A 10 legjobb kényelmes irodai cipő férfiaknak és nőknek Indiában

Az irodai ruházat a divatipar legkelendőbb termékei közé tartozik. Ezeket a termékeket minden nap használják, és úgy készülnek, hogy a tartósságot, a kényelmet és a stílust is figyelembe veszik.

irodai cipő

Legújabb irodai cipők:

Itt van egy lista 10 stílusos és formális megjelenésű irodai cipőből férfiaknak és nőknek. Válasszon sokféle cipőt a mozgalmas hét minden napjára.

1. Irodai viselet férfi derbi cipő:

Irodai viselet férfi derbi cipő

A férfi irodai cipő nem lesz klasszabb, mint ezek a Derby cipők. Ezek a férfiak hagyományos üzleti viseletei és hivatalos cipői. A stílus nagyon formális és tiszta. Lehetnek brogue vagy sima.

2. Lakás női cipő munkához:

Lakások Női Cipők Munkához

A kényelem az elsődleges prioritás, amikor hosszú órákat kell az irodában tölteni. A lapos cipők teljes kényelmet és stabilitást nyújtanak a fáradt lábaknak. Ezek a női irodai cipők ízlésesek és stílusosak, ha íjakkal vagy más díszítéssel díszítik.

3. Üzleti Oxford férfi cipők:

Üzleti Oxford férfi cipő

A klasszikus oxford minden úriember választása. Ezeket az irodai férfi cipőket generációk óta gyártják. A letisztult vonalak hivatalos választássá teszik őket üzleti vagy munkahelyi célokra. Válasszon olyan színeket, mint a fekete vagy a barna, amelyek jól illeszkednek a nadrághoz.

4. Hivatalos sarok nőknek:

Hivatalos sarok nőknek

A magabiztosságot és presztízst árasztó vállalati megjelenéshez válassza ezeket a sima színű/meztelen színű formális sarkú cipőket nőknek. A női irodai cipők nagyon kényelmesek, figyelembe véve a hátat és a lábakat. Válassza ezeket a szépségeket, ha biztos benne, hogy egy egész munkanapon hordhatja.

5. Unisex csizma a munkához:

Unisex csizma a munkához

Ha sarokirodája a legújabb munkavállalóbarát irodák közé tartozik, akkor válassza ezt a félig formális csizmát a munkához. A csizma a férfiak és a nők számára a legmegfelelőbb, farmerrel vagy nadrággal kombinálható. Válasszon olyan színeket, mint a barnás és a barna, hogy az alkalmi pénteki megjelenést biztosítsa.

6. Férfi és női cipő:

Loafers férfi és női cipő

A férfiak és a nők cipője a legjobb és első választás, mivel nagyon könnyű fel- és levenni. Sok légzési képességet biztosítanak. A naplopókat rojtokkal vagy egyszerűen díszíthetik. Válasszon elegáns bőrből vagy velúrból készültet, hogy a legjobban megfeleljen Önnek.

7. Hivatalos szivattyúk nőknek:

Hivatalos szivattyúk nőknek

A női szivattyúk egy másik nagyszerű alternatíva a magas sarkú cipők számára. Ezek szép támaszt nyújtanak a lábaknak és a gerincnek. A sarok nem túl magas, és általában blokk stílusú, amely szélesebb fogást biztosít.

8. Férfi szerzetesszíj:

Férfi szerzetesszíj

A férfi szerzetes pántos cipő kiválóan alkalmas irodába, mivel jól mutatja stílusát és jellemét. Ezeknek a cipőknek lehet egy-, két- vagy akár háromszoros pántja. Válasszon egy vagy legfeljebb kettős hevedert irodai viseletre, hogy hivatalos megjelenést kapjon.

9. Női ék cipő:

Női ék cipő

Új és divatos irodai viselet az ékcipő. Ezek rendkívül kényelmesek és könnyűek. A legtöbb ék parafa típusú anyagból készül, amely könnyű, és ezért a legjobban megfelel a hosszú irodai óráknak. A stílus nagyon klassz és elegáns.

10. Férfi szárnyas cipő:

Férfi szárnyú tippcipő

Válasszon olyan stílust, amely merész és formális ebben a szárnyas cipőben, amely nagyszerű az üzleti életben. A stílus megmutatja vezetői minőségét, és magabiztos megjelenést kölcsönöz Önnek. A szárnyhegy nagyszerű úgy, ahogy van, de hangsúlyosabbá válik a brugge munkával. Válasszon olyan színeket, mint a barna vagy a barna, hogy kiemelje a bróker munkáját, és kiemelje a cipőket.

Az irodai viselet kényelmes viselet, amelynek stílusosnak és a legújabb divatnak megfelelőnek kell lennie. Az unalmas és unalmas helyettesíteni kell az eleganciát és az elegánsat. A cipő teszi teljessé a szekrényt. Az irodai cipők nem csak segítenek abban, hogy a lábad egész nap boldog maradjon, hanem a teljesség érzését is biztosítják. Válasszon stílusokat, amelyek kényelmesek, és lépjen előre az életben.