Tee itse – tee koruja itse

Mikä voisi olla mukavampaa kuin pystyä tekemään yksittäisiä koruja itse? Riippumatta siitä, lahjaksi vai omaan käyttöön – sijoittamasi työ kannattaa täällä varmasti. Mutta mikä on todella tarpeen hyvien tulosten aikaansaamiseksi tällä alalla? Olemme tutkineet tätä kysymystä ja tarkastelleet lähemmin tärkeimpiä vaiheita alkuun pääsemiseksi.

DIY - korujen tekeminen itse, korujen maalaus, neulonta, käsityöideoita

Määritä muoto ja materiaali

Jos haluat ryhtyä itse töihin ja luoda kauniita ainutlaatuisia esineitä, sinun on ensin kysyttävä muutama peruskysymys. Toisaalta korut ilmaisevat henkilökohtaista tyyliä. Toisaalta niiden tulisi alleviivata optimaalisesti jokainen asu. Siksi toisaalta herää kysymys, mitä tarkalleen pitäisi valmistaa. Monet aloittavat kaulakoruilla tai rannekoruilla ennen kuin he ryhtyvät esimerkiksi muodikkaisiin sormuksiin.

Korujen muodon lisäksi materiaalilla on luonnollisesti myös erittäin tärkeä rooli. Jos esimerkiksi haluat työskennellä metallin kanssa, tarvitset täysin erilaisen työkalun kuin puun kanssa. Ennen kuin tarkastellaan teknisiä tekijöitä, on kuitenkin ehdottomasti syytä tarkastella henkilökohtaisia ​​mieltymyksiä. Koska tässä on yleensä suurin motivaatio pysyä pallolla. Tee se itse - tee koruja itse

Oikea varustus

Jokaiselle käsityölle on lopulta erityinen työkalu. Siitä huolimatta voidaan laatia muutamia perusasioita, jotka eivät saisi puuttua aluksi. Onneksi oikeat laitteet ovat saatavilla tänään myös Internetistä. Mielenkiintoisia tarjouksia ovat esimerkiksi tässä löytyy tältä sivulta. Erityisen keskeisiä asioita, kuten oikean kokoisia korupihtejä, ei tietenkään pitäisi puuttua.

Jos haluat olla varma, että oikeat työkalut ja materiaalit eivät puutu alusta, voit valita aloituspaketin. Kohtuullisia määriä varten se sisältää kaikki tärkeät astiat, joita tarvitaan ensimmäisissä työvaiheissa. Asianmukaiset ohjeet löytyvät yleensä Internetistä. Erittäin luovalla tavalla opetusohjelmissa osoitti helpoimman tavan saavuttaa haluttu edistys.

On tärkeää, ettet hukuta itseäsi hankkeeseen, joka on alusta alkaen liian vaikea. Tämä johtaa helposti lannistumiseen, joten muita koruja ei kohdisteta lainkaan. On paljon parempi nostaa vaikeustasoa vähitellen ja siten päästä lähemmäksi mestariteosta.

Tee se itse - tee koruja itse rannekorun tinker -ideoita

Tue kursseja korujen tekemisestä itse

Jopa erityisillä moottori- ja mekaanisilla taidoilla on yleensä vaikeaa toteuttaa monimutkaisia ​​ideoita suoraan käytännössä. Kultasepät käyvät pitkän koulutuskurssin ennen kuin he voivat luoda todellisia koruja täydellisyyteen. Tästä syystä on tärkeää nähdä asian haaste ja olla lannistumatta liian nopeasti.

Jos haluat viimeistellä taitosi, voit valita kurssin tuen. Tämä antaa sinulle mahdollisuuden oppia kaikki tärkeät valmistustekniikat yhdessä muiden kanssa. Todelliset ammattilaiset näyttävät pieniä temppuja, jotka voivat lopulta olla ratkaisevia tuotannossa.

Lopulta halutun tuloksen saavuttaminen on vieläkin helpompaa. Tärkeimmät yhteyspisteet ovat aikuiskoulutuskeskukset, joissa kiinnostuneet voivat tehdä uusia koruja yhdessä illalla. Ajoittain uusia luomuksia on mahdollista tehdä tällä tavalla.

Tee se itse - tee koruista itse korvakorut, joissa on kiviä DIY - tee koruja itse korvakorut tekevät ideoita itse