30 stílusos és legjobb férfi cipőmodell a divatban 2021

A cipő a férfi lábbeli része, amely megvédi az emberi lábat. Különféle tevékenységek elvégzése közben viselhető. Dekorációnak is tekintik. Az idő múlásával a cipők dizájnja óriási variációkat kapott. Minden férfi szenvedélye a cipő. Ma a férfiak a legjobban akarnak kinézni, hogy elvégezzék a munkáját. Különböző típusú cipők vannak minden alkalomra. A cipőtervezés kultúránként és funkciónként eltérő. A cipők a férfiak elengedhetetlen kellékeivé váltak. A férfiak legjobb társa.

Cipő férfiaknak

30 legújabb és divatos férfi cipő dizájn a trendben:

Nézzük meg a legjobb 30 stílusos férfi cipőt Indiában.

1. Fekete bőr Oxford cipő:

Oxford fekete bőr cipő

Kétségkívül ez a legjobb. Korábban az Oxford cipő csak fekete színben volt kapható. De most sokféle színt láthatunk. Csipkés cipőkre jellemző a cipőfűző füle. Időtlen és remekül illik a formálishoz. A lábujjrész meghosszabbítva a viselő kényelme érdekében. Egyszerűen elegáns cipő.

2. Monk Strap férfi cipő:

Monk Strap Cipő

A Monk Strap nem rendelkezik fűzővel. Csattal és hevederekkel záródik. Egy vagy két heveder van benne. Ebben az esetben a heveder tartozéknak számít. Ez egy formális és alkalmi cipő férfiaknak is, de kevesebb, mint az oxfordi cipő. Divatosan ívelt, egyedi színnel. Még három pánt is kapható a Monkban, de nem sokat használják.

3. Derby cipő:

Derby cipő -3

Ezek a szép cipők férfiaknak szélesebb nyitású cipőfűzővel rendelkeznek. Ezt a módszert „nyitott fűzésnek” is nevezik. Ezekben a cipőkben a cipőfűző szemét varrják a vamp tetejére. A nyitott fűzők miatt könnyedén felteheti a lábát. Ebben a csipkék rejtve vannak, mint elrejtve. Ez a cipő alkalmas azoknak, akiknek nagy lábuk van. A lábujjrész is széles.

4. Wingtip férfi cipő:

Wingtip cipő-4

A Wingtip cipők W alakúak a lábujjon. Fekete -fehér színű stílusos férfi cipőket pontok díszítik. Ebben a bőr szabványos mintával van perforálva. A lábujj sapka szép íveket kap. Belsejében piros színű szövet található. Széles nyílással rendelkezik, így az ember könnyen be- és ki tudja tenni a lábát. A W design az identitása.

5. Brogue cipő:

Brogue cipő -5

A Brogue cipőn általában perforációk vannak. Ezek a perforációk dekoratív célokat szolgálnak. Ezek a perforációk kiengedik a vizet az esőben. Kétféle brogua létezik: teljes és félig. Brogues és Wingtips hasonlóak, de nem azonosak. A bokája alatt van és klasszikus bőrrel. Korábban hivatalosnak használták, de ma alkalmilag is.

Olvass tovább: Ultra-modern Tan Brogues férfiaknak

6. Loafer cipő:

Loafer cipő -6

A cipő csipke csipke nélküli, és a sarkuk különálló. Elegáns és egyszerű stílus jellemzi, leginkább a királyi családok kedvelik. Az egyik oldalon van egy extra rugalmas betét, amely lehetővé teszi a cipő könnyű eltávolítását. Szép színe is van. Nehéz gumitalpokat használnak a naplopókban. Háromféle naplopó létezik: Penny, Tassel és Bit.

7. mokaszin férfi cipő:

Mokaszin cipő -7

A mokaszin cipő szarvasbőrből vagy más puha bőrből készül. Az oldalak egy darab bőrből készülnek. Ez egy jó cipő férfiaknak. Virágmintával és csatdal is rendelkezik. Csúszós cipő, és olyan, mint egy naplopó. Használhatja hivatalos és alkalmi formában. A cipő tetején íjszerű csat van rögzítve. A lábujjrész kissé magasabb a normálnál.

8. Chukkas férfi cipő:

Chukkas cipő -8

A Chukka cipő magas boka cipő, többnyire velúrból vagy bőrből. Nyitott fűzéssel rendelkezik, két vagy három pár szemmel. Ez a legkényelmesebb cipő, és manapság széles körben elérhető. Ez a legújabb férfi cipő, amely divatos. Simaak és a színük olyan, mintha egy téglát tartanának.

9. Ruhacipő férfiak:

Ruhacipő -9

A ruhacipőt inkább elfogadják hivatalos cipőként. Ez minden ember igénye. Ez a fekete csillogó cipő a férfiak egyik fekete cipője. A lábujj nem túl hosszú és széles. Olyan, mint az oxfordi cipő. Kisebb sarka is van. Egy kis réteg cérna a cipő tetejére van varrva. Belül nincs támasz. Csak bőr van.

10. Stílusos cipők:

Cipőcipő -10

A cipőt sportoláshoz és más fizikai gyakorlatokhoz tervezték. A cipő rugalmas gumiból készült talppal, felső része bőrből készült. Megbízhatóbb cipő a mindennapi tevékenységekhez. A férfi cipők toplistáján szerepelt 2018 -ban. A fekete színű cipő varázslatot tud teremteni, mivel a fekete mindenki kedvence. Nincs rajta nyomtatás.

11. Kung Fu cipő:

Kung Fu cipő -11

A Kung Fu cipő egy olyan típusú cipő, amelyet Kínában gyártanak, és a kung fu és más anyagi művészetek gyakorlása közben viseltek. Általában fekete színű. Szövetből és műanyag talprészből készült. Ennek a cipőnek a változatai nagyrészt általános célú viseletre készülnek. Összecsukhatja és összecsukhatja, ahogy tudja.

12. Nyeregcipő:

Nyeregcipő -12

A nyeregcipő egy alacsony sarkú alkalmi cipő. Sima lábujja és dekoratív lábfeje van. Általában bőrből készül, és többnyire fehér színű, fekete nyereggel. Bár most bármilyen színkombináció lehetséges. Ez a stílusos férfi cipő. A vörös és barna színű bőrcsatlakozó csipke ritka.

13. Jutti férfi cipő:

Jutti -13

A Jutti egy etnikai pandzsábi típusú lábbeli. Bőrből és drága hímzésből áll. Felső talpán mangó motívum nyomtatás és arany színű hímzés. Lapos talppal és kézzel készített hímzéssel rendelkezik, amelyet leginkább a vőlegény visel az esküvőjén. Divatos.

14. Hűvös orgonacipő:

Orgonacipő -14

Az orgonacipőt az orgona billentyűzetének megkönnyítésére tervezték, és orgonisták hordják. Mivel csak az orgonánál hordják, így elkerülhető a szemcseszedés, ami elszínezheti a pedál billentyűit. Kicsit magasabb bőr sarka van, hogy megkönnyítse a sarokkal való játékot. Különleges célra van felhasználva.

15. Jump Sole Shoes Men:

Ugrótalp cipő -15

Az ugrótalp cipőt elsősorban kosárlabdázóknak találták ki. Olyan, mint a cipőhöz rögzített platform. Hasznos az ugró gyakorlatban. Jelenleg ezt a platformot más sportolók is használják. Szorosan rögzíti a lábát, és magasra ugrik a kosárba. Itt a felület szivacsos.

16. Mászócipő férfiaknak:

Mászócipő -16

A mászócipő speciális lábbeli a sziklamászáshoz. Párnával és szoros illeszkedéssel rendelkezik. Ezenkívül sima és ragadós gumi talppal rendelkezik. Sétálásra nem alkalmas. Ezek a színes férfi cipők magasak a bokáján és laposak. Ez egy rugalmas cipőfajta. Ennek a cipőnek az alakja L és nagyon puha. Fizikai kényelmet biztosít mászás közben.

17. Kacsa férfi cipő:

Kacsacipő -17

A kacsacipőt babcsizmának is nevezik, amely gumitalpból és bőr felsőrészből készül. A boka területétől gumi és csipke van kialakítva. Széles körben nyílik. Hátul is van dizájn. Hűvös cipő férfiaknak. Kicsit a bokája felett van, és színes csipkét használnak. Sok öltés varrással történik, hogy jól felépüljön.

18. Hócipő férfiaknak:

Hócipő -18

A hócipő különösen hóban való viselésre alkalmas. Csipke és csat kombinációja. A legtöbb hócipő könnyű fémből és szintetikus szövetből készül. Kicsit eléri a térdét. A felület tiszta bőr és elég erős. Ezt a cipőt tökéletesen kell viselni, nehogy nehézségekbe ütközzenek a hóban.

19. Cowboy csizma:

Cowboy csizma -19

A cowboycsizma különösen a lovaglócsizmára vonatkozik. Hegyes lábujja, kubai sarka és fűzése nélkül. Általában marhabőrből készül, de néha gyík, kígyó, elefánt és hasonlók egzotikus bőréből készül. A cipő tetejére V alakú fém van rögzítve, és az oldalát menetmunkával díszítik.

20. Korcsolyacipő:

Korcsolyacipő -20

A gördeszkás cipőket gördeszkázáshoz használják. A korcsolya cipő kialakítása vulkanizált gumit tartalmaz, minimális cérnamintával. Dupla varrás történik a felső anyag élettartamának meghosszabbítása érdekében. A kényelem érdekében párna tartozik hozzá. Könnyű, mivel még gördeszka is jár ezekkel a cipőkkel.

21. Teljes vágású cipő:

Teljesen vágott cipő -21

A teljes vágású cipő egyetlen darab bőrből készül. Teljesen sima és sima, kevés díszítéssel. Ez egy tisztán erős bőrcipő, tartóssággal és fényességgel. A fűzők éles és hegyes lábujjjal vannak bekötve. A cipő olyan nagy, és az egyik legújabb bőr férfi cipő. A tetején különböző színárnyalatok készülnek.

22. Harci férfi cipő:

Harci cipő -22

A harci cipő a katonai cipők egyik típusa, és különösen a katonák viselik őket kiképzésük során. A fogást és a lábvédelmet kombinálva tervezték. Vízálló bőrből készült. Van csipke és az egyik oldallánc is. A cipő elég kemény a kemény munkához. Egy katona könnyedén elvégezheti munkáját ezzel a cipővel.

23. Görgős férfi cipő:

Görgős cipő -23

A guruló cipők hátulján kerekek vannak rögzítve. Ez egyfajta cipő, amely lehetővé teszi viselőjének, hogy válasszon a gyaloglás és a gurulás között. Ha gurulni szeretne, kinyithatja a kerekeket. Ellenkező esetben beállítja a helyét. A kerekek kissé a sarok mellé kerülnek. A csipkék vastagok itt. A felhasznált szövet nagyon puha, mint a sportcipőkben.

24. Birkózócipő:

Birkózócipő -24

A birkózócipőket kifejezetten birkózó sportcipőkhöz tervezték, és aktívan használják őket a versenyben is. Rugalmasak és könnyűek, viselője csak mezítláb érzi magát. Támaszt nyújtanak a boka számára, és kevesebb esélyt jelentenek a lábkörmök megsértésére. Továbbá egyszerűek és simaak, nem túl díszítettek. Fő célja a birkózók támogatása.

25. Csónakos férfi cipő:

Csónakcipő -25

A csónakcipőket általában hajón való használatra tervezték. Kialakítása szintén csónaknak tűnik. Eredeti barna színű bőrt használnak a cipő készítéséhez. Csipke helyett bőrszín van. Két öltést veszünk, hogy erősebb legyen. Tartósnak kell lennie, mert soha nem tudhatja, mennyi ideig kell viselnie.

26. Diabéteszes cipő:

Cukorbeteg cipő -26

Ezek a cipők kifejezetten cukorbetegek számára készültek. Cukorbetegség esetén a páciens bőrre kerül, és számos más lábproblémára is. Extra mélységet biztosít számukra. Egy extra talp van behelyezve, hogy megfelelően támogassa a lábukat. Könnyen járhatnak ebben a cipőben. Úgy néz ki, mint maga a kötés. Terápiás cipőként is ismert.

27. Férfi keresztcipő:

Cross -training cipő -27

Ez a cross-training cipő tökéletes egy sportoló számára. Alkalmas azoknak, akik rendszeresen sétálnak és kocognak. Rendkívül könnyű, és kemény felületen is hasznosabb. Ebben a cipőben az ujj sima bőrrel is támogatott. A hátán lévő cikk -cakk minta kényelmet nyújt gyalogláskor vagy aerobik közben.

28. Chelsea Boot:

Chelsea Boot -28

A Chelsea csizmát rugalmas oldallapja ismeri fel. Bokáig érő csizma, szorosan illeszkedő. A Chelsea -t sokáig használják, és még mindig a divatos férfi cipőkben. Anyagot biztosít a csomagtartó hátoldalán, így viselője könnyen fel tudja húzni. A viktoriánus korszakban férfiak és nők egyaránt használták. Ezek a cipők általában simaak és ügyesek.

29. Liftcipők:

Liftcipő -29

A felvonócipő vastag talppal rendelkezik, így viselője magasnak tűnik. Sarka fa, műanyag vagy gumi. A boka része puha. Fűzővel van megkötve, és a csat kiegészítő tartozék. Néha a megvastagodott talpa miatt használják az ortopédiai problémában is.

30. Látócipő férfiak:

Nézőcipő -30

Ezek egy nagyon szokatlan cipő. Ez egy alacsony sarkú, kontrasztos színekből áll. A lábujjat dizájn díszíti, a csipke panelek pedig még sötétebbek. A csipkelemez körül lyukak sora készül. Úgy tűnik, hogy a lábujjrész fából készült. Nehezen viselhető, és a csipke panel mögött színes ruhát használnak.

Rengeteg lehetőség közül választhat a cipőben. A figyelem megköveteli a tökéletes cipők kiválasztását a férfiak számára. Légy büszke tulajdonosa a számodra nélkülözhetetlen cipőknek. A cipő olyan alapot hoz létre, amelyen áll. Teljessé teszi a megjelenését. A lényeges dolog soha nem kerül kompromisszumba az illeszkedéssel és a kényelemmel.