25 legújabb csempe a csarnokhoz képekkel 2021 -ben

A csarnok a ház azon területe, amely általában összehozza az egész családját, legyen az étel, házi feladat vagy csak pihenés. Személyiségét képviseli a fal- és padlóburkolatokban, és meghatározza a légkört a napi tevékenységek nagy részében, munkához vagy kikapcsolódáshoz. Sok különböző típusú csempe található a hallban vagy a nappaliban. Szánjon időt az előszoba vagy a nappali legújabb burkolólapjának kiválasztására, miután felmérte a dekorációt és a fal színét, mivel ez diktálja a szoba hangulatát. Szükséges szem előtt tartani, hogy a padlólapok illeszkednek a fali csempékhez is, hogy otthonosabb hangulatot kölcsönözzenek otthonának.

A legjobb csempe minták a csarnokhoz

A legjobb csempe kiválasztása nappaliba vagy előszobába:

Válassza ki a csempéket a ház területe szerint. A padlólapokat gondosan kell kiválasztani a nagy mozgású területeken, például a konyhában és az előszobában. A falburkolatokat a padlólapok szerint kell kiválasztani, és nem ütközhetnek össze, vagy nem győzhetik le őket, és összességében kényelmes légkört kell teremteniük.

 • Válasszon tartós és ellenálló burkolólapokat, hogy elkerülje a túl sok karbantartási költséget.
 • Előnyben részesítse a karcálló és foltálló fajtákat, különösen, ha gyermekei vannak a házban.
 • A gondtalan karbantartás érdekében válassza ki azokat, amelyek viszonylag könnyen tisztíthatók

A legjobb csempék a Hallban Indiában:

Íme a 25 egyszerű és modern csempe kialakításunk a hallba vagy a nappaliba, amelyek nagyon szükséges ötleteket adnak otthona tervezése során.

1. Belső fal csempe a csarnokhoz:

Belső fali csempe a nappaliban

Ezekkel a színes mozaik fali csempékkel melegséget és varázst varázsolhat otthonába. Különböző színekben és árnyalatokban kaphatók, és különböző megjelenésekkel kombinálhatók, hogy kortárs megjelenést kölcsönözzenek a csarnoknak vagy a lakótérnek. A minimalista és kontrasztos bútorokkal ezek a falburkolatok megváltoztathatják háza teljes megjelenését.

 • Előnyök: Ezek a csempék tartósak és hosszú élettartamúak.
 • Hátrányok: Kihívást jelenthet a fenntartásuk és a tisztításuk. Enyhén drága.

2. Tervezőlapok a nappaliban:

Tervezőlapok a nappaliba

Ez a lenyűgöző, modern dekoráció a polírozott márványcsempéket mutatja be a padlóhoz és a falhoz egyaránt, hogy lenyűgöző hatást keltsen! Itt a belső tér fehér és fekete árnyalatokban készült, és a hozzá illő bútorok extra adag varázst kölcsönöznek. Ez a modell testreszabható különböző színekkel és mintákkal, és illeszkedik a bútorokhoz, hogy szép és modern megjelenést hozzon létre.

 • Előnyök: Elég könnyű karbantartani. Ezeket a csempéket könnyű tisztítani szappannal és vízzel is.
 • Hátrányok: Kerülje a kemény vegyszerek használatát a felület tisztításához, mivel könnyen foltos. Kicsit a drágább oldalon.

3. Magassági csempe a nappaliban:

Magassági csempe a nappaliban

Változtassa meg nappalija/előszobájának hangulatát a legújabb magasított falcsempékkel. Általában a természetes kő helyettesítésére használják. Ezek a csempe rusztikus megjelenésével luxust és kecsességet kölcsönöz a területnek. Különböző kivitelben és színben kaphatók.

 • Előnyök: A piacon számos egyedi kivitel áll rendelkezésre. Végső erő és tartósság. Könnyen elérhető. Csökkentse a karbantartási költségeket a természetes kőhöz képest.
 • Hátrányok: A sötétebb színváltozatok fénytelenné tehetik a területet. Drága.

4. Csarnokok szegéllyel:

Terem csempe szegéllyel

Adjon extra éllel szobája dekorációjának elegáns szegélyét padlóburkolatával. A szegélylapok tökéletes befejezést kölcsönöznek az előszobában vagy a nappaliban lévő csempézett területnek. Különféle szegélycsempék állnak rendelkezésre, a padló típusától függően, például kerámia, gránit, stb..

 • Előnyök: Szembetűnő részletekkel hangsúlyozzák szobája dekorációját.
 • Hátrányok: Növelheti az építési költségeket, mivel azok ára magasabb, mint a standard betétlapok.

5. Olasz csempe a nappaliban:

Olasz csempe a nappaliban

Az olasz csempe a világ legjobb tűzálló burkolólapja. Segítenek a tűz megfékezésében baleset esetén azáltal, hogy megállítják a terjedést. Elég vonzóak, és sokféle kivitelben, árnyalatban és színben kaphatók. Gyönyörűek, letisztult és fényes kivitelben.

 • Előnyök: Környezetbarát és könnyen tisztíthatók. A felület sima felületű, jól polírozott és meglehetősen tartós.
 • Hátrányok: Szakértői telepítést igényel, mivel hajlamos a repedésekre. A fényezés idővel elhalványul, ezért ne használjon kemény tisztítószereket a felületen.

6. Kortárs csempe a csarnokhoz:

Kortárs csempék a nappaliban

Ez a padlóburkolat -kialakítás, világos pasztell színekben, különböző árnyalatokban, modern megjelenést kölcsönöz a nappalinak. Ezek a lapok különböző színekben és kivitelben kaphatók, mindegyik árnyalat egyedibb, mint a másik. Keverhetők és összeilleszthetők, hogy hűvös hatást érjenek el.

 • Előnyök: Ezek a csempe tartós és karcálló. Könnyen tisztítható és karbantartható.
 • Hátrányok: Könnyen foltos. Ezek a lapok gyakori tisztítást és karbantartást igényelnek. Kicsit nehéz a zsebben.

7. Festői falcsempék a nappaliban:

Fali csempe a nappaliban

Ezek az elegáns beton fali csempék ikonikus vintage megjelenést kölcsönöznek otthonának. Ezek a különböző fehér és szürke árnyalatok csempék különleges hangulatot teremtenek a nappaliban, és ha a kontrasztos bútorokkal kombinálják, amint az fent látható, mindenkiben nagy siker lesz. Ezekben a csempékben sokféle árnyalat és minta áll rendelkezésre, és tetszés szerint testreszabhatók.

 • Előnyök: Tartósak. Könnyen karbantartható. Környezetbarát. Hihetetlenül stílusos és megfizethető is.
 • Hátrányok: A kiömlött anyagokat és foltokat azonnal meg kell tisztítani, hogy elkerüljék a maradandó károsodást. Fennáll a repedés veszélye vízzel vagy nagy használattal.

8. Padlólapok tervezése a csarnokhoz:

Padlólapok kialakítása nappali fürdőkád csaptelephez zuhanyzó irodai dekorációs képekkel

Ezek az extra nagy burkolólapok díszíthetik nappaliját vagy előszobáját, hogy egyedi, tágas hangulatot teremtsenek. A színek és minták széles választékában kaphatók, és testre szabhatók, hogy egyedi padlót hozzanak létre otthonában. Fényes kivitelűek, és a fa szegélyek illeszkednek a fából készült asztallaphoz és vitrinhez az adott nappaliban. Keverje össze és hozza létre a modern megjelenést otthonában.

 • Előnyök: Ezeket a lapokat nagyon könnyű karbantartani és tisztítani. Rendkívül tartós és karcálló.
 • Hátrányok: Ezek a lapok könnyen foltosak lehetnek. Ezért lehetőleg szappannal és vízzel vagy enyhe tisztítószerekkel kell mosni őket.

9. Bézs padlólapok a nappaliban:

Bézs padlóburkolatú nappali

Ezek a világos, kissé kimosott színű és textúrájú csempék biztosan sikeresek lesznek a modern belső tereket kedvelők körében. Ezek a csempe csiszolt, elegáns és fényes megjelenésű. Pasztell színekkel kombinálhatja bútorait, hogy elegáns és elegáns teret hozzon létre, amely ultramodernnek tűnik.

 • Előnyök: Ezek a lapok tartósak, könnyen tisztíthatók és karbantarthatók. A színek és minták hatalmas választéka áll rendelkezésre, és tetszés szerint testreszabható.
 • Hátrányok: Kicsit a drága oldalon. Gyorsan foltos és rendszeres tisztítást igényel. Ezek a csempék nagyon csúszósak is lehetnek.

10. Szürke csempe a csarnokhoz:

Szürke csempe a nappaliba

A szürke lehet a belsőépítészet új fekete színe, vagyis a csempe legújabb divatos színe. Ezek a sötétszürke csempe bármilyen stílusba illeszkedik, és minden beállítást javít. Az árnyalatok a hamu és a fényes tónusok között változhatnak, és sokféle mintában és kivitelben kaphatók. Ha ezeket a sötétszürke fal- és padlólapokat modern, letisztult és elegáns bútorokkal párosítja, az otthonának a szükséges frissítést adja.

 • Előnyök: Ezek tartósak, karc- és foltállóak. Könnyen tisztítható és karbantartható.
 • Hátrányok: Ezek elzárhatják a fényt, és sötét hangulatot kölcsönözhetnek a helyiségnek. Ha a falat és a padlót is ugyanabban a csempében fekteti le, kissé nehéz lehet a zsebében.

11. Barnásbarna csempe a nappaliban:

Barnás csempe a nappaliba

A barnásbarna a vörös árnyalata, amelyről ismert, hogy az izgalom és a szenvedély színe. Meleg, élénk és szép fényt kölcsönöz a nappali hangulatának. Ez egyben stimuláló szín is, ezért használják a közösségi terekben, hogy élénkebbé és elbűvölőbbé tegyék a szobát. A kialakítás itt egy fapadlót szimulál, egyenetlen téglalapokkal rajzolva.

 • Előnyök: A piacon többféle barna színű árnyalat érhető el, amit nagyon érdekes nézni. Mivel elég sötét színű, nem foltos könnyen és könnyen tisztítható. Folt- és karcálló. Elég tartós is.
 • Hátrányok: Világosabb színű bútorokkal és falakkal kell párosítani, különben az egész hatás meglehetősen lehengerlő lehet. Ez kissé drága lehet, attól függően, hogy milyen barna árnyalatot szeretne beszerezni.

12. Viktoriánus padlólapok a csarnokhoz:

legújabb csempe design nappaliba

A viktoriánus padlólapok örökzöld koncepciónak számítanak, és több család használja őket nappalijuk vagy előszobájuk megjelenésének javítására. A legjobb az, hogy ezzel az elegáns koncepcióval exkluzív számú csempét használhat a padló felderítéséhez. Ennek a szüreti dizájnnak a mintái az utóbbi időben visszatértek, több színben és kivitelben.

 • Előnyök: Jöjjön sokféle kivitelben és árnyalatban, így rengeteg lehetőség közül választhat. Hosszú ideig tartanak és tartósak. Könnyen tisztíthatók és karbantarthatók.
 • Hátrányok: Korlátozott minták és színváltozatok állnak rendelkezésre, és többnyire csekkekre és négyzetekre korlátozódnak.

13. Csiszolt & Ápolt gránit csempe kialakítása a csarnokhoz:

legjobb csarnok csempe

Ez a polírozott és üvegezett gránit padló hamuval és fekete csempével abszolút szépség, ha a termében használják. Ezek az elegáns csempék exkluzív számú közepes méretű csempék lehetnek, amelyek klasszikus csillogással jelentősen megvilágítják a termet. Különféle mintákban és kombinációkban használhatók, hogy lenyűgöző hatást hozzanak létre a csarnokban.

 • Előnyök: Eleganciát kölcsönöznek, és sokféle színben és kivitelben kaphatók. Mindkettő zsír- és foltálló. Könnyen karbantarthatók, és minden héten szappannal tisztíthatók, hogy megőrizzék a ragyogást. Hihetetlenül tartósak.
 • Hátrányok: Nem megújuló erőforrás, ezért nem környezetbarát.

14. Matt felületű falcsempék kialakítása:

indiai csempe design csarnok

Ha vissza szeretne térni egy régmúlt korszakba, mi lehet jobb, mint ez a nagyszerű matt kivitel az előszobájában és a nappaliban? A fal kialakítású csempe abszolút megdöbbentő, és bármilyen padlóburkolat színéhez és bútorához illeszkedik, hogy javítsa a csarnok megjelenését. Ha rajong a matt felületekért, ez a kialakítás az Ön számára !!

 • Előnyök: Elegáns megjelenést kölcsönöznek a területnek, és meglehetősen festői megjelenést kölcsönöznek. Rusztikus megjelenést kölcsönöznek, és ellenállnak a kopásnak. Csúszásállóak is.
 • Hátrányok: A matt felületű csempe drága. Általában unalmas megjelenést kölcsönöznek a területnek.

15. Spanyol Checks Hall csempe:

ház csempéi

Mi lehet jobb, mint egy elegáns és klasszikus padlólap kialakítása a csarnokában, és ez a kialakítás a bizonyíték erre. A spanyol csekkek természetesen fekete -fehérben készülnek, de bármilyen más színben is elkészíthető. Ezeket a csempéket különböző méretű és formájú keveréssel is össze lehet állítani, hogy lenyűgöző hangulatot teremtsen nappalijában vagy előszobájában.

 • Előnyök: Agyagból és kerámiából készülnek, és kézzel készülnek. Ezért a csempe tartós és nagyon hosszú ideig ellenáll a kopásnak.
 • Hátrányok: Egyáltalán nem zsebbarát. Hacsak nincs pénze egy palota kinézetű ház építésére!

16. Szőnyegcsempe a csarnokhoz:

modern csempe a nappaliba

A szőnyegcsempék a hagyományos csempeformák extra nagy változatai. Ezzel a kialakítással fedje le a csarnok padlójának padlóját, hogy kiváló környezetet teremtsen otthonának. A szőnyegcsempék sokféle formában és színben kaphatók, így szórakozzon a megfelelő méretű és színű csempe kiválasztásával, amely teljesen átalakítja a csarnokot.

 • Előnyök: Ezek vonzó, rugalmasan használható és tartós padlóburkolati lehetőségek az Ön számára.
 • Hátrányok: Ezek a burkolólapok porózus jellege miatt nem használhatók az alagsorban vagy a víznek kitett területen. A víznek való kitettség után a szőnyegcserép óriási rendetlenséggé válik, és nehezen kezelhető. A megfelelő szőnyegcsempék azonosítása nagy kihívásnak bizonyulhat.

17. Fából készült tégla csempe csarnokhoz:

legjobb csempe a nappaliban

Napjaink egyik legfontosabb és legnépszerűbb padlóburkolati eszköze, a fa stílusú tégla elrendezés, valóban egyedülálló és csodálatos elrendezés az otthonában. A csempék azt az illúziót keltik, hogy otthonának padlóburkolata téglával van rétegezve, amely fának tűnik. A csempék jól teszik, ha a nagyság téveszméit alakítják ki otthonában.

 • Előnyök: Tartósságot és eleganciát adnak minden környezethez. Vízállóak és optimális csúszásállóságot is nyújtanak. Könnyen karbantartható és könnyen tisztítható. A belső tégla drágább, mint a külső.
 • Hátrányok: Biztosan egyenetlenek. Még nagy odafigyeléssel és erőfeszítéssel sem mindig 100% -osak. A függőleges felületen lévő téglák vízállóak. Mindazonáltal a vízszintesen elhelyezkedők sérülhetnek állandó vízhatással. Nagyon nehézek is.

18. Csempefa kialakítás a nappaliban:

gyönyörű csempe a nappaliba

A csempefa a csarnokcsempézés következő eseménye, és a csempe textúrája, tapintása és megjelenése különbözik a többi burkolólaptól. Úgy néz ki, mint egy csempe, amely fából készült, de nem az! Valóban kiváló háttér az otthonához. Ez bármi lehet a porcelán csempétől a kerámialapkáig.

 • Előnyök: Első osztályú tartósságot biztosít. Könnyen karbantarthatók és minimális tisztítást igényelnek. Nem tágulnak vagy repednek, és rendkívül foltállóak.
 • Hátrányok: Kicsit drága, és unalmas lehet nézni.

19. 3D realisztikus padlólapok a csarnokhoz:

legújabb csempe design csarnok

A 3D-s realisztikus padló a forradalom a folyosói padlólapok tervezésében. A kívánt szín kívánt képe kerül kiválasztásra, és „kinyomtatva” a padlón. Ezek fantasztikus felületet és fényes megjelenést kölcsönöznek a padlónak. Ezek is különféle illúziós képekkel készülnek. A padlóburkolatot először a standard modellel készítik, majd 3D-s képekkel nyomtatják.

 • Előnyök: Vízállóak és rendkívül tartósak. Ellenállnak mind a hőnek, mind az ultraibolya sugárzásnak. Csúszásállóak is.
 • Hátrányok: Ezek meglehetősen drágák, mivel a padló mérete befolyásolja az árat, párosítva a választott dizájnnal, és akár lyukat is égethet a zsebében a kedvelők számára.

20. Egyedi fal mozaik csempe tervezés:

hall csempe design képek

Ezeket az egyedi falcsempe -mintákat egy különleges kialakítás szem előtt tartásával tervezték. A kis mozaiklapokat összeragasztják, hogy mintát vagy képet alkossanak a nappali vagy az előszoba témájától függően. Különböző mozaikköveket és sokféle méretben és színben lévő darabokat egyesítenek, hogy kész képet kapjanak. Ezekkel modern absztrakt festményeket is készítenek a falon. Ezeket a csempe mintákat leginkább kortárs és művészi témákhoz kedvelik.

 • Előnyök: Az egyedi falakat általában a kívánt stílussal és anyaggal tervezik, ami azt jelenti, hogy a testreszabásnak nincs határa.
 • Hátrányok: Sok időt vesz igénybe, és jelentős erőfeszítéseket igényel. Drága, a téma típusától és az érintett területtől függően.

21. Geometrikus csempe falak:

legjobb csempe a csarnokhoz

A lapokat a kívánt geometriai alakúra vágják, és egymáshoz illeszkedve geometriai mintát képeznek. A kontrasztos színű csempe lenyűgöző hatást kelt, amely megváltoztatja az egész szoba hangulatát. A falak fényes vagy matt felületűek.

 • Előnyök: Ezek a lapok meglehetősen tartósak. Többféle kivitel közül lehet választani. A formatervezés meglehetősen testreszabható, elegáns, mégis divatos.
 • Hátrányok: Kicsit nehézek lehetnek a zsebben, és nehéz karbantartani. A karbantartás általában a csempe típusától függően változik, legyen az gránit vagy márvány.

22. 3D mintás falpanelek:

nappali csempe design

A nappali háromdimenziós fali csempe lehetővé teszi, hogy megszabaduljon az unalmas lapos falaktól, és többdimenziót kölcsönözhet a helyiségnek. Kiválasztjuk a kívánt mintát, a fából és a csempékből 3D-s nyúlványokat készítünk, és újra a falra helyezzük. Ezeket a mintákat vagy az egész csarnokra használják, vagy a fal egy részének emelésére.

 • Előnyök: Hozzá tudják adni a szükséges blingot az életteréhez, és felemelhetik azt. Nincs vége a dizájnok választékának.
 • Hátrányok: Elég drága. Nehéz lehet olyan kereskedőket találni, akik egyedi termékeket kínálnak, amelyek személyre szabhatók az Ön igényei szerint. A fenntartása is nehéznek bizonyulhat.

23. Kerámia nappali csempék kialakítása:

csempe a nappaliba

A kerámialapok agyagok keverékéből készülnek magas hőmérsékleten. Ezek a kerámialapok kétféle változatban kaphatók, mázas és mázatlan. Az üvegezett kerámialapok vékony mázzal vannak ellátva, és a háztartások körében a legkedveltebb fajták, mivel ismert, hogy évtizedekig tartanak. A mázatlan vagy texturált csempe enyhe textúrájú és kevésbé fényes.

 • Előnyök: A kerámialapok rendkívül tartósak és tartósak. Színek és árnyalatok széles választéka áll rendelkezésre.
 • Hátrányok: A kerámia csempe kevésbé rugalmas a tervezésben. Nehéz lehet karbantartani őket, és nem előnyösek nagy igénybevétel esetén.

24. Laminált csempe a csarnokhoz:

Csempe Design Hall

A laminátum szintetikus padlótermék. Többrétegű, és a végén laminált eljárással összeolvadt. A laminált csempe általában fa, kerámia vagy kő szimulációjára készül, és különböző klasszikus színekben kapható. Elég elegánsnak és elegánsnak tűnik.

 • Előnyök: A laminált padló tartós. Kemény felületű, karc- és foltálló. Könnyen tisztítható és karbantartható. Olcsóbb, mint az általában szimulált anyagok (valódi kő vagy fa stb.)
 • Hátrányok: Újrahasznosított keményfából készült, így nem vízálló. Ennek ellenére ellenáll a kis kiömléseknek.

25. Márvány csempe a csarnokhoz:

csempe a csarnokhoz

A márványcsempe az egyik legszélesebb körben használt csempe Indiában. Elegáns és elegáns megjelenést kölcsönöznek a padlónak. Manapság különböző színű márványokat használnak modern és városi belső terek kialakításához. Fényes kivitelben fényűző megjelenést kölcsönöz a nappali vagy a csarnok korszerűsített és tetszetős padlójának.

 • Előnyök: Ezek az erős kövek sima textúrájúak és hűvös felületűek, ezért otthon is előnyösek. Könnyen karbantartható, és a ragyogás rendszeres tisztításkor is megmarad.
 • Hátrányok: Könnyen foltos. Ezért nem szabad savas és erős vegyszerekkel tisztítani. Drága, de olcsóbb, mint a gránit. Vízzel nagyon csúszós lehet.

A folyosó az első hely, amelyet az otthonba belépő személy lát, és ez az egész ház hangulatát teremti meg. Az első benyomásnak mindig a legjobb benyomásnak kell lennie. A padlólapok és a faltervek lenyűgözik a nézőt. A padlótípusú modelleket és a falterveket a felhasználó kényelme szerint választják ki, a nappali csempék kialakítását pedig az alkalmazott témával. Mutasd meg kreatív tehetségedet, és alakítsd át házad belsejét, hogy lenyűgözőnek tűnjön családja és vendégei számára a padló és a falak burkolólapjaival mind a nappaliban, mind az előszobában, a fentiek szerint.