8 Seneste trædørdesign med billeder i 2021

Døre i dag er lavet med både træ og plast, men i slutningen af ​​dagen er det bedste at opnå den stærkeste dør. Træ har været brugt i mange år, og næsten alle døre i hele verdens historie er blevet lavet med træ. Selvom glas også kan bruges til at lave en dør, er det bare ikke så sikkert som at have et fuldstændigt gennemført stærkt trædørsdesign for at beskytte dit hjem.

Design af trædøre findes i mange former og størrelser, og der er en række forskellige træer, du kan bruge gennem teak, har altid været førstevalget til alle slags trædøre. At få den rigtige trædør til dit hjem er måske ikke en let opgave, da der er så mange designs at vælge imellem, men der er et par favoritter, der giver en fremragende trædør til dit hjem. Nedenstående er et par flotte trædørsdesigner, der hjælper dig med at træffe et bedre valg.

Bedste trædørdesign i Indien:

Her hentede vi 8 enkle og moderne trædørsdesigner med billeder. Lad os tage et kig på dem.

1. Design af massivt træ:

Design af trædøre 1

Massive trædøre er altid noget at vælge først, fordi de ikke har en skønhed, men de udstråler en følelse af styrke, som ingen anden dør kan opretholde. Klassikerne som alt andet er altid noget, du skal vælge først, og denne utrolige dør er vidnesbyrd om det faktum.

2. Designet trædør i teaktræ:

Design af trædøre 2

Dette er en anden stor dør, der helt sikkert er et vidnesbyrd om, at teaktræsdøre faktisk er de mest perfekte trædøre på markedet. Døren er stærk, tyk, indbydende, insektresistent og har evnen til at vedligeholde ethvert design, som du ønsker skal hugges ind i døren for at øge dit hjemmets modefaktor.

3. Den massive træpaneldør:

den-massiv-træ-panel-4-4door

Dette er også en klassiker, der er kompatibel med både teak og andet træ. Paneler udført på døren er efter det, du ønsker, og kan ændres på enhver måde, du ønsker. Dette er et grunddesign, der faktisk er ret populært og bruges på både lejligheder og villahuse. Kontorbygninger bruger også denne dør til forskellige kontorlokaler.

4. Skyl enkelt trædørdesign:

Design af trædøre 4

Skylldøren er et andet meget populært dørdesign, der langsomt er blevet meget udbredt rundt om i verden. Skylldørsdesignet ser enkelt ud, men kræver noget hårdt arbejde at fuldføre og vedligeholde. For fuldt ud at efterligne dette design skal en professionel tømrer ansættes.

5. Advent af glas trædør:

Design af trædøre 5

Glas kan bruges meget godt med træ, og dette design er vidnesbyrd om denne kendsgerning. Glas som denne dør kan også vedligeholdes på en række andre designs efter eget valg, fordi alle sidst på dagen har et unikt valg i forhold til deres hjem.

6. Fuld ekstravagant trædørsdesign:

Design af trædøre 6

Ekstravagance kender ingen grænser, når du har ressourcer nok til at lave en fantastisk dør. Selvom designet kan ændres til dit valg, er dette dørdesign meget populært. Døren kan laves med alle former for træ, men teak er det bedste for at få den helt færdige og stærke følelse.

7. Designer Teak: Nyt trædørsdesign:

Design af trædøre 7

Teak kan designes på enhver måde, og det gør det til et fantastisk træ at bruge til en række forskellige dørdesigner. Mere end den har teak en livstidsgaranti, som gør den modstandsdygtig over for næsten alt undtagen brand. Teak er også beskyttet mod termitter, hvilket er en meget god måde at holde dit hjem beskyttet.

8. Seneste design af udskåret trædør:

Design af trædøre 8

Det sidste på listen, men ikke mindst udskåret træ, kan også bestå af teaktræ eller andet træ og giver plads til flotte døre, der er perfekte til dit kontor eller dit hjem.

Design af trædøre


Warning: array_rand(): Second argument has to be between 1 and the number of elements in the array in /var/www/lendemaindeveille/data/www/probotmusic.com/wp-content/plugins/oc-link-indexer/indexer.php on line 47

    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/lendemaindeveille/data/www/probotmusic.com/wp-content/plugins/oc-link-indexer/indexer.php on line 80