DIY -huonekalut ulkoiluun – ulkoilutilan suunnittelu

DIY huonekalut ulkona puutarhakalusteet design aurinkotuolit rakentaa puutarhakasveja itse

Ulkoilu L.Varusta ounge upeilla DIY -puutarhakalusteilla

On kesä, on aika nauttia ja elää onnellisesti. Joten älä tuhlaa tätä arvokasta aikaa monimutkaisiin esittelyihin. Ulko-oleskelutila on asennettava nopeasti, joten siirrymme asiaan: Mikä on osa hyvin suunniteltua ulkoaluetta?

Ensin pitäisi kysyä itseltään, mitkä ovat tärkeimmät tekijät, jotka on otettava huomioon. Ennen kaikkea tarvitset istumapaikan, eli puutarhakalusteet. Lisäksi voit piristää huonetta upeilla koristekivillä ja kasveilla.

DIY -huonekalut takaavat mukavuuden puutarhassa

DIY huonekalut puutarhakalusteet ulkosuunnittelu kansituoli puutarhakasvit kivilaatat

Viimeisenä mutta ei vähäisimpänä on otettava huomioon myös materiaalien kestävyys. Joten sinun on päätettävä sopivista vaihtoehdoista, kuten rottinkipuutarhakalusteista.

On uskomatonta, kuinka erilainen lopputulos voi olla. Joten on parasta tarkastella erilaisia ​​esimerkkejä päättääksesi, mikä puutarhakalusteiden sarja voi olla oikea. Juuri näin huoneen omistaja eteni, jonka näytämme sinulle tänään.

Se koskee Katea, joka kirjoittaa Decoistille. Olemme seuranneet heidän projektiensa tuloksia pitkään ja tässä ne ovat! Katso yksityiskohdat ja nauti kokonaisuudesta.

 Mielenkiintoisia DIY -projekteja

DIY huonekalut puutarhakalusteet istutus aurinkotuoleja rakentaa puutarhakasveja itse

Täydellinen oleskelualue

Jokainen, joka on yrittänyt varustaa ulkoalueensa, tietää hinnat ja tietää, että se on erittäin kallis kalastusyksikkö. Myöskään käytetyt osat eivät ole kovin halpoja. Autotallin myynti ei myöskään ole kovin tehokasta. Joskus oikean kappaleen valitseminen voi kestää jopa muutaman viikon.

Olin varma yhdestä asiasta: halusin erittäin modernin näköisen lepotuolin. Siksi etsin hyvin erilaisia ​​vaihtoehtoja uudelleenkäyttöön.

Lounge erittäin modernilla ilmeellä

diy huonekalut ulkokalusteet design kansituoli

Suunnittele ulkoilutila

diy huonekalut ulkokalusteet design kansituoli puutarhasuunnittelu kivillä

Puutarhapöytä ja vihreä ruukkukasvi

DIY huonekalut puutarhakalusteet istutuskoneet kansituoli puutarhan suunnittelu

Heti alusta alkaen etsin erilaisia ​​vaihtoehtoja ulkoalueella. Koska lopulta tyttö tarvitsee paikan, jonne hän voi laittaa juomansa, kirjansa tai tarjotimensa, eikö niin? Kate loi tähän tarkoitukseen omat puutarhakalusteet. Hän käytti sylinterilohkoja luodakseen tämän kaltaisen suuren pöydän. Hän teki ne myös todella upeissa väreissä ennen kuin tuoli näytti oikealta. Katsokaapa kuinka hienolta tämä näyttää neutraalissa muotoilussaan värillisen pöydän vieressä. Ihanaa, eikö totta?

Siistit puutarhakalusteet

diy huonekalut puutarhakalusteet istutuskoneet kansituoli puutarhan suunnittelu ulkolounge heitotyynyt

Tuoreet väritykset oliivinvihreässä

DIY huonekalut puutarhakalusteet istutuskoneet kansituoli ulkona lounge heittää tyynyt raidallinen kuvio

Oliivinvihreä on loistava sävy, joka sopii todella hyvin puutarhan sisustukseen. Kate ilmoitti, että pöytä oli turkoosi vuosia sitten. Hänet ruiskutettiin päästäkseen oven jatkoon. Mielestämme oli hauskaa ja mielenkiintoista, kuinka myönsit, että melko halvemman värin käyttö loi erittäin suuren vaikutuksen. Se on tullut paikoin läpinäkyväksi ja sininen varjo tulee läpi. Tämä loi vielä paremman yhdistelmän.

DIY -huonekalut, jotka on valmistettu sylinterilohkon kasvisäiliöistä

Kyllä, joten voit myös piristää puutarhaa. Tässä tapauksessa Kate suoritti lohkot erilaisilla hienoilla vivahteilla. Hän on myös jättänyt osan harmaasta saadakseen erityisen mielenkiintoisen ulkonäön.

DIY -istutuskoneet pois Sylinterilohko

DIY huonekalut puutarhakalusteet ulkolounge puutarhan suunnittelu kivillä

Kate pinoi lohkot strategisesti niin, että kaksi aukkoa on ylöspäin. Lohkot ovat auki. Joten niitä voitaisiin käyttää myös kasvisäiliöinä.

Sylinterilohko pino

DIY huonekalut puutarhakalusteet ulkolounge puutarhan suunnittelu kivilajikkeilla

Kun kaikki tämä on tehty, on aika istuttaa. Kate valitsi käärme -tomaatteja. Tämä on muuten erittäin käytännöllinen valinta, koska sitä voidaan käyttää sekä sisällä että ulkona.

Istuta puutarhakasveja

DIY huonekalut puutarhakalusteiden istutuskoneet puutarhasuunnittelu puutarhakasvit ruukkukasvit

Me Freshideenissä rakastamme tämän DIY -idean vaikutusta vihreän kasvin kanssa vaalean seinän edessä. Kate lisäsi tähän malliin myös koristekiven. Hän varoittaa kuitenkin, että tämä malli voi olla hieman vaarallinen lemmikeille.

DIY -idea vihreillä kasveilla

DIY huonekalut puutarhakalusteiden istutuskoneet ulkokalusteet huonekalut puutarhasuunnittelu kivillä

Piristä kesälounge DIY -huonekaluilla

Jokainen tietää sen omasta kokemuksestaan: Jos sinulla on mukavat tuolit, vietät paljon enemmän aikaa ulkona. Sinulla on ehdottomasti oltava paikka, johon voit laittaa jalat ylös. Sitten kissat voivat myös salakuljettaa jalkansa … Sinun on ajateltava myös lemmikkejä …

DIY lounge -huonekalut

DIY huonekalut puutarhakalusteet istutuskoneet puutarhasuunnittelu lounge -huonekalut

Tyynyt ovat myös tärkeä asia. He tekevät ihmeitä selkänojalle. Lisäksi voit saavuttaa super kesäisen ilmeen loungessa.

Koristeelliset tyynyt mustilla ja valkoisilla raidoilla

diy huonekalut puutarhakalusteet istutuspöydät sohvapöytä lounge huonekalut

Joten Kate näytti meille, kuinka voimme luoda erittäin edullisen ulkokoristeen DIY -ideoilla. Vaikka et halua kopioida niitä kaikkia yksi kerrallaan, ehkä tämä inspiroi sinua keksimään omia ideoitasi.

Halvat ulkokalusteet – DIY -huonekalut, joilla on suuri vaikutus

   DIY huonekalut puutarhakalusteet istutuskoneet ulkokalusteet