20 legújabb és divatos csúszásgátló cipő

A felcsúsztatható cipő csipke nélküli, és a könnyű viselést szolgálja. Tökéletesek hosszú üzleti órákhoz, vagy gyalogláshoz, futáshoz, kocogáshoz stb. Kényelmet nyújtanak a lábadnak, és minden alkalommal eltávolítanak a fűzőkötés gondjaitól, amikor leveszed a cipődet. A listából válassza ki kényelmes cipőjét. Női és férfi cipőket talál, amelyek minden alkalomra tökéletesek. Válasszon a formális fekete csúszásgátló cipő közül, vagy akár fehér cipőt is a cipőben, hogy rendesebb legyen a party. A női cipőcsizma stílusban kissé tovább megy a sarok és a lapos részek között. Válasszon olyan sarokcipőt, amely könnyedén csúszik, de elég jól díszített ahhoz, hogy menyasszonyi viselet legyen.

csúszik a cipőn

Stílusos és divatos formatervezésű Slip Ons cipők férfiaknak és nőknek a divatban:

Nézzük meg a top 20 kényelmes cipő cipőt ebből a listából.

1. mokaszin férfiaknak:

Mucasins férfiaknak

Válassza ezt a puha bőr mokaszint, hogy kényelmet és élvezetet nyújtson. A cipő talpához és oldalaihoz varrott egyetlen bőrdarab nagyszerű műalkotás. A cipő könnyűsége és kényelme miatt egész nap viselni akarja. Ezek a férfi cipők a cipőn tartják a legjobb párnak tartósságuk és kényelmük miatt.

2. Balerinák nőknek:

Balerinák nőknek

Ezt tartják az egyik legkényelmesebb cipőnek egy nőnek. Az alaplakások megkönnyítik a nő számára a járást és a munkáját. A balerinák, ahogy a neve is sugallja, balett -táncosok által viselt cipők. Könnyűek és hajlíthatóak. A női cipőket masnival vagy más stílusokkal díszítik, hogy karaktert adjanak hozzá.

3. Szivattyúcipők férfiaknak:

Szivattyús naplopók férfiaknak

Fekete nyakkendő eseményre készül, és mégis szeretne valamit, ami könnyű a lábán? Miért nem próbálja ki ezeket a csillogó bőrből készült pumpa cipőket, amelyek elegánsak és királyiak. Különböző stílusban készülnek, de a legtöbbnek szalagja lesz a naplopó tetején dekorációként. A szmokingokhoz a legjobban illik, és gazdag megjelenést kölcsönöz.

4. Funky Espadrilles for Women:

Funkcionális espadrillák nőknek

Válasszon espadrillákat, ha divatot szeretne mondani. Ezek a hűvös, szellős cipők stílusosak, és egy lépést tesznek előre a cipők tetején található, hűvös formatervezéssel. Őrülj meg a karakteredet tükröző mintákkal. Szerezzen pár ilyen kényelmes espadrillát, és állandóan viselni fogja őket.

5. Csónakcipő férfiaknak:

Csónakcipő férfiaknak

A férfi csónakcipők azok az alkalmi cipők, amelyek bizonyos formai megjelenést is kölcsönöznek. Ezek a cipők bőrből, velúrból vagy más anyagból készülnek. A cipők oldala körül fűzés van, ami megkülönbözteti a többi alkalmi cipőtől. A külső csipke látható szárnyai karaktert adnak ezeknek a cipőknek.

6. Hegyes lakások nőknek:

Hegyes lakások nőknek

Nézzen üzletileg ezekhez a hegyes lakásokhoz nőknek. A velúr anyag elegáns érzést kölcsönöz ezeknek a cipőknek. A cipő elülső része úgy van vágva, hogy borító hatású legyen. Válassza ezt a típusú cipőt a kényelem és a stílus egyszerre. A lakások kiválóan alkalmasak nadrághoz, nadrághoz vagy akár szoknyához. Stílusosan néznek ki, és jól működnek még alacsonyabb nők számára is.

7. Mélyszájú cipő nőknek:

Mélyszájú cipő nőknek

Válassz valami retro kinézetet ezekkel a mély szájú hegyes cipőkkel. A cipő cica sarkú és a csatokkal ellátott hevederek. A megjelenés nagyon formális, és a stílus csúszása egyszerű az üzleti életben. Válasszon egy mélybarna vagy fekete párt, hogy a legtöbb ruhához passzoljon.

8. Szerzetes pántok férfiaknak:

Szerzetes pántok férfiaknak

A formális, éllel rendelkező cipők olyanok, mint a szerzetespántos cipők. Ezek a cipők kiválóan alkalmasak irodai és üzleti viseletre. Olasz bőrből készültek és lenyűgözőek. A cipő felcsúszik, és hevederei vannak egy-, két- vagy háromszoros stílusban, csatokkal az oldalán. Nagyon könnyű viselni őket, mivel nincs fűzésük.

9. Stilettos nőknek:

Stilettos nőknek

Válassza ezeket a menyasszonyi stílusú tűsarkúakat esküvőjére, és gyönyörűen fog kinézni életének legfontosabb napján. Ezek a hűvös cipők tökéletesen kiegészítik ruháját. A cipők részletei egyedivé és lenyűgözővé teszik. A sarkok különböző hosszúságúak, ezért olyanokat válassz, amelyekben jól érzed magad.

10. Sétacipő nőknek:

Sétacipő nőknek

Ezek a laza és könnyen illeszkedő női cipők a legnagyobb kényelmet biztosítják. A gyalogláshoz készült cipő felcsúszik, és lágy tapintást és kényelmet biztosít a lábának. Tökéletes a reggeli kocogáshoz, ezek a cipők nagyszerű vétel. Válasszon a legjobb márkák közül, hogy megkapja ezt az extra előnyt a reggeli vagy esti gyakorlatok elvégzése közben. A legnépszerűbb márkák olyan termékeket hoznak létre, amelyek nagyszerűek a lábad számára, és nem fárasztják el könnyen a sarkad. Az ezekben a sétálócipőkben létrehozott párnázott effektek nagyszerűek. A legmodernebb technológiát veszik figyelembe, amikor ezeket a cipőket női sétálócipőkön készítik.

11. Espadrilles férfiaknak:

Espadrilles férfiaknak

Ezek az alkalmi cipők férfiaknak kiválóak a szabadban. A pamut vagy vászon cipő nagyon kényelmes és puha. A juta talpa határozza meg az ilyen típusú cipőt. A talp jutafonatban van, hogy nagyon jellegzetes megjelenést kapjon. Válassza ezeket a színeket, amelyek tetszenek, és stílusosnak és fiatalosnak érzi magát.

12. Széles illatú mokaszin nőknek:

Széles szabású mokaszin nőknek

Próbálja ki ezeket a hivatalos mokaszinokat üzleti vagy irodai viseletre. A széles szabású színes blokkcipők nagyszerű stílust mutatnak. Az alkalmazott színek olyanok, amelyek jól illeszkednek az irodai viselethez, és ugyanakkor a színek popsága csillogást kölcsönöz ezeknek a cipőknek. A mokaszinokat legjobban üzleti öltönyökkel vagy nadrágokkal és szoknyákkal lehet párosítani.

13. Papucscipő férfiaknak:

Papucs cipő férfiaknak

Válassza ezt az alkalmi férfi papucscipőt bőrből, amely nagyszerű kényelmet biztosít. A design nagyon innovatív. A cipő hátsó része nyitott, de általában eltakarja a nadrágot. Az eleje lekerekített és egyszerű, és nagyon tiszta megjelenést kölcsönöz a cipőknek.

14. Címkék a nők számára:

Címkés naplopók nőknek

A női csúszás legújabb divatja a platformcipő. Ezek az elektromos színekben készült, bojtokkal ellátott naplopók csak azok, amikre szüksége van a divat növeléséhez. Nagyszerűek, ha alkalmi pólóval és farmerral párosítják. Nagy támogatást nyújtanak a lábaknak, és hűvösnek és elegánsnak tűnnek.

15. Sarokcipő nőknek:

Sarokcipő nőknek

Ez a klasszikus női cipő a legjobb pár cipő. A blokk cica sarok cipő kényelmet biztosít hosszú álló órákon keresztül. A cipő gyöngyökkel vagy más díszítéssel díszített, amely stílust kölcsönöz nekik. Viselje őket buliba vagy akár irodába.

16. Penny Loafers férfiaknak:

Penny naplopók férfiaknak

A Penny naplopók a legkönnyebben használható cipők. Ezek a naplopók hűvös bőrrel vagy velúrral érkeznek. Díszíthetők bojtokkal vagy csatokkal. Legtöbbjük egyszerű és egyszerű, így irodában is viselhető. Legyen egyszerű, ha párosítja kedvenc félhétköznapi nadrágjával és munkaruhájával.

17. Vászoncipő nőknek:

Vászoncipő nőknek

Jön a nyár, és a forró idő miatt laza öltözékünket kell viselnünk. Ezekkel a nyári ruhákkal párosíthatók ezek a klassz kinézetű vászoncipők. Zokni nélkül is viselhetők, hogy nagyon elegáns megjelenést kapjanak. Virágminták a cipőn nagyon lányos megjelenést kölcsönöznek. A színek pasztell színűek, a fűzés pedig varázst kölcsönöz.

18. Jazz cipő férfiaknak:

Jazz cipő férfiaknak

Válassza ezt az ultrakényelmes csúszkát hasított gumitalpú bőrcipőn. A cipő összecsukható és könnyű a lábán. Ezek kiválóan alkalmasak táncra, ezért hajlíthatók anélkül, hogy szakadás vagy repedés keletkezne a cipőben.

19. Cipők nőknek:

Cipők nőknek

Szeretne valamit, ami ideális gyalogláshoz, kocogáshoz vagy akár futáshoz? Ezután válassza ezt a pár cipőt a kényelmes futáshoz. Ezek a cipők különböző színekben és kivitelben kaphatók. Még a cipőit is barkácsolhatja, hogy a legjobban megfeleljen stílusának.

20. Férfi vezetőcipő:

Vezetőcipő férfiaknak

Ezek a gazdag megjelenésű alkalmi cipők vezetői cipők férfiaknak. Autózásra és nem nagy távolságok gyaloglására szolgálnak. A cipő alkalmi mokaszin, gumi fülekkel a sarkán és a talpán. Nagyon elegáns és vastag párnák a talpán, amelyek megkönnyítik a vezetési körülményeket.

Férfi és női cipő különböző stílusokban és színekben kapható. Válasszon egyet az elvégzett munka és az alkalom alapján, amikor viselni fogja őket. Van stílus minden alkalomra, és az alkalmi, félig alkalmi és hivatalos csúszás a cipőkön valóban hatalmas. A nők stílusa lehet lapos vagy sarkú. Mindegyik díszíthető vagy elég egyszerű lehet a mindennapi használatra.