A legjobb 8 egészséges élelmiszer kombináció

A világ most egy furcsa helyen van, hébe -hóba egy -egy új recept, amely az éhes ember ízlelőbimbóit uraló séf kezéből forralja fel magát. A világ jó ételt követelt, de nem az ízlelőbimbók zsibbadásának árán, és az erőfeszítés most valódi. Az „egészség” tudatos szóvá vált, ahol a legtöbb súlyfigyelő egészséges, mégis ízletes ételeket szeretne választani. A helyzet áldása azzal jár, hogy az egyik élelmiszer -elemet a másikkal párosítjuk, ezáltal élettel teli égi szájpadlásba. Az alábbiakban felsorolunk néhány egészséges kombinációt, amelyeket érdemes megkóstolni.

Egészséges ételek kombinációi

A legjobb egészséges ételek kombinációi:

1. Zabpehely és áfonya:

Zabpehely és áfonya egészséges ételek kombinációja

A reggeli reggeli egy tál meleg tejjel, zabpehellyel és áfonyával van megszórva. Ezt tartják az egyik legforgalmasabb reggeli ötletnek, amely megfelelő gondossággal gondoskodik az egészségéről. Míg az áfonya a mangán, a C-vitamin és az antioxidáns erőműve, addig a zablisztet örökre dicsérték hiteles egészségügyi ellátásáért, amely kielégíti az emésztést és a fogyást..

2. Spenót és tojás:

a spenót és a tojás legegészségesebb ételkombinációi

Amikor legközelebb szendvics készítésén töpreng, győződjön meg róla, hogy friss zöldeket ad hozzá a tojáshoz és a majonézhez. A spenótlevél és a tojáskeverék salátaként is használható, és nagyon gazdag kombináció, ahol a tojás a fehérje gazdagságát adja, a zöld pedig az esszenciális A -vitamint, amely segít az éjszakai vakságban, az izomdegenerációban és még sok másban.

3. Banán joghurt:

banán és joghurt egészséges ételek kombinációja a fogyáshoz

A sivatag soha nem lehet olyan egészséges, mint egy banán joghurt kombináció. Belekeverhetsz valamilyen krémet, vagy csak turmixot készíthetsz belőle, akárhogy is legyen ez a K -vitamin erőmű, ha a finom joghurttal keveredsz, nemcsak az ízlelőbimbóid nyílnak ki, hanem segítenek abban is, hogy fitt és egészséges maradj. A meleg nyári napokra a joghurt segít lehűlni, a banán pedig csak a joghurt barátja.

4. Tészta és petrezselyem:

A tészta és a petrezselyem a legjobb egészséges ételek kombinációi

A tészta egy gyakori házias étel, amelyet gyakran ebéd közben vagy a családi vacsora során fogyasztunk. Most, amíg a gőzölgő tésztát tányérozza, győződjön meg róla, hogy elegendő mennyiségű petrezselymet szór a rántásába, nemcsak az íze miatt, hanem egyszerűen azért, mert ez a két Ps ellenállhatatlanul egészséges a szervezet számára. A tudósok gyakran azt mondják, hogy ez a kettő párosítva a búza jóságát biztosítja az emésztéshez, a K -vitamint pedig az egészségesebb csontokhoz.

5. Alma és tej:

az alma és a tej legjobb ételkombinációi az egészségre

Ha a forgalmas reggelek nem teszik lehetővé a megfelelő reggeli elfogyasztását, akkor mindig bízhat egy egészséges, friss piros almában, és párosíthatja egy pohár tejjel, legyen az sovány vagy zsíros. Az idézet: „Egy alma naponta távol tartja az orvost” önmagáért beszél, míg a tejből származó kalcium és vitaminok segítenek akadály nélkül megnyugtatni az almát..

6. Mandula saláta:

Mandula saláta egészséges étkezési kombinációk

Legközelebb, amikor salátát készít magának, keverjen néhány pörkölt mandulát olívaolajjal, és szórja meg a keverékben. Ennek lényegében zöld salátának kell lennie, a mustból saláta, spenót, zeller és petrezselyem. A veszteségtől eltérő mandulák mindig összefüggésben álltak az energianöveléssel és a zöldek lényeges elemeivel való párosítással, csak a legjobbat kaphatja.

7. Lazac és vörösbor:

lazac és vörösbor

Egy remek vacsorához készítsen magának egy sült lazacfilét, amelyre az alapvető gyógynövényeket szórják, és mossa le egy kis merlot oldallal. A vörösbor gyakran segít jobban megemészteni az ételt, miközben maga a lazac természetes tápanyagokban gazdag. A vörösbor feladata annak biztosítása, hogy a vérkép normális legyen és az emésztés megfelelő legyen.

8. Zöld tea és citrom:

citrom és zöld tea

Az egyik legtöbbet emlegetett ételkombináció a mindennapi zöld tea gőzölgő csészéjéből származik. Bármennyire is hasznos, a zöld tea általában nem az ízek élvonalbeli szereplője, és egyszerűen ezért kell a citromnak ott lennie. A citromból származó egészséges antioxidánsok és C -vitamin csodákra képes a zöld teával.