9 Modern Oxford Brogues férfiaknak és nőknek 2021 -ben

Egy pár klasszikus brogue elengedhetetlen kellék, amelyet minden embernek birtokolnia kell. A Brogues speciális anyagból készült, bőr anyagból készült. Különböző típusok és színek állnak rendelkezésre. Oxford brogues egy közülük. Ez egy egyszerű, elegáns és kényelmes cipő. Bármilyen alkalomra viselheti. Férfiak és nők számára sok szín áll rendelkezésre.

A legjobb Oxford Brogues férfiaknak és nőknek:

Az alábbiakban néhány népszerű Oxford Brogue -mintát mutatunk be

1. Tartós barna Oxford Brogues:

Tartós barna Oxford Brogues

A Gekko Brown Oxford cipő a hivatalos viselet, és valódi bőr anyagból készül, amely biztosítja a tartósságot. A külső talp hőre lágyuló gumi, amely maximális tapadást biztosít. Ezeket a fűzős cipőket kombinálhatod hivatalos ruháddal, hogy javítsd a megjelenésedet.

2. Széles lábú Oxford Brogue cipő:

Széles lábú Oxford Brogue cipő

Ez a brogue cipő cserzett bőr anyagból készült. Ez egy központi fűzős kialakítással és gumi külső talppal rendelkezik, amely biztosítja a maximális tapadást. Ez az elegáns cipő alkalmas a hivatalos öltözékhez.

3. Alkalmi Oxford Brogue cipő:

Alkalmi Oxford Brogue cipő

Az Akexiya Black Oxford brogue egy vintage modellcipő. Borjúbőr anyagból, külső talpa pedig gumiból készült. Ez a fekete -fehér kombináció kiváló és stílusosabb megjelenést kölcsönöz. Központi fűzős kialakítással rendelkezik. Alkalmi viseletként viselheti őket.

4. Formális bőr férfi Oxford Brogues:

Formal Leather Men's Oxford Brogues

Ez a férfi Oxford brogue cipő bőrből készült. Hosszú élettartamú és kényelmes viselet. Használhatja hivatalos viseletként. A központi fűzés biztosítja a megfelelő illeszkedést.

5. Kézzel készített férfi Oxford csizma:

Kézzel készített férfi Oxford csizma

A Lulla prémium minőségű bőrcsizmát szállít. Ezek a férfi Oxford brogue csizmák borjúbőrből, a külső bélés pedig báránybőrből készülnek. A talp szintén bőrből, a sarka pedig bivalybőrből készült. Ezek a csizmák hosszú élettartamúak; ha megfelelően törődsz vele. Alkalmi viseletével a legjobb megjelenést nyújtja.

6. Női barna Oxford Brogues:

Női barna Oxford Brogues

Ezek a barna színű Oxford brogolok kézzel készültek bőrből. Ez tökéletes választás az alkalmi viselethez, valamint az alkalmi viselethez. A talp szintetikus anyagból készült, és egy extra réteg csúszásgátló védelmet nyújt a kényelem érdekében. Ez a cipő központi típusú, és különböző színű csipkét használhat a változáshoz.

7. Férfi fűzős bőrbőr:

Férfi fűzős bőrbőr

Ezek a gyönyörű zöld és barnás színű Oxford -brokók egyedi, klasszikus brogue design. Elegáns megjelenésű bőr felsőrészből készült, kontrasztos színű bőrborítással, amely jellegzetes megjelenést kölcsönöz, és a gumi talp extra tapadást biztosít. Egész nap hordhatod, mert nagyon kényelmes cipő. Alkalmi és alkalmi viseletként is viselheti őket.

8. Női fekete Oxford Brogues:

Női fekete Oxford Brogues

Ez a fekete nő Oxford Brogues nagyon divatos cipő. Ez tiszta bőr anyagból készült, és egy szárnyhegyi középső fűzős kialakítás. Viselheti hivatalos és alkalmi öltözékben. Ez a kialakítás nagyon kényelmes viselet.

9. Fa kinézetű, barnított cserzett bőr cipő:

Fa kinézetű, barnásbarna bőr cipő

Ez egy teljes brogue oxford cipő. Bőr anyagból készült, a bőr talpa pedig kézzel készített. A bélés szintén bőrből készült, és hogy kényelmesebb legyen, a cipőkanál teakfából készült. Tartósságot biztosít, és ezeket a klassz cipőket egész nap viselheti.

Íme néhány népszerű Oxford brogues design, amelyek közül választhat. Nagyon kényelmes és tartós cipők. A kényelemen kívül stílusos megjelenést kölcsönöz. Növelje megjelenését a legjobb ruhák és kiegészítők viselésével.