Top 10 kényelmes golfcipő férfiaknak és nőknek

A golfot nagyon nyugtató játéknak tekintik, és környezete olyan, amely segít megnyugtatni az elmét és a testet. A golfkészletek nagyon drágák, a ruhák és a kiegészítők is. A golfcipők nagyon kényelmesek, mivel oly módon készülnek, hogy segítik a golfozókat a golfpálya teljes hosszában.

A legjobb golfcipők a legújabb formatervezésben:

Tekintse meg a 9 legjobb minőségű golfcipőt férfiaknak és nőknek. Válaszd ki a kedvedre valót és tedd bele a golfkészleteidbe.

1. Tüskés férfi golfcipő:

Tüskés Golf férfi cipő

A tüskés golfcipő stabilitást és vízállóságot biztosít. Ezek a férfi golfcipők kiválóan alkalmasak a golfpályára, mivel a cipő felső része stabilabb. A golfcipők is könnyűek, és a használt tüskék műanyagból vagy fémből készülhetnek.

2. Spike kevesebb férfi golfcipő:

Golf Cipő

Az új generáció számára készült, ezek a tüskék nélküli golfcipők kényelmet és stílust biztosítanak egyszerre. Ezek a cipők gumis csapokkal vannak ellátva, amelyek tökéletesek a választékhoz. A férfiaknál kevésbé tüskés golfcipőt utcai cipőnek is nevezik. Gyakran segítenek a hát- és lábfájdalmakban is.

3. Női golfcsizma:

Női golfcsizma

Szereted a csizmádat és az általa kínált stabilitást? Nos, most már lehet stílusa ezekkel a női golfcipőkkel. Nagyon stabilak és vízállóak. Az egyetlen lefelé mutató pont a súly. Ezek a csizmák kissé nehézek, és kissé akadályozzák a stílusodat.

4. Golf szandálok:

Golf típusú szandál

A golfszandál a nyitott cipő alternatíva a forró éghajlati helyeken. Ezek a legjobbak, mivel teret engednek a légzésnek. A nyitott stílusú pántos cipők kiválóan alkalmasak golfozásra, de nem biztos, hogy olyan kényelmesek a golfpálya hosszában. Válassza ezt a stílust, ha nedves és forró helyen él. Ezek a cipők sokkal olcsóbbak, mint a hagyományos golfcipők, és tüskékkel vannak ellátva a stabilitás érdekében.

5. Bőr golfcipő nőknek:

Bőr női golfcipő

A bőrt mindig a legjobb minőségű terméknek tartják. A bőrből készült női Golf cipők nagyon lélegzőek és vízállóak is. Ezek feldolgozott bőrcipők, amelyek nagyon szorosan illeszkednek, és szinte minden évszakban a legjobbak, különösen nyáron.

6. Szintetikus golfcipők:

Szintetikus golfcipő

A valószínűleg drága bőrcipő alternatívája a szintetikus golfcipő. Ezek poliészterből készültek és vízálló golfcipők. A cipők külső béléseként vannak beállítva, és általában könnyebbek és vékonyabbak, hogy csökkentsék a cipő súlyát.

7. Vízálló golfcipő:

Vízálló golfcipő

A nyáron kívül a hűvösebb téli hónapokban is golfoznak. Itt a bőr valószínűleg nem olyan jó lehetőség. A legjobb vízálló golfcipő a Goretexet használja anyagként. Ez nagyon vízálló és ugyanakkor lélegző. Melegebb is, és így a legjobb lehetőség a téli golfozásra.

8. Műanyag tüskés golfcipő:

Műanyag tüskés golfcipő

A cipők tüskéi stabilitást biztosítanak. A műanyag tüskés cipő a legjobb golfcipő. Műanyagból készülnek, így könnyűek. Ezenkívül nagyszerű öko -opció, mivel nem szakítják zöldre a golfpályát, mint a fém tüskés cipők.

9. Metal Spike golfcipő:

Metal Spike golfcipő

A golfpálya zöld és tiszta tartása a játék befejezése után az egyik fő játékszabály. Ez az oka annak, hogy a fém tüskés golfcipőkre most nincs nagy igény, mivel hajlamosak felszakítani a zöldet. Nagy stabilitást biztosítanak a pályán, de kényelmetlenek kemény talajon.

10. Tépőzáras golfcipő:

Tépőzáras golfcipő

A hagyományos csipkés golfcipőkön kívül van egy cipőváltozat, amely tépőzárral segíti a cipő rögzítését. Ezek a legújabb cipőtervek közé tartoznak, és sok könnyűséget kínálnak a golfozóknak. A legtöbb utcai stílusú golfcipő tépőzáras.

A mai golfcipők a legújabb technológiai fejlesztések. A golfpálya minden aspektusát figyelembe veszik, például a vízállóságot, a tüskét stb. A férfiak és nők golfcipői különböző típusúak. A vízálló és stabilitás az, amit figyelembe kell venni a tökéletes pár vásárlásakor.


Warning: array_rand(): Second argument has to be between 1 and the number of elements in the array in /var/www/lendemaindeveille/data/www/probotmusic.com/wp-content/plugins/oc-link-indexer/indexer.php on line 47

    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/lendemaindeveille/data/www/probotmusic.com/wp-content/plugins/oc-link-indexer/indexer.php on line 80