9 legjobb tan tan termék

A bőrünk védelme a nyári időszakban szerepeljen a vödrös listában. Megfelelő ápolás és biztonság nélkül a bőr elsötétül és megsérül. Ez tovább súlyos betegségekhez vezethet. A cserzés a nyári időszak egyik fő problémája, különösen a nők körében. A piacon számos barnulásgátló terméket találhat, amelyek segítenek helyreállítani a bőr arcszínét és helyreállítani a természetes tónusot. Nem mindegyikük valódi; Inkább néhány nem működik megfelelően. Ezért mielőtt barnító krémet vásárolna, tájékozódjon annak tartalmáról, márkájáról, visszajelzéséről stb. Az alábbiakban bemutatjuk a legjobb barnulást gátló termékeket, amelyekben vakon megbízhatunk.

1. Neutrogena Fine Fairness Essence:

barnulásgátló termékek

Először is a Neutrogena barnító krémje a leghatékonyabb termék ezen a szépségterületen. A termék krémnek tűnik, de valójában nem az. Csak kis mennyiségű Fine Fairness Essence alkalmazásával megszabadulhat minden cserzett folttól. Ezenkívül kiegyenlíti a bőrtónust, természetes ragyogást biztosítva.

2. VLCC Anti-Tan Facial Kit:

Barnulásgátló termékek 2

Vásárolja meg ITT

Ez a termék hatékonyan küzd a barnulás ellen értékes tartalma révén. A készlet a következő altermékeket tartalmazza:-

  • Zabpehely arcradír.
  • Melawhite fogászati ​​gél.
  • Melawhite fogászati ​​csomag.
  • Melawhite Detan por.
  • Pista masszázskrém.

A fenti gélek és bozótok az ayurvédikus receptek alapján készülnek. A piacon az egyik legjobb barnulásgátló arcpakolásnak tekintik.

3. Lotus Herbals White Glow bőrfehérítés & Világosító gél krém:

Barnulásgátló termékek3

Vásárolja meg ITT

A krém létfontosságú bőrfehérítő elemeket tartalmaz, amelyek belülről világosítják a bőrt. A bőr természetes kivonatokkal, például tej enzimekkel, szőlővel stb. Feltöltve védi a bőrt az UV-sugaraktól és a további barnulástól.

4. Nature’s Essence Lacto Tan Clear:

Barnulást gátló termékek4

Vásárolja meg ITT

Ázsia egyik leghíresebb barnulást gátló terméke a Lacto Tan Clear. Nagyon hatékonyan távolítja el az epidermális barnulást olyan összetevői segítségével, mint a méz, tejfehérjék, muskátli olaj stb. Visszaadja a bőr természetes tisztaságát. Ezzel együtt helyreállítja a bőr fényességét és megmenti az UVB-sugaraktól.

5. Fab India citrom és menta arcpakolás:

Barnulásgátló termékek 5

A csomag nagyon vonzónak tűnik, és nagyon hasznos a cserzés eltávolításában. Bebizonyosodott, hogy a termék alkalmazásával a bőr sima lesz. Nagyon felhasználóbarát, mivel gyorsan szárad, és kellemes menta illatot hagy maga után. Kicsit drágább, mint a piacon található többi hasonló termék, de teljesen megéri az árát.

6. Jovees Anti Tan Pack:

Barnulásgátló termékek 6

Vásárolja meg ITT

Ez egy természetes barnulásgátló csomag, amelyet szinte minden bőrtípusú nők használhatnak. Hasznos összetevőket tartalmaz, mint a fuller’s earth, Olivem, Centifola, sárgarépa, stb. Mindezek az összetevők segítenek eltávolítani a cserzést.

7. Just Herbs Petal Soft Anti Tan Face Pack:

Just Herbs Petal Soft Anti Tan Face Pack

Vásárolja meg ITT

A Just Herbs sima barnulásgátló arcpakolása az egyik legjobb. Tele van teltebb földdel és bőrkönnyítő szépséggyógynövényekkel. A bőr sötétedése elleni küzdelem mellett ez megvédi a bőrt a leégés jövőbeni hatásaitól.

8. Lotus Detan Face Pack:

Barnulásgátló termékek8

Vásárolja meg ITT

A Lotus Herbals Detan Face Pack egy természetes barnaság eltávolító termék, amely hatékonyan eltünteti a sötét foltokat. Világosítja a bőrt, puhává és ragyogóvá teszi. Rendszeresen kell használni.

9. Sattvik Sun Ban Remedy a cserzés eltávolítására:

Barnulást gátló termékek9

Ez a termék néhány használat során eltávolítja a napozást. Nagyon jól működik a cserzett foltokon, és kellemes illatot hagy a bőrön. Ez az organikus krém nagyon kedvező árú, és könnyen igénybe vehető.