Anushka Shetty szépségtippek és fitness titkok!

anushka shetty szépség tippek

A tamil színésznő, édes Shetty a Vikramarkudu című áttörő filmjével vált híressé, és azóta elég sokszor látták, és karakterei és szerepei miatt csendes hírnevet és elismerést kapott. Mostanáig sok nagy jóváhagyással rendelkezik, és a Tamil Telegu filmipar népszerű közös arca. Ez a jógaoktató 2005 -ben színésznővé vált a filmiparban. Mindezen időkben az emberek csodálkoztak a szépségén. Ebben a cikkben bemutatunk néhány Anushka Shetty szépségtippet és titkot.

Anushka képek

Helyes táplálkozás:

Anushka egyik legbecsesebb dolga, amelyre a szemét szegezte, a tökéletes alak, és annak fenntartása, hogy lépéseket tesz annak érdekében, hogy megfékezze étrendjét, és gluténmentes zónává alakítsa..

Távol tartja magát a gyorsételektől vagy a gyorséttermektől, és megpróbálja kordában tartani az alakját. Az olyan összetevőkről, mint a méz, természetes gyógyító tulajdonságai vannak, és ezért a kenyeret és a mézet részesíti előnyben reggelire. Azt is hiszi, hogy egy gyors vacsora 8 -ra segíthet fittnek és rendben maradni.

Edzés jobb:

Anushka Shetty a fitneszről szól, ezért a megfelelő étrend mellett fenntartja a megfelelő edzésrendszert. A jóga világszerte ismert az elhízás gyógyítására, ugyanakkor a bőr és a haj állapotának fenntartására, így kedvenc edzése a jóga. Napi 30 perces edzést tart.

Hidratáció:

Csakúgy, mint minden más világszínvonalú szépség, a hidratálás is a szépség titka ennek a gyönyörűen ragyogó bőrnek. elárulta, hogy naponta akár 6 liter vizet iszik, csak hogy a folyadékok jól tudják tartani magukat.

DIY:

Anushka fotók

Rendes mangalore lány lévén nagyon földhözragadt és otthonos. Ahelyett, hogy kereskedelmi termékekkel spriccelne, inkább a barkácsolást kedveli, ahol házi receptet készíthet, például citrom- és grammos lisztet a könyök vagy a térdsapka alatti megfeketedett részen, ami megszünteti a fekete érdes részeket.

Hajidő:

Anushka Shetty szépségtippek

Anushka ismert, hogy elég gyakran használ olajokat a haján. Bármilyen olaj a kókuszról az olívaolajra előnyös. Időről időre olajozza a haját, hogy a haja puha, fényes és erős maradjon.

Smink:

Anushka smink

Ami a sminket illeti, Anushka szeret haladni. Sokoldalú ember, sokoldalú arccal, és úgy gondolja, hogy ezt a hasznára tudja fordítani. A képernyőn a megfelelő sminkkel díszíti magát, amit a helyzet megkövetel, de a képernyőn kívül általában meztelen vagy finom sminket lát. Időnként egyáltalán nem merészkedik. Úgy véli, hogy a sminkmentes arc időnként tisztítja az arc pórusait és lélegezni tud.

Világít:

Édes Shetty

Az alak karbantartása mellett Anushka azt is elárulja, hogy ragyogó fiatalos bőrének titka a jóga. A jóga félelmetes tulajdonságokkal rendelkezik, hogy ragyogóvá varázsolja az arcot és a hajat. Ezért fogalmaztak meg különböző, csak az arcnak megfelelő jóga testtartásokat.

Lépést tartani a trenddel:

Anushka Shetty elárulja, mennyire fontos a divat a túlélő színésznők számára, és ezért igyekszik lépést tartani a legújabb trendekkel. hosszú darabjait vágta le ezekbe a divatos, elegáns bokrokba, rétegekkel, és tervezi, hogy lépést tart a divatgal.

Legyen kényelmes:

Anushka Billa

Anushka egy lány, aki hisz a kényelemben. A képernyőn megjelenő szerepeken kívül Anushka mindig olyan ruhákban hordja magát, amelyekben jól érzi magát.