Luovia joulukuusenkoristeita – kuinka tehdä omat alkuperäiset joulupallot

luovia joulukuusenkoristeita viidellä tekniikalla

Luovat joulukuusenkoristeet on erittäin helppo tehdä

Luovat joulukuusenkoristeet – se kuulostaa erittäin houkuttelevalta etenkin joulun lähestyessä. Tänään esittelemme sinulle 5 fiksua ideaa siitä, miten voit tehdä omia viileitä joulukuusi koristeita. Avaa harrastuskaappi ja katso, onko kangasnauhoja, käärepaperia, glitteriä ja liimaa riittävästi.

Pohjana ovat hyvin yksinkertaiset, mieluiten läpinäkyvät joulupallot. Näiden luovien koristeluideoiden avulla teet pian kauniita joulukuusenkoristeita, jotka näyttävät yhtä tyylikkäiltä hopeakulhoissa kuin yllä.

Luovat joulukuusenkoristeet – viisi käsityötekniikkaa?

  1. Tarrat ja monogrammit
  2. Lautasliina tekniikka
  3. Paperinauhat täytteenä
  4. Sisätilojen värjäys
  5. Täytteenä värillinen jäänyt pahvi

 Käsityökaupasta löydät laajan valikoiman joulukuvioita tai muita tarroja, joita voit yhdistää haluamallasi tavalla ja käyttää niitä koristamaan läpinäkyvän joulukuusi pallon. Kangasjousi sopivalla värillä pyöristää pallon täydellisesti.

Joulu punaisena

luovia joulukuusenkoristeita, joissa on punainen jousi ja punaiset kuviot

Seuraavasta tekniikasta on tullut erittäin suosittu ja laajalti käytetty viime aikoina. Yleensä se tehdään lautasliinoilla, minkä vuoksi sitä kutsutaan myös lautasliinatekniikaksi. Täältä näet, että voit myös käyttää tätä tekniikkaa erinomaisesti joulukuusi koristeluissa. Lautasliinan sijaan tarvitset ohutta, kuviollista käärepaperia, mieluiten joulukuvioilla. Tässä tapauksessa malliksi on valittu tähdet. Harjaa pallo lautasliimalla ja laita käärepaperi päälle. Tasoitusta ja tiivistystä varten levitä paperille kerros liimaa.

Kuivuttuaan joulupallosi on valmis ripustettavaksi

luovia joulukuusenkoristeita filigraanitähdillä

Jos et ole suuri lautasliinatekniikan fani, voit kokeilla seuraavaa sisustusideaa. Kyse on jälleen käärepaperista, vain tässä tapauksessa et tarvitse liimaa, vain saksia. Käärepaperi, jossa on joulun toiveita tai terveisiä, on erityisen sopiva. Leikkaa ohuet nauhat ja täytä läpinäkyvä pallo.

Lisää kangaslenkki täytteen mukaisella värillä

luovia joulukuusenkoristeita, jotka on täytetty paperinauhoilla

Jotta voit käyttää sisävärjäystekniikkaa onnistuneesti, pese pallot ensin vedellä sisältä ja anna niiden kuivua. Voit sitten työskennellä sisävärin kanssa yhdellä tai useammalla värillä. On parasta käyttää metallinen akryylimaalia. Aloita aina seuraavalla värillä, kun edellinen on kuivunut.

Tekojalokivet ja filigraaniset lumikristallitarrat ovat täydellinen täydennys

luovat joulukuusi koristeet lumikristalli suurilla strassilla

Onko käsityökaapissasi värillisen pahvin jäännöksiä? Sitten tämä viimeinen käsityötekniikka voi osoittautua erittäin hyödylliseksi ja käteväksi sinulle. Leikkaa ohuet nauhat ja rullaa ne. Kun ne on kytketty, ne rullaavat helposti ja saavuttavat suuren vaikutuksen, kuten alla on esitetty.

Voit myös kirjoittaa terveisiä palloon tai käyttää tarroja

luovat joulukuusi koristeet läpinäkyvä koru värikkäillä pahvinauhoilla

Juhlallinen ja kimalteleva

luovat joulukuusi koristeet kiiltävä ja matta

Onko sinulla jo oikea tunnelma koristeluun? Sitten voit alkaa valmistaa joulupallojasi. Toivottavasti olet vakuuttunut siitä, että luovat joulukuusi koristeet eivät välttämättä vie paljon aikaa ja vaivaa.