Taitettava origami jouluksi – 5 yksityiskohtaista ohjetta ja hauskaa käsitöitä

Origami – ainutlaatuinen taittopaperi Japanista, on epäilemättä valloittanut koko maailman ja on edelleen jatkuva haaste monille aloittelijoille, mutta myös kokeneille käsityöläisten faneille. Koska melkein kaikesta voi tinkiä, ja vain paperista. Entä esimerkiksi taittaa origami jouluksi? Tämä on erityisen edullinen ja jännittävä tapaus, johon paitsi aikuiset, myös lapset ovat tervetulleita osallistumaan. Tänään meillä on valmiina 5 yksityiskohtaista origami -ohjetta kuvissa ja videoissa. Ota aikaa tarkastellaksesi niitä kaikkia ja yritä jäljitellä kumpaa pidät eniten. Tai ehkä löydät kaikki viisi erittäin mielenkiintoista ja haluat käyttää niitä joulukoristeidesi suunnitteluun?

Origami -jouluideoita inspiraationa

origami joulun taitettava joulupukki poro

Ei ole turhaa, että olemme valinneet nämä 5 koriste -elementtiä, koska mielestämme ne ovat tärkeimmät joulukoristeissa ja luovat heti oikean tunnelman. Origamin ja joulun yhdistäminen ei ole mitään uutta. Verkosta löydät monia esimerkkejä alkuperäisistä joulukoristeista, jotka on tehty japanilaisen taittotaiteen avulla.

Minimaalinen rahanmeno ja origamin viileä älykkyys tekevät siitä suositun käsityötekniikan nuorille ja vanhoille. Kun taitat origamia, noudatat tarkkoja ohjeita, mutta sinulla on aina mahdollisuus kokeilla uusia värejä, kokoja ja tekstuureja. Yksi toisensa jälkeen luodaan ainutlaatuisia paperiteoksia, jotka sopivat käytännössä kaikkiin mahdollisiin tilaisuuksiin.

Mutta aloitetaan alusta!

kuten hahmot origami joulu käsityöideoita

Tee origami -joulutähti itse

Ja miten kaikki alkoi? Kanssa Joulun tähti! Tunnemme sen myös adventtitähtenä ja alamme jo koristella sillä ikkunoita, ovia ja seiniä adventin aikana. Joulutähtiä löytyy runsaasti eri malleista markkinoilla ja koristekaupoissa. Mutta mitään ei voi verrata tunteeseen, jonka kotitekoinen joulutähti antaa sinulle. Paljon rakkautta ja kärsivällisyyttä houkutteleva, se säteilee iloa ja mietiskelyä ympärilleen. Kokeile sitä!

Tee joulutähti paperista

origami -joulutähti tinkeri paperista

Luo origami -jouluenkeleitä hetkessä

Joulutähti ei koskaan jää yksin. Suojelusenkelit liittyvät heidän kanssaan jouluna. Onneksi nämä on myös erittäin helppo ja miellyttävä taittaa origamiksi. Ja miten? Voit selvittää sen alla olevasta videosta.

Origami -joulua vietetään paperisen suojelusenkelin kanssa

origami joulu joulu enkeli tehdä oman paperin joulukoristeita

Tinker 3D -joulukuuset paperista

Ja mikä olisi joulu ilman joulukuusta? Se aloitti voittoisan etenemisensä 1700 -luvulla, ja se tunnetaan nykyään kaikkialla maailmassa, ja monet koristavat sitä joulua viettäessään. Kynttilänvalo ja lamput, makeiset, pienet enkelit, tähdet ja joulupallot ripustetaan rakkaudella joulukuuseen joka vuosi. Koko asia pyöristetään sitten keinotekoisella lumella ja hopealangalla.

Pienet 3D -joulukuuset voidaan myös tehdä paperista erittäin helposti eri kokoisina ja väreinä. Alla on ohjeet kauniille kolmiulotteisille origamilyhtyille, jotka ovat joulukuusi. Hauskaa yrittämistä!

Luo mietiskelevä tunnelma omiin neljään seinään!

origami -joulukuusen tinker paperista

Suunnittele keiju valot joulukoristeiksi

Keijuvalaisimet ovat yksinkertaisesti jokaisen sisustuksen klassikko, ei vain puutarhan kesäjuhlissa, vaan varsinkin kodikkaina iltoina kotona, kun ulkona on kylmempää. Adventtiaika lämpimällä mukavuudellaan ja meditatiivisella rauhallisuudellaan sopii erityisesti keijuvalaisimien koristeluun. Tänään näytämme sinulle, kuinka voit taittaa kauniita origami -keijuvalaisimia tai paremmin sanottuna paperisia varjostimia.

Perinteisestä LED -valoketjusta tulee upea joulukoristeiden kohokohta

tinker origami joulun taitettava keiju valot

Taitettava origami Joulupukki

Ja nyt joulupukki voi vihdoin tulla! Entä söpöt pienet joulupukit, kuten tämä täällä? Kyllä, myönnämme sen – tehtävä on hieman haastavampi kuin neljä ensimmäistä origami -ideaa. Video -ohjeet ovat erittäin yksityiskohtaisia ​​ja erittäin helposti ymmärrettäviä. Joten kannattaa ehdottomasti kokeilla.

Hauskaa kopiointia ja juhlia!

Nicholas paperista edistyneille origami -faneille

origami joulu joulupukki taittaa paperia

Tee vielä pienempiä origami -joulupukkeja lahjaksi

tehdä pieniä nicholeja paperista origami -joulu

tee origamin joulupukki paperista itse

Paperista voi silti tehdä paljon joulukoristeita

joulu mies joulu enkeli paperista origami joulu

Origamin taittaminen jouluksi on hauskaa myös pienimmille

leikkiä lasten origami -joulun kanssa

Origami -joulukuusi DIY -jouluusi

paperi joulukuuset tinker origami christmas

Toimittaja toivottaa rauhallista ja luovaa juhlaa!

origami joululahja joulukuusi lahjoja

värätä värikkäitä origami -joulutähtiä

tinker lahja tagit itse joulutähti origami joulu

joulutähdet paperista tehty origami -joulu

lahjojen pakkaus origami joulu

käärepaperi origami jouluideoita paperitähdet

punainen joulutähti paperista tee origami -joulu itse

joulutähti origami joulu paperista

joulutähdet tekevät omat origami -joulun

joulutähti origami jouluideoita paperista

kaksi 3 d joulutähteä tinker origami christmas