8 Seneste dobbeltdørdesign med billeder i 2021

En dobbeltdør som alle andre døre er den samme med hensyn til en beskyttende barriere for dit hjem samt opsætning af en modeerklæring for besøgende og forbipasserende. En dobbeltdør kan være lavet af både træ og jern, selvom træ anses for at være mere moderigtigt, mens jern er meget mere beskyttende. Dobbeltdørs designs er unikke på grund af deres evne til at beholde to enkeltdøre og vedligeholde den som en.

Det er virkelig en meget gunstig modeerklæring for folk, der har en større hoveddør eller bagdørsramme. En dobbeltdør kan fås efter dit valg, og der er begrænsninger for design, da der er et væld af designs, der bruges over hele verden. Der er dog et par meget populære dobbeltdørs designs, der er det første valg af mange.

Bedste dobbeltdørdesign i Indien:

Her hentede vi 8 enkle og moderne dobbeltdørs designs i nye modeller. Lad os tage et kig på dem.

1. Traditionelt dobbeltdørsdesign:

Historisk trædør. Lyon, Frankrig

Brugt af mange hjem i lande over hele verden er den traditionelle dobbeltdør et sandt vidnesbyrd om, hvordan en person præcis kan passe en beskyttende og fashionabel dør ved deres hoved- eller bagindgange. Den traditionelle dobbeltdør kan vedligeholdes yderligere ved at få adgang til den med en dødbolt og andre beskyttelsesanordninger, der holder dit hus sikkert.

2. Moderne dobbeltdørsdesign:

dobbelt dør 2

Moderne dobbeltdøre er det perfekte bløde dobbeltdørsdesign til dit hjem. En moderne dobbeltdør er noget af det fashionable statement og har evnen til at være ekstremt beskyttende, når skub kommer til at skubbe. Designet kan have den farve, du ønsker, og designet kan også tilpasses af dig, men det moderne skal forblive moderne.

3. Glaserede glidende dobbeltdørdesign:

dobbelt dør 3

Dette flotte smedejerns- eller glasdørdesign er et perfekt modeudtryk til dit hjem. De glaserede skydedøre giver dit hjem både privatliv og mode. Glaserede skydedøre ser godt ud, når de bruges i mange hjem, og denne dør er et vidnesbyrd om flotte dobbeltdørsdesigner.

4. Reb dobbelt design:

dobbelt dør 4

Mere af et moderne design denne dør er meget populær og er faktisk blevet indarbejdet i et væld af store hjem over hele verden. Du skal have en større dørkarme for at bruge dette design til dit hjem, og konceptet kan ændre sig, selvom hovedprincippet bør forblive det samme for at efterligne denne idé. Rebdesignet kan laves af enhver slags træ, selvom teak er bedst.

5. Wings Double Door Designs For Home:

dobbelt dør 5

Vinger tilføjer flair til alle design, der er uvæsentlige i bunden, og denne trædør er et vidnesbyrd om dette. Vingerne er en god tilføjelse til denne trædør, og på grund af dette vil dit hjem virkelig være enestående. Begge dørene supplerer hinanden, og der kræves en professionel tømrer for at skabe dette kunstværk.

6. Teak Wood Lotus Double Door Design:

dobbelt dør 6

Dette dobbeltdørsdesign er en absolut skønhed og kræver virkelig en enestående professionel tømrer for at fuldføre dette job perfekt. Selvom du kan foretage små ændringer af designet i slutningen af ​​dagen for at bevare konceptet, skal hele designet kopieres.

7. Minimalistisk dobbeltdørdesign til huse:

dobbelt dør 7

Den minimalistiske dørmodel er bekymret over denne evne til at opretholde en mindre, men dominerende træfaktor sammen med en god mængde modstandsdygtigt glas, som er en perfekt dobbeltdør til det indre af dit hjem. Hvis du har brug for en dobbeltdør, der adskiller et værelse fra et andet, så er dette den bedste dør at gå med.

8. Smedejern: Nyt dobbeltdørportdesign:

dobbelt dør 8

Enhver dobbeltdør ser godt ud, når den er inde i dit hus, da den hjælper med at sætte stemningen, og denne holdbare dobbeltdør er et tilpasset vidnesbyrd om denne kendsgerning. Dette smedejerns dobbeltdørsdesign med glas giver mere skønhed til dit nye hjem.

Håber disse fantastiske dobbeltdørs designs vil hjælpe dig med at få en grundlæggende idé. Vælg din favorit fra denne liste i henhold til dit nye hjemmelayout.

Billeder Kilde: 1.