DIY -sisustusideoita kierrätetystä puusta

DIY -sisustusideoita kierrätetystä puupäätypaletista

DIY -sisustusideoita kierrätetystä puusta

Nykyään ympäristöystävällinen sisustus on tärkeä asunnolle. Synteettisten materiaalien käyttö on korvattu luonnonmateriaaleilla. Ja mitä valitaan? Kierrätettyä puuta. Sisustussuunnittelun kuluneesta puusta kohoaminen muuttuu DIY -keskipisteeksi.

Oletko utelias tästä trendistä??

Tässä esittelemme mielenkiintoisia projekteja, jotka löysimme äskettäin.

Taiteellisia kosketuksia

Tee DIY -sisustusideoita kierrätetystä puusta sanomalla seinän sisustus itse

Tämä itse tehty projekti yhdistää kaksi suunnittelusuuntaa: typografia ja kierrätetyn puun käyttö. Tämä kierrätyskoristeeksi muutettu hylätty aita näyttää vihreän värin parhaimmillaan. Kun valitset inspiroivan sanonnan, varmista, että se symboloi elämäntyyliäsi.

Maalaismainen kosketus

DIY -sisustusideoita kierrätetyistä puun vinyyli -kirjekehyksistä

Lisää hieman maalaismaista charmia keittiöön tällä Tammy -merkillä – Kotitekoisia tapahtumia paahtanut. Tee kuluneesta puusta stensiilinen taideteos. Vinyylikirjeet ovat loistava vaihtoehto niille teistä, jotka eivät pidä maalaamisesta.

DIY -sisustusideoita kierrätetystä puun merkkijonosta

Suosittu johtotekniikka on tämän keittiön pääpaino (valmistaja Yvonne – Dress This Nest). Kuluneet valkoiset lakatut puulevyt ovat ihanteellisia aksentteja ruokasalin seinällä.

Seinäverhous ja muotoilu

DIY -sisustusideoita kierrätetystä puisesta seinäkelloseinästä

Sinun ei tarvitse paljon rahaa tehdäksesi tämän DIY -seinäkellon Larissalta (Tuhlaajakappaleet). Tämä ihastuttava, hassu seinäkello on valmistettu kierrätetystä puusta. Kun luot numerot, sinun tarvitsee vain siirtää tekemäsi kello oikeaan asentoon.

Katso perhekuvia

DIY -sisustusideoita kierrätetyistä puulavojen perhekuvista

Näytä kauneimmat perhekuvat tällä erikoisella kotitekoisella esittelyllä. Puinen kuormalava näyttää vain kuviolliselta, kun se on kiinnitetty valkoiseen seinään. Kun valitset valokuvia, varmista, että sinulla on laadukkaat matot ja kehykset. Nämä pienet yksityiskohdat tekevät DIY -projektistasi ajattoman.

Hirven pään siluetti

DIY -sisustusideoita talteenotetusta hirven pään siluetista

Talvi -sisustus saa modernin ilmeen tämän DIY -projektin avulla. Hirven pään siluetti on iloinen päivitys perinteisestä metsästyspalkinnosta. Voit käyttää erilaisia ​​puulajeja, joten yhdistä talteenotetut jäänteet, jotka ovat ikimuistoisia.

Kiinteä pääty puulavoista

DIY -sisustusideoita kierrätetystä puusängyn päätylevystä         Kiinteät, oikukas avoimet seinähyllyt keittiössä

DIY -sisustusideoita kierrätetyistä puukalusteista avoimen hyllyn keittiöstä

Yksityiskohtaisesti nähty

DIY -sisustusideoita kierrätetyistä puuhyllyistä keittiölautasilta