A top 9 magasságnövelő cipő és előnyei a férfiak számára Indiában

Szeretnél magasabbnak látszani, mint amilyen vagy? Váltsa át álmait, hogy magas és magabiztos legyen magasságnövelő cipővel! Igen! Jól hallottad! Sok liftcipő képes 2-4 hüvelykkel felemelni a magasságát. Ezekkel a cipőkkel nincs többé eltévedni a tömegben, vagy alacsonynak érezni magát a barátok között. Most már elegáns járással járhat anélkül, hogy aggódnia kellene a magassága miatt. Ebben a cikkben megvitatjuk India legkényelmesebb és legjobb minőségű magasságnövelő cipőit.

magasságnövelő cipő

A legjobb magasságnövelő cipők férfiaknak Indiában:

Az alábbiakban felsoroljuk Indiában a legjobb magasságnövelő cipőket, amelyek nagyon kényelmesek és jól ismert márkájú cipők, elérhetők Indiában.

1. Tek-Tron Talent Derby biztonsági cipő acél orrával:

Ezek barna biztonsági cipők, felsőrésze bőrből készült. A talp anyaga PU. Valódi puha bőrből, 200 Joules Isi acél orr-sapkából, bőrvastagságból-1,8–2 mm, impregnált nem szőtt talpbetétből, párnázott gallérbélésből, nem szőtt, lélegző szintetikus vámpír bélésből, víz- és olajálló talpból, habgal laminált belső talprészből , Injektált poliuretán (Pu) talp, kettős sűrűségű, közvetlen befecskendezésű PU, külső futófelület tervezve a maximális csúszás elleni küzdelem érdekében.

A specifikációkon kívül van még egy fontos tény, amit tudnia kell erről a cipőről, vagyis ezek a legjobbak a magasság növelésére. Nincs is jobb náluk, és amikor a cipők növeléséről van szó, az emberek leginkább ezt követelik. Ez az első dolog, ami az emberek eszébe jut, amikor a magasságot növelő cipőkre gondolnak.

2. Szövetséges Houston biztonsági cipő:

Ezek fekete színű biztonsági cipők, a felső anyaga pedig bőr, míg a talp anyaga PU -ból készült. SKU kódja ALHO12. A szolgáltatások teljes mértékben szemcsés bőr felsőrész, a belső bélés lélegző nem szőtt szövet, dupla sűrűségű PU talp; Antisztatikus, szúrásbiztos, kopásálló, olajsav és csúszásgátló talp, bokapárnázással és acélujjjal.

A csomagtartó eltér a fent tárgyaltól. Az elején ovális minta látható, és a csomagtartó is elég nagy. Ez a boo alkalmas azoknak, akik szívósak és nagy lábak. A cipő nulla hibával rendelkezik, és kétségtelenül az egyik legkelendőbb cipőnek mondható a piacon a növekvő magasság miatt. A cipő annyira jól néz ki, hogy bárki könnyen beleszeret ebbe. Ez az egyik tökéletes magasságnövelő cipő Indiában.

3. Téli magasabb csizma:

Ezek a fekete cipők minden méretben kaphatók csipkével. Felsőrésze teljes értékű bőrből készül, a bélés anyaga pedig sertésbőr. Ennek a kerek orrú martin csizmának az anyaga gumi. Népszerű eleme a varrócérna és a hengermagasság 10-20 cm, puha tészta bőr stílusban. Ez a férfi motorkerékpár -csizma körülbelül 8 cm / 3,15 hüvelyk magasságot növel. A csizma stílusos és nagyon divatos egyszerre. Kényelmesek, és a legjobb csizmák a kerékpározáshoz. A cipő több célt szolgál, és megőrzi állapotát. Könnyen elfér ezekben a csizmákban, egyes vállalatok szabad méretet készítenek ezekhez a cipőkhöz, ami azt jelenti, hogy úgy tervezték, hogy szinte mindenkinek megfeleljen 9-12 láb méret között.

A kisebb lábméretű emberek általában nem kedvelik az ilyen típusú cipő viselését. Hatékonynak bizonyult a magasság növelésében, és elmondható, hogy India egyik legkelendőbb magasságnövelő cipője, amely meglehetősen stílusos is. A cipő színe nagyon szép, és valójában kiegészíti a dizájnt. Ez az egyik legjobb cipő a magasság növelésére, amit valaha talál. A cipő annyira klassz, hogy bárki könnyen beleszeret. Az alakja és mérete miatt a cipő meglehetősen kényelmesnek tűnik, ami a valóságban is így van. A cipő jól érezheti magát az emberben, és nagyon könnyen megmutathatja azt is.

4. Tek-Tron barna bőr hosszú cipő:

Ez egy másik barna biztonsági cipő, amelynek bőr felső anyaga és PU talpa anyaga van. SKU kódja 39TTTL01. A jellemzők a következők; valódi puha bőrből, impregnált nem szőtt talpbetétből, bőrvastagság-1,8-2 mm, 200 Joule Isi acél lábujjpárna, párnázott gallér bélés, injektált poliuretán (pu) talp, nem szőtt, lélegző szintetikus vámpír bélés, víz- és olajálló talp , Belső Campbrell, laminált hab, kettős sűrűségű közvetlen befecskendezésű Pu, külső futófelület tervezve a maximális csúszás érdekében.

A cipő színe nagyon szép, és valójában kiegészíti a dizájnt. Ez az egyik legjobb cipő a magasság növelésére, amit valaha talál. A cipő annyira klassz, hogy bárki könnyen beleszeret. A forma és a méret miatt a cipő meglehetősen kényelmesnek tűnik, ami a valóságban is így van. A cipő jól érezheti magát az emberben, és nagyon könnyen megmutathatja azt is.

5. Sportos liftcipő:

Ez a sportos liftes cipő-K19A03 5,490/-. Színe 7 cm magas kék vászon. Ez a cipő belülről láthatatlan sarkat tartalmaz, kívülről normálisnak és elegánsnak tűnik, és 2,75-5 hüvelyknél magasabb személyt eredményezhet. Ez nem olyan, mint bármi, amit korábban látott. A cipő annyira hűvös és fényes, hogy bármely márka szeretné forgalmazni ezt a terméket. A cipő belülről és kívülről két különböző színösszeállítást tartalmaz. Ez lehet az egyik legszebb és az egyik legszebb módja a magasság növelésének. A magasságodnak egy kis extra lendületet adhatsz, ha egyszerre mutatod a hűvös cipődet. Szó szerint nincs ennél jobb!

6. Brit faragott liftcipő:

Ez a férfiak számára magasabb, 7 cm / 2,75 hüvelyk, és minden méretben elérhető. Ez a fekete hímzett cipő csipkével, kéregbéléssel és felső anyag azonosítóval rendelkezik a bőr első bőrrétegéből, egyszínű mintával. Tavasszal és ősszel a legjobb, néhány jellemzője a gumi talp anyaga, hegyes lábujj stílus és lágy tészta bőr stílus. Ezek a nagyköveti cipők tökéletesek azoknak a férfiaknak, akik vállalati intézményekben dolgoznak, és gyakran kell foglalkozniuk az ügyfelekkel. A cipő nagyon szép és nagyon egyedi egyszerre. Szó szerint semmi esetre sem kerülhetjük el, hogy ránézzünk ezekre a cipőkre. Tartsd tisztán őket, és minden szem rád fog szegeződni.

7. Calden – K333011:

Ez a fekete cipő 3 hüvelykkel magasabb magasságot kínál szuper könnyű súlyával. Jellemzői a kerékpár lábujja és a puha bőr felsőrész, csúszás, rejtett rugalmas gore. Kényelmes csipke nélküli kialakítás, sarokmagasság: 1 1/4 ″ és tengelymagasság. 5 3/4 ″ és kiváló minőségű bőr felsőrész és gumírozott alsó rész. Ha inkább a bőrcipőt részesíti előnyben, akkor várhatóan ezt választja. Ez a cipő egyedülálló dizájnnal rendelkezik, és szinte mindenki számára jól mutat, aki viseli. A cipő egyedivé teszi az embert, és ez a márka egyik legjobb kollekciója. A cipőt szeretettel és gondossággal tervezték és készítették, és elvárható, hogy viselője is ezt tegye. Ez egy másik magasságnövelő cipő egy márkás cégtől, amelyet szintén férfiaknak terveztek.

8. Calto – G5828:

Kúpos bőr oxford, félszögletes lábujj és rejtett rugalmas gore. Súlya 18 oz, elegánsan varrva az extra tartósság és stílus érdekében, teljes értékű, kiváló minőségű bőr felsőrész, teljes szemű, kiváló minőségű bőr felsőrész. Gumírozott alját és Dress Style magasságnövelő lábbelit tartalmaz. A CALTO napjaink egyik legjobb cipőgyártó neve az üzletágban, és ez valójában a márka által gyártott számos gyönyörű termék között van..

9. Toto – H252112:

Ez a cipő fekete show szép sapkát, klasszikus stílusú fűzőt, Goodyear welt konstrukciót és puha bőr felsőt, valamint elegánsan varrott az extra keménységért és a stílusért. Kiváló minőségű felső bőr, stílusos, importált és kiváló minőségű bőrből készült.

A magasságnövelő cipők használatának előnyei:

Láthatatlanul növeli a magasságát:

Ezek a cipők láthatatlanul megnövelik a magasságot, ami nem állapítható meg, hogy magasságnövelő cipőt visel -e vagy sem. Mivel külsőleg úgy néz ki, mint bármely más normál cipő.

Orvosi előnyei vannak:

Ezek a cipők hasznosak lehetnek a hátadnak és a térdednek. Hasznos a testtartáshoz, így jól és egyenletesen nézel ki.

Különböző formákban jelenik meg:

Ezek a cipők különböző stílusokban és típusokban kaphatók, és különböző alkalmakra is kaphatók. Manapság az emberek inkább követik a trendet, így ezek a cipők is, valamint alkalmi és irodai cipők is kaphatók.

Fájdalommentes módszer:

Napjainkban különféle termékek állnak rendelkezésre a piacon, amelyek biztosítják Önt, hogy néhány nap vagy hónap alatt magasságot érjen el, de nem minden ígéret, amit a hirdetések igazak, ezeknek a termékeknek különböző mellékhatásai vannak, amelyek károsíthatják az ember egészségét. De ezek a lift- vagy magasságnövelő cipők gyorsan eredményt adnak, és egyáltalán nem károsak az egészségre. Mindenki számára biztonságos.

Könnyen beszerezhető termék:

A felvonó vagy magasságnövelő cipő könnyen beszerezhető a piacokon és a bemutatótermekben, még az online piac is óriási igényeket támaszt ezekkel a cipőkkel szemben. Ezek mindenki számára elérhetőek és minden méretben.

Sok híres személyiség rejti el tényleges magasságát a cipők mögött. Ezek a felvonócipők számos jó véleményt kaptak az utóbbi időben. Sokan nagyon hatékonynak találták ezt a terméket, mivel az ember magassága meghatározza személyiségét, és senki sem akar szégyenkezni a magasságáért, amikor buliban vagy randevún van, ezeknek a cipőknek a fő tényezője az, hogy senki sem látszd ki, hogy ezek magasságnövelő cipők, mivel a talp és az extra sarok a cipőben van. Leggyakrabban az alacsony férfiak szeretik viselni ezeket a cipőket, hogy magasabbnak tűnjenek társuknál. Még senki sem találta meg ezeknek a cipőknek a káros hatásait, mert az adott személy használatától függ, hogy mennyit használja..

Ebben a cikkben releváns adatokat kaptunk a legjobb cipőkről, amelyek segítenek a magasság növelésében. Az ebben a cikkben tárgyalt cipők jól elérhetők az indiai piacon, és habozás nélkül meg lehet vásárolni őket. Ha hajlandó magasságnövelő cipőt vásárolni, akkor ajánlott bármelyik (vagy több) megvásárlása. Tájékoztassa velünk, hogy melyek a legmegfelelőbbek az Ön igényeihez.

Gyakran feltett kérdések és válaszok:

1. Mikor van szükségem magasságnövelő cipőre?

A magasságnövelő cipőket a férfiak nagyon kedvelik a nyilvános szereplések során. Különösen akkor, ha magabiztosan kell sétálnia egy hatalmas tömeg között, és éreznie kell jelenlétét, ezek a cipők áldásnak számítanak. A modellek is ajánlják őket, akik szeretnek magasabb megjelenést elérni, amikor a rámpán járnak. Az irodában is jól érezheti magát, ha ezeket a cipőket éles formájával viseli.

2. A magasságnövelő cipők biztonságosak a hát és a gerinc számára?

Igen! A márkás magasságnövelő cipők szilárd párnával és ütéscsillapító anyaggal érkeznek a talphoz. Így hosszabb órákig is viselheti őket anélkül, hogy érezné a hátfájást. Ellentétben a női magassarkúval, amely károsítja a gerincét, ezek a cipők egyenletesen emelik az alsó testet, és így teljesen biztonságosak!

3. Viselhetem ezeket a lift cipőket sportolás közben?

A liftcipőt nem sportoláshoz tervezték. A cipő viselése során a lábad szerkezete megváltozik. Tehát, ha megengedi magának az extrém futást, rúgást vagy ugrást, akkor nagy valószínűséggel károsíthatja a cipőt és a lábát is. Jobb, ha párnázott sportfelszerelésbe fektet be, hogy jobb mozgást tegyen lehetővé.