30 új és stílusos alkalmi cipő férfiaknak és nőknek a Trendben

Készen áll a vakáció vásárlására! Volt már pár kényelmes cipője is! A cipő fontos szerepet játszik, amikor bármilyen buliba, eseményre vagy puskára készül. A cipőnek elég kényelmesnek kell lennie a lábak számára is, hogy könnyedén utazhasson.

30 Új & amp; Stílusos alkalmi cipő férfiaknak és amp; Nők a trendben

Ahogy a hivatalos ruháknak hivatalos cipőt kell magukkal vinniük, az alkalmi ruháknak is megvan a saját alkalmi cipőjük stílusa. Az alkalmi cipők intelligenciát kölcsönöznek személyiségének, ha tisztességesen választják őket, bőrből, szövetből, vászonból, velúrból, gumiból stb. Készült, több színben.

A legújabb és legjobb cipőminták alkalmi viseletben férfiaknak és hölgyeknek:

Íme néhány csodálatos alkalmi cipő, amit meghalna, ha a gyűjteményében lenne:

1. Csipkés alkalmi férfi cipő:

Fűzött alkalmi cipő férfiaknak

Ezek a Funeral cipők tökéletes pár alkalmi cipők férfiaknak. A cipő bőrből készült fűzős kivitelben készült. A cipők különböző színekben kaphatók. Tökéletes vonalakkal és kézzel fényezett barnulással rendelkezik.

2. Opera fedélzeti alkalmi cipő férfiaknak:

Opera Deck alkalmi cipő férfiaknak -2

Stílusos megjelenést szeretne minden alkalmi eseményhez vagy mondjuk esküvőhöz! A férfi alkalmi cipők kategóriájába tartozó operafedélcipők a legjobbak. A bőrből készült cipőket virágmintákkal frissítették. A cipő enyhe sarokkal és oldalsó vászonnal rendelkezik a kényelem érdekében. A cipő eleje szintén csatot kapott, hogy hozzáadja a varázsát.

3. Sperry alkalmi cipő nőknek:

Sperry alkalmi cipő nőknek -3

A női alkalmi cipő egyedi formatervezése finom bőrből készült, elülső és oldalsó részén pedig csipke. A cipők elöl tökéletes öltésmunkát kapnak, míg az oldalak kötött hajó megjelenést kapnak.

4. Többszínű női alkalmi cipő:

Többszínű női alkalmi cipő -4

Szeretem ezt a spontán megjelenést! Itt egy sportos design az ilyen lányok számára. Az alkalmi cipők pöttyös kialakítást kapnak, több színben. A vászonból készült cipő könnyen tisztítható és használható. Széles körben hordják strandokon és más vizes helyeken, mivel hajlamosak a hamar száradásra.

5. Kivágott fehér alkalmi női cipő:

Kivágott fehér alkalmi cipő nőknek -5

A női alkalmi cipők tervezői tapintást kapnak, rajta a kivágott mintákkal. A fehér cipők apró kivágásokat kapnak, amelyek virágmintákat képeznek a szintetikus páron. A cipő párnázott textúrával készült a csipkén, hogy maximális kényelmet nyújtson viselőjének.

6. Virágmintás alkalmi cipő nőknek:

Virágmintás alkalmi cipő nőknek -6

A nyáron széles körben elterjedt alkalmi cipő a virágmintás alkalmi cipő. A cipő vászon és bőr kombinációjával készült. Ezenkívül enyhe sarkot kapnak, felkötött csipke mintával, hasonlóan kötött oldalú kialakítással.

7. Nyári Loafers férfi alkalmi cipő:

Nyári naplopók alkalmi cipői férfiaknak -7

A cipők a legjobb alkalmi cipők a férfiak számára, széles körben viselték a rugókban, hogy biztonságban tartsák a lábukat a forró időjárástól. A naplopók bőrből készültek és homályos kialakításúak. A cipő vörös színű, selejtezett kivitelben kapható, hátoldalán beakasztható kialakítással.

8. Mucasins alkalmi cipő férfiaknak:

Mucasin alkalmi cipő férfiaknak -8

A bőr mokaszinok a jazzes alkalmi férfi cipőknek bizonyultak. A fekete cipőben lévő cipő bársonyos megjelenést kölcsönöz az elülső oldalon. Létezik fekete-fehér csipkéből készült csat is, felhajtott kivitelben. A cipő vastag bőr szegéllyel is rendelkezik, hogy a bokája kényelmes legyen.

9. Espadrille alkalmi cipő férfiaknak:

Espadrille alkalmi cipő férfiaknak -9

Sportos dizájnt keres a férfi alkalmi cipők kínálatában! Itt egy önelégült design espadrille mintával. A cipő vászonból készült, és szövéssel rendelkezik az elülső és az alsó szinten.

10. Hudson Belafonte alkalmi férfi cipő:

Hudson Belafonte alkalmi férfi cipő -10

A Hudson alkalmi férfi cipő mindig minden szempontból a legjobb volt. A vászoncipők háló anyagú borítást kapnak. A háló kettős hálót kap, amely körkörös kötött mintát ad. A csodálatos határmunkával a cipők kényelmesek a nagy távolságok gyaloglásához.

11. Gyerek alkalmi lány cipő:

Gyerekek alkalmi cipője nőknek -11

A női alkalmi cipők aranyos dizájnja horgolt anyagból készült. A fehér cipő az elsődleges választás a főiskolák tizenévesek vagy a kórház szépségei számára. A cipőket fehér szalagból készült íj is díszíti. A leveles kivitel alkalmas szoknyákhoz és rövidnadrágokhoz utazás közben vagy randevúk alkalmával.

12. Alkalmi cipők nőknek:

Sneaker alkalmi cipő nőknek -12

A Nike cipők új meghatározást adnak a divatorientált nőknek. A vászonból készült cipőknek a bokájánál sima, homályos végük van, amelyek támogatják a viselőjét. Az elülső rész csipke nyakkendőt is kapott. a cipő apró, leveles mintái szembesülnek vele bármilyen alkalmi viselet esetén.

13. Platform sarok alkalmi cipő nőknek:

Platform sarkú alkalmi cipő nőknek -13

A női alkalmi cipőtervek, amelyek indokolják a nők választását, a platform sarkú cipők. A bőrből készült cipők egyszerű csipke kialakítást kapnak, amely elölről hátul sarokkal rendelkezik. A design két színárnyalatot kapott, amelyek barna és fekete színűek, hogy egyedi megjelenést kölcsönözjenek.

14. Női cipők cipzárral:

Női cipők cipzárral -14

A nők számára készült, cipzárral nyitott alkalmi cipők manapság meglehetősen divatosak. A vászoncipő elülső részén csipke díszítést kapott, míg a cipőt cipzárral kell kinyitni. Az oldalak és a hátoldal cipzáras a kényelmes nyitás érdekében. A cipő fekete félköríves kialakítást kapott, amely jelzi a cipő magasságát. Széles körben viselik hosszú farmerben vagy szoknyában, hogy a wow megjelenés megragadja a látást.

15. Tom’s Checks alkalmi férfi cipő:

Tom's Checks alkalmi cipő férfiaknak -15

A tom alkalmi férfi cipő híres sokoldalúságáról a kihelyezett csekkek kialakításában. A vászoncipők egyszerű magassággal készülnek, fekete -fehér csekkekkel kicsiben, a sakktábla ihlette. A cipők csipke mintákat is kapnak. Ez a legjobb fekete -fehér ruhákon, a nyaralás legjobb kombinációja érdekében.

16. Foot Locker férfi alkalmi cipő:

Lábbeli szekrény férfi alkalmi cipő -16

A Nike által bevezetett dizájn a lábszekrényes cipőtervezés. A fekete, alkalmi férfi cipő bőr, vászon és nyújtható hálóanyag kombinációjából készült. A cipők pontozott kivitelben és csipke tapintásban is kaphatók, amelyek használhatók vagy mintázatként is megtarthatók. A rögzített cipők vastag szegélyei maximális támogatást nyújtanak lábadnak járás közben, ezért hosszú távú utakon előnyösek.

17. Fém lángú alkalmi fiúcipő:

Fém láng alkalmi férfi cipő -17

Az oldalsó láncú alkalmi cipők tervezője a fém lánggal rendelkezik. A vászoncipők különböző színekben kaphatók, csipke kivitelben, amelyek használhatók vagy kötve maradhatnak. A cipő tökéletes kontrasztot kölcsönöz a farmerhez társasági esemény, buli vagy csupán éjszakai kiruccanás alkalmával.

18. Party Wear férfi alkalmi cipő:

Alkalmi cipő férfi party viselethez -18

Alkalmi viselet alkalmi cipőt keres! Itt van egy csillogó, arany színű cipő. A bőrcipők aranyozott borítást kapnak, elöl csipke mintákkal. Enyhe sarokkal is rendelkezik, hogy kényelmet adjon viselőjének. Hegyes elülső részével a cipő minden bizonnyal stílusosabbá teszi alkalmi ruháját.

19. A csatos alkalmi férfi cipő férfiaknak:

A csatos alkalmi cipők férfiaknak -19

A férfiak számára készült alkalmi cipők bőr és fém csodálatos keverékét kapják, hogy új dizájnt kapjanak. A cipő bőrből készült, és alul és felül két különböző csatot kapott, hogy vonzóbb legyen. A cipő magassága a bokáig nyúlik, párnázott párnákkal a kényelem érdekében. Támogatja a lábak bokáját is.

20. A karcsú alkalmi cipők férfiaknak:

karcsú alkalmi cipő férfiaknak -20

A csillogó bőrcipő a férfiak számára, ideális alkalmi megjelenéssel, a karcsú alkalmi. A cipő kiváló minőségű bőrből készült, amely elbűvölő megjelenést kölcsönöz. A cipők oldalsó nyílásokat kapnak, csattal. Kis sarokkal széles körben hordják a partikon a farmert.

21. Farmer férfi alkalmi cipő:

Farmer alkalmi cipő férfiaknak -21

A farmer és a farmer nagyszerű kombináció, amelyet bármilyen társadalmi eseményre, funkcióra vagy pusztán kirándulásra lehet viselni. A férfi alkalmi cipő farmerből és bőrből készült, hogy lenyűgöző dizájnt adjon. A cipő kék farmer anyagból készült, míg a zár, az elülső, a hátsó rész és a csipke bőr csíkot kapott.

22. Strip alkalmi cipő nőknek:

Csíkok alkalmi cipők nőknek -22

A női alkalmi cipők új dizájnt kaptak a csíkos formát öltő alkalmi emberek számára. A sötétkék sima cipő bársonyos tapintású vászonból készült. A cipő elülső és hátsó része fedett. A csíkok egy háromszög kialakítását képezik, míg az oldalak nyitva maradnak. A cipő nyílása csaton keresztül történik.

23. A balerina alkalmi női cipő:

A Ballerina alkalmi cipő nőknek -23

A női cipők új alkalmi megjelenést kapnak, bőr- és korallbűbájokkal a finom megjelenésért. A cipő nyitott elülső részén egyetlen csík található keresztben, bőrből. A csíkot kör alakú korallok díszítik. A cipők elülső részén íj alakú kialakításúak is. Ez a legjobb bármilyen alkalmi ruhához nők számára.

24. Hímzés alkalmi nőknek:

Alkalmi hímzés nőknek -24

A női alkalmi cipő etnikai vonást kölcsönöz a rózsaszín és más élénk színű szál hímzéssel. A kialakítás lefedi a lábak elülső részét és a hátsó részét is. Különböző színekben és kivitelekben kapható, amelyek nagyszerű kilátást nyújtanak bármilyen alkalmi ruhához és a hagyományos ruhákhoz is.

25. Bojt alkalmi nőknek:

Bojt alkalmi nőknek -25

Funky megjelenést szeretnél adni az öltözködésednek, és bármilyen társadalmi eseményen divatbejelentést adna! Próbálja ki a bojt formatervezést az alkalmi cipőben. A design bőrből készült. Az alap kialakítás közös szandál kialakítást kap, amelyet függönyként formázó bőrcsíkok vesznek körül. Ügyes megjelenést kölcsönöznek az alkalmi ruháknak.

26. Úszó alkalmi férfiaknak:

Lebegő alkalmi férfiaknak -26

Az úszók a legjobb választás a férfiak számára a monszun és a nyár folyamán. Az alkalmi férfi cipők réteg kialakítású bőrből készülnek. A bőrcipők nem engedik, hogy víz maradjon rajta, ezért ideális viselet a tengerparti nyaraláshoz. A cipők különböző színekben is kaphatók.

27. Gladiátor alkalmi cipő férfiaknak:

Gladiátor alkalmi cipő férfiaknak -27

Az alkalmi dizájn, amely szabadon hagyja a lábujjait minden tartástól, meglehetősen szelektív a strandlátogatásokhoz, hosszú utazásokhoz vagy a farmer és rövidnadrág rendszeres viseléséhez. A cipő bőrből készült, két hevederrel a lábánál és a tetején, amelyek tervezőcsíkkal vannak összekötve.

28. Lélegző alkalmi cipő férfiaknak:

Lélegző alkalmi cipő férfiaknak -28

A bőrből készült, vízálló alkalmi cipő dizájn meglehetősen szelektív az általa kínált színválasztékkal. A cipő háló alakú, több kör alakú lyukkal. A formatervezés jól illik rövidnadrághoz vagy farmerhez nyáron és télen.

29. Vans Casuals for Men:

Férfi alkalmi kisteherautók -29

A kisteherautók népszerűek voltak, hogy puha és nyugodt formatervezést adnak a férfiak alkalmi kollekciójának. A cipő kialakítása kettős hatású. Az elülső rész sima marad, míg az oldalak pillangómintákat kapnak. A bőrcipő mindenképpen a farmerhez való.

30. A Kitty High alkalmi cipő nőknek:

A cica magas alkalmi cipő nőknek -30

Még mindig szeretem viselni ezeket a gyerekes mintákat! Itt van egy hasonló kialakítás az alkalmi női cipőkhöz. A bőrből készült magas cipő rózsaszín színben készült. Az oldalak és a hátlap is cicás nyomatokat kap, míg az elülső rész sima, cicás arcbájjal pamutból.

Az alkalmi cipők nemcsak lehetőséget adnak arra, hogy kényelmesen élvezhessék a szabadidőt, hanem elegendő légáramlást is biztosítanak lábadnak, hogy hidratált maradjon. Előzetesen csak bőrben kaphatóak voltak a férfiak számára, de a divatirányzatok változásával most még a nők számára is elérhetőek az egyedi divatmegjelenés érdekében.