyi cipő

A csipke mindenhez eleganciát ad. A csipke menyasszonyi cipő szerény menyasszonyi cipő. Jól mutatnak minden menyasszonyi ruhában. Ez a legelegánsabb választás. Ettől a lábad vékonyabb lesz. Ők a legkényelmesebb menyasszonyi cipők is. Gyöngyök és gyémántok adhatók hozzá, hogy kis fényt adjanak.

 12. Vintage esküvői cipő:

Vintage menyasszonyi cipő

A vintage menyasszonyi cipők szíjazott cipők. Nagyon indiánok. Sok ragyogásuk van gyöngyökkel és gyémántokkal. Többnyire cica sarkúak és laposak. Többnyire fehér és ezüst színűek.

 13. Pearl által tervezett menyasszonyi cipő:

Gyöngy menyasszonyi cipő

A gyöngy ideális fényt ad a menyasszonyi ruháknak. Még a cipőkhöz is hozzáadják. A gyöngyházas menyasszonyi cipő okos és elegáns. Nem nagyon kényelmetlenek. A menyasszonyoknak óvatosnak kell lenniük, mivel előfordulhat, hogy nem akarnak drága gyöngyöket dobni a folyosón.

 14. Teljes hosszúságú, kézzel készített menyasszonyi cipő:

Kézzel készített menyasszonyi cipő

Minden menyasszony azt szeretné, ha a dolgai tökéletesen különlegesek lennének. Mindenben egyedit keresnek. A kézzel készített menyasszonyi cipők különleges, személyre szabott cipők a menyasszonyok számára. Különlegesek és a menyasszony öltözékének megfelelően készültek. Különös gondot fordítanak a menyasszony kényelmére.

 15. Indiai stílusú esküvői cipő menyasszonyi:

Indiai menyasszonyi cipő

Az indiai menyasszonyi cipő kicsit más, mint a nyugati menyasszonyi cipő. Sokkal színesebbek, majd fényesebbek. Mi indiánok mindent többet akarunk, a ragyogástól a színekig. Az indiai menyasszonyi cipőben rengeteg szegecs és gyöngy található. Mindig kényelmesek, mert érzünk embereket.

A menyasszonyi cipő nagyon fontos része az esküvő napjának. Állítólag jól néznek ki, és kellő kényelmet nyújtanak. A menyasszonyi cipők különböző színekben és stílusokban kaphatók. Válassza őket okosan, mivel ez megtöri vagy megtöri a napját. Ez a te napod, élj jól.