7 hatékony kezelés a napbarnítás azonnali eltávolítására

Hogyan távolítod el a barnaságodat? Ismered a barnulás eltávolításának módszereit? Sok ember van szerte a világon, akik csalódottak a barnuló bőr miatt. A cserzés eltávolítására több ezer pénzt költenek különböző termékekre, amelyek biztosítják őket. Néhány ember számára, akik hosszú órákat dolgoznak az otthonon kívül, a barnulás állandó problémává válik. Tehát ez a cikk elsősorban a napbarnítás eltávolításának különböző módszereire összpontosít.

Kezelések azonnali napbarnítás eltávolítására

Mindenki tudja, hogy a bőr barnulása a nagyon gyakori napkontaktus miatt következik be. Egy dologra emlékeznie kell, hogy a cserzés eltávolítása legalább egy hetet vesz igénybe, nem pedig egyik napról a másikra. A nyári UV -sugarak károsítják a csupasz bőrt, a durva foltokat és az általános véraláfutásokat. Ha érzékeny a bőre, elengedhetetlen a barnaság eltávolításának legjobb módjának kiválasztása. Remélem, hogy ez a cikk hasznos lesz az Ön számára. Ezen módszerek követésével könnyen eltávolíthatja a cserzést, és tiszta, ragyogó és sima bőrt kaphat.

7 legjobb napbarnító eltávolító kezelés:

Az alábbiakban néhány olyan eljárást említettünk, amelyekkel könnyedén eltávolíthatja barnaságát. Ezek a következők.

1. Hámlás:

A hámlasztás segít megszabadulni a kiszáradt rétegtől, így fantáziát keltve, hogy a barnaság elhalványult. Ez a cselekvés serkenti a sejtek növekedését és megújulását, ami tisztább, simább és laposabb bőrtónust eredményez.

a. Barnulásgátló arcradír:

A barnulásgátló arcradír egy egyszerű, de rendkívül hatékony módszer a barnulás eltávolítására. Ehhez szüksége van:

Hozzávalók:

 • Citromlé -1 evőkanál
 • Cukor – 1 evőkanál
 • Méz – 1 evőkanál

Irányok:

 • Keverjen össze egy kis cukrot illóolajjal.
 • Tegyen néhány teáskanál mézet és kevés csepp citromlevet, hogy sima pasztát kapjon.
 • Vigye fel körkörös mozdulatokkal, és gyengéden masszírozza el az elhalt bőrt és a barnulást.

Eredmény:

A méz és a citrom keveréke gondoskodik arról, hogy a súrolás nagyon hasznos legyen a bőröd számára, ráadásul a citrom C -vitamin hatása hasonló a bőrre használt antiszeptikumhoz..

b. Barnulásgátló arcpakolás:

Ez az arcpakolás csodálatos módszer a gyors eredmények elérésére. Azonnal eltávolíthatja a barnulást és jó ragyogást kölcsönöz az arcának.

Hozzávalók:

 • Gramliszt – 2 evőkanál
 • Citromlé – 1 evőkanál
 • Túró – 1 evőkanál

Irányok:

 • Keverje össze a gramm lisztet, a túrót és a lime levét.
 • Sima masszává tesszük.
 • Kenje meg ezt a csomagot a bőrén, majd 15 perc múlva.
 • Rendszeresen mossa le vízzel.

Eredmény:

A besan és a mész eltávolítja a barnulást és halványítja a bőrt. A túró hatékonyan hidratálja a bőrt és gyönyörű ragyogást kölcsönöz.

2. Vegyi hámlasztás:

A legtöbb ember a kémiai hámlasztást kissé elriasztja, figyelembe véve, hogy nem megfelelően érzékeny, ha nem megfelelően alkalmazzák. A megfelelő körülmények között azonban a kémiai hámlasztások eltávolíthatják a mozdíthatatlan szennyeződéseket, és a száraz bőr kihúzódik, hogy elősegítse a tiszta és élénk megjelenést, kiegyenlített bőrtónussal.

Ha ezt a kémiai hámlasztási módszert használja, akkor meg kell védenie magát a napfénytől való érintkezéstől, mivel a bőr az alkalmazás után extra érzékeny lesz. Vigyen fel fényvédő krémet, amelynek széles spektruma és legalább 30 -as SPF -je van. Rendszeresen hidratálnia is kell, hogy a bőr megfelelő kémiai hámlasztás után megfelelő hidratációt kapjon. Ha nem hidratálja megfelelően, akkor előfordulhatnak pattanások, amelyek sötét foltokat okoznak.

Vegyi hámlasztás

3. Lézeres kezelés:

A lézerterápia során az egyenetlen bőrtónus beállításához ragaszkodó megközelítést alkalmaznak. Ez alapvetően ugyanúgy működik, mint a további hiperpigmentációs kezelés, amelyben az elhalt és száraz sejtek külső rétegének eltávolítása megvilágítja az alatta lévő egyenletes bőrt. A lézerterápia nagy előnye, hogy pontosabban működik a problémás területeken. Jelen van egy különböző típusú lézerterápia, és tudnia kell, hogy a készüléket meg lehet tervezni, különösen az orvosnak, hogy gyógyító dózist kapjon a lézer energiájából.

4. Micro Derma Brasion:

A bőr természetét kiegyenlíthetjük a kis gyöngyök mechanikus ütése során. Ezt a folyamatot mikrodermabráziónak nevezik. A dörzsölő hatás nemcsak a külsőre hat, hanem tisztítja és hidratálja is a bőrt.

5. Fehérítés:

Másrészt szem előtt kell tartani, hogy a bőrbarnítás olyan nehézség, amelynek helyreállítása időbe telik, ráadásul a fehérítés az egyszerűen azonnali megoldás. A fehérítő segít csökkenteni a barnulást. Tehát a piacon sok fehérítő termék áll rendelkezésre, amelyek azonnali eredményeket kínálnak.

6. Hidratáló bőr:

A hidratálás, a barnulás megszüntetésének módja, az első réteg eltávolításának felgyorsítása. A hosszan tartó fürdés langyos vízkádban hidratálja a bőrsejteket, rugalmassá és petyhüdtté, valamint egyszerűbbé teszi a hámlasztást. Úszhat a klóros medence vizében is. A bónuszt kínálja, hogy kitartóan hidratálja a bőrt, és felgyorsítja a puffadási eljárást. A forró víz jobb, mint a hideg víz a bőrsejtekbe. Ez nemcsak az arc, hanem a test cserje eltávolításában is segít.

7. Barnulást eltávolító jogorvoslatok:

a. Kókusztej:

Vegyünk egy fehér, kövér adag zöld kókuszt, és készítsünk pasztát egy darálóban, és tartsuk rajta 15 percig. A kókuszvíz fehérítő tulajdonságokkal rendelkezik, ami segít eltávolítani a cserzést.

b. Joghurt és zabpehely:

Ez egy másik leghatékonyabb cserzés eltávolítási módszer, amely könnyen elvégezhető otthon. Nézze meg az alábbi receptet:

Hozzávalók:

 • Joghurt – 1 evőkanál
 • Citromlé – 1 evőkanál
 • Zabpehely por – 1 evőkanál

Irányok:

 • Sűrű masszát készítünk a joghurt, a citromlé és a zabpehely keverésével.
 • Vigye fel a cserzett bőrre körülbelül egy órán keresztül, majd mossa le vízzel.

Eredmény: Sima, hámlasztott bőrt kapsz zabpehely segítségével, és világos bőrtónust kapsz a joghurt és a citromlé hatására.

c. Liszt arc csomag:

A búzaliszt bőrre történő felhordása segíthet a bőrtónus javításában, a sötét foltok eltűnésében és az egyenetlen bőrszínben.

Hozzávalók:

 • Búzaliszt – 2 evőkanál
 • Víz – 2 evőkanál

Irányok:

 • Készítsen pasztát 2 evőkanál búzaliszt és víz felhasználásával, és vigye fel az arcra.
 • A paszta nem lehet túl vastag.
 • Hagyja hatni 15 percig, majd mossa le vízzel, és lágyabb és fényesebb bőrt kapjon.

Eredmény: A bőr világosabb és tisztább lesz, mint korábban. A napbarnítás is jelentősen csökken.

d. Uborka:

Az uborka kiváló alapanyag a bőr lehűléséhez és a leégéstől. Azonnal csökkentheti a napozást.

Hozzávalók:

 • Pépesített uborka – 2 evőkanál
 • Tejpor – 2 evőkanál
 • Citromlé – 1 evőkanál

Irányok:

 • A fél tört uborkát megkenjük 2 tk tejporral és kevés csepp citromlével
 • Egyenletesen vigye fel a csomagot az arcra. Hagyja megszáradni és öblítse le vízzel.

Eredmény: A tej természetes tisztítószer, miközben hűti és azonnal csökkenti a bőrt.

e. Aloe vera:

Az aloe vera segít egy hét alatt enyhíteni a bőrt, ha minden nap az érintett területre alkalmazzák. Az aloe vera elősegíti a bőr tisztítását és elősegítését is.

Hozzávalók:

 • Friss aloe vera gél – 1 evőkanál

Irányok:

 • Először nyomja le a gélt a szárról, és jól keverje össze az egyszerű alkalmazás érdekében.
 • Kenje meg friss Aloe Vera gélt a túlzott bőrfelületeken lefekvés előtt.
 • Másnap reggel alaposan öblítse le a bőrt.

Eredmény: Ragyogó és ragyogó bőr, amely napozástól mentes.

f. Méz és ananász:

Az ananász friss és fűszeres ízű, és trópusi gyümölcsök császára. Nézze meg, hogyan használhatja ezt a gyümölcsöt a napbarnítás eltávolítására.

Hozzávalók:

 • Ananászpép – 2 evőkanál
 • Méz – 1 evőkanál

Irányok:

 • Keverjen össze 2 evőkanál ananászpépet egy evőkanál mézzel.
 • Kenje meg az arcát, maradjon 3-5 percig, és gondosan öblítse le vízzel.

Eredmény: Az ananászban található enzimek nagyon hasznosak az elhalt sejtek eltávolításában a cserzett és égett területekről. Az ananász C -vitamint tartalmaz, amely csökkenti a nap öregedési hatásait, például a ráncokat, a finom vonalakat és a szeplőket.

Áttekintés:

Mielőtt ezeket a kezeléseket követné a napbarnítás eltávolítása érdekében, fontos megjegyezni, hogy a napsugarak rendkívül kemények, és amennyire csak lehetséges, kerülni kell őket. Ezek az otthoni jogorvoslatok hatékonyan eltávolíthatják a perifériás barnulást, amely a túlzott melanin termelés eredménye. Az UV sugárzásnak való hosszú távú expozíció azonban súlyosan károsíthatja a bőrsejteket és visszafordíthatatlan károsodást okozhat. Ezért legalább 15 perccel a napozás előtt használjon fényvédőt. Reméljük, hogy kipróbálja ezeket a módszereket, és szép eredményeket ér el.


Warning: array_rand(): Second argument has to be between 1 and the number of elements in the array in /var/www/lendemaindeveille/data/www/probotmusic.com/wp-content/plugins/oc-link-indexer/indexer.php on line 47

  Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/lendemaindeveille/data/www/probotmusic.com/wp-content/plugins/oc-link-indexer/indexer.php on line 80