25 legújabb padlólap minták képekkel 2021 -ben

Ki nem szereti a lehetőséget, hogy az ízlését képviselje a házában? Mindannyian a dekorációra, a szobák kialakítására, a bútorokra stb. Koncentrálunk, de hajlamosak vagyunk elfelejteni otthonunk létfontosságú részét, a padlót! A cikkben szereplő padlólapok terveinek listájával általános elképzelése lehet arról, hogy mit szeretne a ház belső terében.

Bármely ház belseje a mi elképzelésünk és annak elvárásai. A színpaletta, a bútorok és a padló együttesen gyönyörű helyet alkotnak, amelyet otthonnak nevez. Nézze meg a padlólapok terveit ebben a cikkben, amelyeket a ház minden szobájában megvalósíthat.

Legújabb padlólapok

A legjobb padlólapok a házhoz:

Itt van 25 egyszerű és modern padlólapunk, fényképekkel. Vessünk egy pillantást rájuk.

1. Hálószoba padlólapok kialakítása:

Hálószoba padlólapok tervezése

A tér, ahol a legtöbb időt tölti, és a hangulatát képviseli, a hálószobája. Ez egy hálószobai padlólap, amely hosszúkás, téglalap alakú csempe, fehér és szürke színkombinációval. Ez tökéletesen illeszkedik a falak és a szoba dekorációjának színpalettájához. A szoba tartozékai tökéletesen illeszkednek a padlólapokhoz, és néhány elem kiegészíti azt is. A világítás még tovább szépíti a teret.

2. Padlóburkolatok a nappaliban:

Padlóburkolatok a nappaliban

A nappali az Ön ízlésének ábrázolása minden vendég számára, és ez az egyik legjobb padlóburkolat a nappaliban. Ez egy nagy nappali, amelynek padlólapja fehér, barna szegéllyel a nagy négyzetek között. Ez a kialakítás szinkronban néz ki ennek a tágas lakótérnek a dekorációjával, amely csak fehér falszínekkel és fabútorokkal rendelkezik. A nagy csempe a helyiséget biztosítja, így nagynak tűnik.

3. Padlólapok tervezése a csarnokhoz:

Padlólapok tervezése a csarnokhoz

Ez a szoba a padló tökéletes padlóburkolatához hasonlít, így stílusosnak és elegánsnak tűnik. A padló elegáns felületű, tengerzöld árnyalattal és gyönyörű fekete mintával az ülősarokban. Ez a kialakítás kiemelkedik a sima padlózat hátterében, és a belső terek együtt járnak az egész kialakítással. A természetes fény felemeli a szoba szépségét, mivel a szoba oldalán egy nagy üvegablak található, fából készült táblákkal.

Olvass tovább: A legjobb csempe minták a csarnokhoz

4. Konyhai padlólapok kialakítása:

Konyhai padlólapok tervezése

A konyhai padlóburkolatoknak sok mindent meg kell őrizniük, például a kiömlést, a karcolásokat és ami nem! Ez a konyhai padlólap tökéletes megoldás, amely az elegancia és a tartósság keveréke. A padló egy klasszikus fehér négyzet, fekete gyémántokkal a kettő között, amely megfelel a fehér étkezőasztalnak és az összes konyhai kiegészítőnek. A falakon és az elválasztón kis téglalap alakú csempe található, amelyek könnyen tisztíthatók, és nem versenyeznek a fehér és fekete padlólapokkal.

Olvass tovább: Legújabb konyhai padlólapok

5. Padlólapok kialakítása az étkezőben:

Étkező padlólapok tervezése

Minden ház étkezőjében sok boldog és szomorú emlék fűződik az ételekhez; sokan családként élvezzük. Ez az étkező padlólap kialakítása importált olasz márványcsempével rendelkezik, gyönyörű és ízléses kivitelben. Ennek a csempe padlónak a természetes megjelenése alkalmassá teszi bármilyen típusú étkező kialakítására. Itt tiszta rózsaszín árnyalatú a padló, ami ellentétben áll a fából készült székekkel és a fehér étkezőasztallal. A szoba oldalán lévő planta kiegészíti a dekorációt az asztalon lévő vázákkal együtt.

6. Fürdőszoba padlólapok kialakítása:

Fürdőszoba padlólapok tervezése

A fürdőtérben lévő csempéknek foltbiztosnak kell lenniük, hogy fenntartsák a fürdési folyamatot anélkül, hogy hosszan tartó foltokat hagynának. Ez egy fürdőszobai padlólap, amely megfelelően szolgálja a célt, mivel a dizájn élénk színekkel és vonzó kialakítással rendelkezik, amely ellentétben áll a falakon és a kádon lévő sima fehér színű csempékkel. A fürdőszoba falán lévő csempe teljesen ellentétes a padlón lévő színes mintákkal, így tökéletes választás a fürdő számára.

Olvass tovább: Modern fürdőszobai padlólapok

7. Erkély padlólapok kialakítása:

Erkély padlólapok tervezése

Az apartmankultúra nemcsak a városi, hanem a vidéki területeken is egyre népszerűbb az országban, ahol a kis erkély a legjobb lehetőség a friss levegőre. Ez az erkélyes padlólap burkolat fa csempével olyan érzést nyújt, mintha valahol otthonán kívül lenne. Ezek a fa burkolólapok a legalkalmasabbak durva és kemény használatra, és egyedi mintával rendelkeznek, ami kiemeli őket. Az ilyen típusú padlóburkolatok használatának egyik legjelentősebb előnye, hogy nem igényel sok erőfeszítést ezen csempe tisztítása.

8. Padlólapok tervezése lépcsőkhöz:

Padlólapok tervezése lépcsőkhöz

Bármely házhoz vezető út a lépcső. A duplex házak lépcsőházakkal rendelkeznek a ház felső részéhez való hozzáféréshez. Ez egy lépcső padlóburkolat, amely tökéletesen illeszkedik a környezet teljes dizájnjához, és több színben is választhatja. Ez a kialakítás bárhol beépíthető, ahol lépcső van. Az Ön által választott szín jelentős hatással van a ház megjelenésére. A barna vagy a fekete kiválasztása előnyös lehet, mivel jól elrejti a foltokat!

9. Irodai padlólapok kialakítása:

Irodai padlólapok tervezése

Bármely iroda bejárata létfontosságú szerepet játszik abban, hogy benyomást keltsen az ott dolgozókra. Ez az egyik legjobb irodai padlólap burkolat, krémfehér és fekete kombinációban. Négyzet alakú csempe van, amelyet egy nagy téglalap alakú, hosszúkás fekete csempe oszt meg. A kiemelkedő emeletek közötti oszlopokon hosszú mintás csempe található. A padlóburkolat üveges, sima, lenyűgöző megjelenést kölcsönöz mindenhol, ahol ilyen típusú csempéket használ.

10. Kültéri padlólapok kialakítása:

Kültéri padlólapok tervezése

Ez egy kültéri padlólap, amely többszínű burkolólapokkal rendelkezik, és a legjobban alkalmas olyan helyekre, amelyeknek ellen kell állniuk az időjárási körülményeknek. A többszínű opció komornak tűnik, és a színpaletta kiemelkedő összetevője a szürke. Az egész dizájn, különböző formájú színes csempékkel együtt jár a ház teljes megjelenésével. Az ilyen típusú csempe karbantartása sokkal kényelmesebb és elegánsabb.

11. Tervező padlólapok:

Tervező padlólapok

Bármi tervező azt jelenti, hogy az Ön egyedi ízlése megjeleníthető otthonának belső terében. Ez az egyik legjobb dizájner padlólap, ahol a növényi anyagok kerámiához való hasonlósága életet kelt a térben, ahol ezeket a hatszögletű burkolólapokat telepítik. A csempe hatszögletű, ahol az erdők ihlette dizájn teszi a természet iránti szeretetét. A színpalettát a szürke árnyalat uralja, a padlóval ellentétben egy szék.

12. Virágtervező csempe padlóhoz:

Virág design csempe padlóra

Ez a legjobb példa a fa használatára, amelynek virágmintás csempe van a padlón. Úgy tervezték, hogy bonyolult részleteket tartalmazzon, amelyek illeszkednek a környezethez. A padlóburkolatok többsége egyszerű, ezért ez a fajta kivitel önmagában is kiemelkedik, vonzónak és vonzónak tűnik bárki számára. Az ilyen kialakítású lapokat könnyen telepítheti. A barna, a fehér és az arany az uralkodó színek, amelyeket ebben a kialakításban láthat, több geometriai formával és gyönyörű virágokkal a közepén.

13. 3d padlólapok kialakítása:

3D padlólapok tervezése

Ezek a 3D padlólapok tökéletes példája a geometriai márványtervezésnek. 3D hatása van, így a padló különböző irányból néz ki. Ez a kialakítás egyedülállónak tűnik, és klasszikus és figyelemre méltó megjelenést kölcsönöz padlójának. A fekete -fehér színkombináció a padlón hitelesnek tűnik, és hasonlít egy régi film háttérhez. Kiegészíti a helyiségben elhelyezett antik bútorokat. Úgy tűnik, lépések az egyik irányból, és a gyémántok a másik irányból.

14. Parkoló padlólapok kialakítása:

Parkoló padlólapok tervezése

A garázsban vagy a padlón, ahol parkol a járművekkel, olyan padlóburkolatra van szükség, amely elbírja a nehéz terheket. Ez a parkoló padlólapkák tökéletes példája egy ilyen lehetőségnek, amikor a csempe nagy teherbírású anyagból készül, amely tartós minőségű, különböző színválasztékokkal. Az autópályák, utak, parkolóhelyek csak néhány ilyen típusú csempe telepítési helyei. A tégla szín a többségi szín, amelyet ilyen típusú kivitelben találhat, a fekete, kék színnel együtt.

15. Kerti padlólapok kialakítása:

Kerti padlólapok tervezése

Azoknak, akiknek gyönyörű kertjük van a hátsó udvaron vagy a teraszon, szükségük van az ilyen típusú csempe kialakításra, amely magában foglalja az útburkolatokat és némi helyet a növényzet számára. Ez a legjobb kerti padlólap, amely a négyzet alakú cementcsempével és a négyzetméretű fűvel felváltva szépíti a területet. Ez a kialakítás gyönyörű megjelenést kölcsönöz a kertterületnek, valamint egy útvonalat. A füves terület felszívja a felesleges vizet, ami vízmegőrzésre is alkalmas!

16. Előcsarnok padlólapok kialakítása:

Előcsarnok padlólapok tervezése

Minden multinacionális vállalat vagy szálloda rendelkezik elegendő hellyel, amíg belép, lobbiként vagy átjáróként. Ez az előcsarnok padlólapja, amely segít lenyűgözni a környékre érkező embereket, és érdekesebbé teszi őket a hely iránt. Az alap padlóburkolat sima márványból készült, közepén egyedi kialakítású, ellentétben a háttérrel, így vonzónak tűnik. Ez a kialakítás sötétbarna, amely illeszkedik az előcsarnok álló területéhez.

17. Olasz padlólapok kialakítása:

Olasz padlólapok tervezése

A finomítást akkor kapja meg, ha olasz padlólapot szeretne. Ennek a kialakításnak fehér kő háttere van, szürke erekkel a padlón, szépítve a teret. Ez a minta egyedivé teszi padlóját, és világosabbá teszi a teret. Ez a típusú csempe gyönyörűen néz ki a nappaliban, az előcsarnokban, és kiemelkedő dizájn az olasz csempékben. Bár a fehér csempe mindenütt jelen van, a szürke erek mindent megtesznek, hogy életet hozzanak minden térbe.

18. Tégla design padlólap:

Tégla design padlólap

Ez az egyik legjobb tégla kialakítású padlólap, amelyet sokféle célra és sok helyen lehet használni, például sikátorokban, járdákon vagy akár a padlón. Az ilyen típusú csempe egyedi kilátást nyújt Önnek, ami rusztikus megjelenést kölcsönöz. Ezek a csempék tartósak és ellenállnak a szélsőséges időjárási körülményeknek. Többféle formában és méretben megtalálhatja őket, ízlésétől és igényétől függően.

19. Spanyol stílusú padlólap:

Spanyol stílusú padlólap

Ha régi világ kinézetét keresi otthonában, akkor ez a spanyol stílusú padlólap tökéletes választás. A cementből készült ilyen típusú padló égetett agyag színű. Az ilyen típusú padlóburkolatok különböző formájúak és méretűek, és ízlésének és környezetének megfelelően alakíthatók. Ezenkívül tartósak, sokáig tartanak. Ezek a lapok illeszkednek ennek a térnek a belső tereihez, amelyek a spanyol kultúrát képviselik.

20. Terasz padlólapok kialakítása:

Terasz padlólapok tervezése

Ez a terasz padlólap kialakítás ötvözi a megjelenést és a bútorokat az egész térben. A padlóburkolat teljes egészében cementes négyzetekből áll, a fekete -szürke színváltozatok színkombinációjával, gyönyörű textúrát adva. Ha élesen figyel, minden nagy négyzet mellett kis négyzetek vannak. De egészben nézve nagy négyzet alakúnak tűnik. A bútorok tökéletesen illeszkednek egy hasonló színpalettához, amely élvezetesebbé teszi a teázást a teraszon.

21. Folyosó padlólapok kialakítása:

Folyosó padlólapok tervezése

A folyosó hasonlít a lakások közös területéhez, amelyek népszerűek a vidéki és városi területek között. Ez az egyik legjobb folyosói padlólap, amely fehér márvány háttérrel rendelkezik, nagy fekete szegéllyel, arany erek között. A belső terület művészi saroktervekből áll, arany, fehér és fekete színkombinációval. Ennek a kialakításnak az egész mintája egyszerű, de szépíti a teret.

22. Gucci padlólapok:

Gucci padlólapok

A Gucci az egyik legjelentősebb olaszországi divatmárka, amely számos luxuscikket gyárt. Divatos volt a Gucci padlólapok beültetése, ahol e csúcsmárka mintái kezdték megjelölni helyünket otthonunk belső terében. Ez a kialakítás hasonlít egy mozaikhoz téglalap alakú csempékkel, amelyek több színben kaphatók. A padlóburkolat különböző színei különbözővé és funky kinézetűvé teszik.

23. Mediterrán stílusú padlólapok:

Mediterrán stílusú padlólapok

A barátságos életmódot a mediterrán stílusú padlólapok képviselik, ahol a meleg színek használata a meghatározó. Ez a stílus általában természetes anyagokat tartalmaz, például kerámiát, fát stb. Ezek a csempék csúszásbiztosak és illeszkednek a tér belső teréhez. A kényelem, a merészség és az egyszerűség megtalálható az ilyen típusú csempe kialakításban.

24. Csillagmintás padlólap:

Csillag mintás padlólap

Ez az egyik módja annak, hogy felcseréljük az egyébként unalmas teret, ahol a csillagmintás padlólap elvégzi a munkát. A közepes méretű csempe fehér háttérrel masszív szürke csillagokkal rendelkezik a négyzetek közepén. A tér mind a négy sarkán van egy hasonló kialakítású miniatűr csillagforma is. A fehér háttér előtt álló szürke csillagok kiemelik a dizájnt, és a padló elegánsnak és gyönyörűnek tűnik.

25. Úszómedence padlóburkolata:

Uszoda padló csempe minták

A kikapcsolódás jut eszünkbe, ha egy uszodára gondolunk. Pihenésre kínál lehetőséget, így tökéletes hely a barátokkal és családdal töltött időre. Ez az egyik legjobb úszómedence padlólap, amely nemcsak szépíti a területet, hanem javítja a víz megjelenését is. A víz alatti padló kék, gyönyörű árnyalatot kölcsönöz a víznek. A medence fölé aranyozott, szürke és fehér színű mozaikokat alkotó ülősarok található, ahol székek találhatók a pihenéshez és a békéhez.

A padló minden ház nélkülözhetetlen és szerves része. A korábbi időkkel ellentétben a csempe anyaga nem korlátozódik a kerámiára, mivel több elemben is kapható, és az egész házban használható. A cikkben szereplő sokféle padlólap kialakításával elvégezheti a kutatást, mielőtt otthona padlólapjait választaná..