Viileitä käsityöideoita Halloween -seppeleelle

Halloween seppele tinker ovi ripustaa valkoista vaahtoa

Pidä silmällä pieniä vitsejä tämän silmän seppeleen ansiosta. Tee se tilaamalla kaksi tai kolme valkoista pingispalloa. Käytä vaahtoseppeleen kuumaa liimaa. Kun seppele on kokonaan peitetty, kiinnitä kaksi improvisoitua silmää. Vinkkimme – on parempi ripustaa seppele oven ripustimella sen sijaan, että käärisit sen koristeellisella nauhalla

Varovasti – DIY Halloween -seppele

Halloween varoitus tehdä seppele tinker ovi ripustaa keltainen varoitusnauha

Välitön vaara! Käytä varovaista teippiä tässä keltaisen ja mustan rikospaikan seppeleessä. Varovainen nauhakaari täydentää ulkoasua täällä.

Kiinnitetty verkkoon

Halloween maalattu seppele tinker oven ripustaa kuvakehys musta

Miten löydät idean kuvakehyksiksi seppeleinä? Miksi ei!? Vanha kuvakehys kirpputorilta ja värikäs spray. Poista lasi ja taideteos ja luo hämähäkinverkon ulkoasu merkkijonon tai langan avulla.

Valtava tervetuloa 

Halloween silmät seppele tinker ovi roikkuu musta turkki

Vastaanota vieraasi tällä ystävällisellä, pörröisellä Halloween -seppeleellä. Täällä tarvitset mustaa tekoturkista, pieniä erivärisiä palloja ja muovisia vampyyrihampaita. Peitä vaahtoseppeleen muoto tekoturkiksella pitämällä päät paikallaan T-nastoilla. Käytä lopuksi mustavalkoisia lyijykynät lisätäksesi uritetun pupillin.

Luuston tyyli

Halloween -oven seppeleen näpertelyoven roikkuu liike

Muunna muovirunko minimalistiseksi Halloween -seppeleksi. Kiinnitä luut seppeleen muotoon langalla. Saat kammottavan vaikutuksen käärimällä kallon seppeleen alapuolen ympärille.

Tyylikkäitä käärmeitä

Halloween -seppeleiden ovi ripustaa käärmeitä ympäri

Luo käärmeen seppele langalla ja taivutettavilla käärmeleluilla. Peitä ensin vaahtomuovi mustalla langalla ja ota kolmesta viiteen taivutettavaa, peitettyä käärmelelua (myös muoviset tai kumiset kappaleet toimivat. Heidän päänsä tulee sijoittaa eri tavalla, jotta saat liikkeen tunteen).

Indeksoivat eläimet

Halloween tinker seppele tinker ovi kiinnittää soikeat oksat

Ota soikea viiniköynnöksen seppele ja pussi täynnä muovivikoja. Ne lisäävät seppeleen väriä ja kiinnostusta

Kahlittu

Halloween seppele tinker ovi ripustaa puuovi

Hämähäkkien pelko

tinker -ovi Halloween -seppele kiinnitä valkoinen tervehdys

Lepakot

Halloween seppele tinker ovi ripustaa lepakoita