A 10 legjobb egészséges energiaital ital játékra és edzőteremre

Mindannyiunkat elfoglalnak a sűrű menetrendek, a határidők, a munkahelyi stressz és a gyors tempó. Mindig annyi felzárkózás vár ránk, és leggyakrabban energia nélkül lazulunk el. Itt az egészséges energiaitalok mindannyiunk számára jól jönnek. Az energiaitalok olyan alkoholmentes italok, amelyek jó koffeintartalmat, B -vitamint, taurint, ginsenget és más olyan összetevőket tartalmaznak, amelyek energiával töltik fel elménket és lelkünket. Nagymértékben segítik a teljesítmény és az állóképesség növelését.

Nem csoda, hogy ezekre a tulajdonságokra tekintettel manapság számos energiaital -márka nagy keresletnek örvend a felnőtt lakosság körében. Ma mindent meg fogunk vizsgálni ezekről az energiaitalokról Indiában.

A legjobb egészséges energiaitalok

Energiaital -márkák: 10 legjobb energiaital -gyártó vállalat Indiában 2021:

Menjünk tovább, és fedezzük fel a legújabb, gazdag energiájú, tápláló erőitalt, amely tökéletesen segíti tevékenységét a mindennapi életben. Böngészheti a listát, és kiválaszthatja a megfelelőt.

1. Red Bull:

Soha nem lehet kihagyni a Red Bull energiaitalt. A legtöbben már hallottuk vagy találkoztunk ezzel a szuper népszerű energiaital -márkával. A Red Bull úttörő mind Indiában, mind a világon az energiaitalok gyártásában. Italjaikat szinte lefordítják egy csésze kávéra, magas koffeintartalommal. Ez az összetevő, a koffein, hasznos az energiaszerzéshez, mivel kiváltja az adrenalin, a harci hormon felszabadulását a szervezetben. Körülbelül nyolc változata van, például piros kiadás, cukor nélkül, eredeti, kóla, ezüst kiadás, kék kiadás stb.

2. Szörny energia:

Sokan hallottunk már a Monsterről is. A márka azt ígéri, hogy egy pillanatnyi energiát kap vissza lényegesen magasabb koffeintartalommal, valójában még a vörös bikánál is, 33,81 mg/100 ml körül. Egyéb összetevők: glükóz, szénsavas víz, benzoesav és citromsav. A glükóz és a koffein növeli a szervezet energiaszintjét azáltal, hogy az adrenalint a rendszerbe tolja, és a glükózt a véráramon keresztül továbbítja a sejtekbe. A Monster energiaitalok több mint 34 ízűek, így a személyek a legszélesebb választék közül választhatnak.

3. Felhő 9:

A koffeintől az almalé, a B- és C -vitamin természetes kivonatáig, valamint más energiatartalmakig, mint például a taurin és a koffein, a Cloud 9 népszerű az összetevők tökéletes kombinációjával, amely növeli az ember energiáját és visszaállítja az előttünk álló aktív életet. A taurin elsősorban a fehérjeszintézisben segít, elősegíti az izomtömeget és az energia beáramlását a szervezetbe. Ennek az italnak az eredeti íze a vegyes gyümölcs. Azonban számos változatuk és ízük van, például málna, szeder, fekete áram, eper stb.

4. Gatorade:

A Gatorade egy közelgő energiaital -márka, amelyet legtöbben észrevettünk volna. A sport személyiségek erősen támogatják a márkát, közvetlenül a tollaslabda szupersztárunkból, a PV Sindhu -tól. A Gatorade energiaital -fokozót tudományos és orvosilag bizonyított összetételével ígér, például szénhidrátok jelenlétével és jelenlétével. A legfontosabb összetevők közé tartoznak az elektrolitok, például a nátrium és a kálium, a nátrium -citrát és a szacharóz mellett. Az elektrolitok elsősorban a szervezetet segítik az energia előállításában, és elősegítik az aktivitást és a funkciókat. A friss ital elfogyasztása után azonnal visszakaphatja az energiát, és tökéletes az aktív életmódhoz. Ez tökéletes energiaital edzőteremben.

5. Hegyi harmat:

A Mountain Dew a piacon megtalálható egyéb nagyon gyakori és híres energiaitalok közé tartozik. Legtöbben már gyerekkorunk óta észrevettük a körülöttünk lévő márkát. Az eredeti Mountain Dew íz hasonló az átlátszó üdítőitalokhoz, és hasonló ízű. Van azonban több mint 30 más ízünk is a márkán belül. Ha valaki olyan, aki jó ízű és energiaitalra vágyik, mint az üdítő, akkor ez az ideális választás. Ez az ital nagy mennyiségű koffeint, fruktózt, fehér szőlőlé koncentrátumot és citromsavat tartalmaz szénsavas vízzel. Míg a koffein segíti az adranelint a szervezetben, hogy energiát adjon, a fruktóz másrészt segít átalakítani energiává a máj körül.

6. Crunk:

A Crunk egy energiaital -márka Indiában, amelyet 2004 -ben alapítottak. A Crunk energiaital mangó, őszibarack és gránátalma ízekben kapható, benne B -vitamin és kukoricaszirup, ashwagandha, ginzeng és epimedium. A természetes összetevők, mint például az Ashwagandha és a ginzeng korosztályból népszerűek az energiaszint növelésére és növelésére. Erősíti és serkenti a hormonokat az aktív életmódhoz. Bár viszonylag kevésbé ismert márka, azok választhatják ezt, akik inkább természetes kivonatokat tartalmaznak az italokban és a folyadékokban.

7. Tzinga:

A Tzinga jelenleg a legolcsóbb és legolcsóbb energiaital -márka Indiában. Eredetileg indiai cég, amely különféle ízeket gyárt az energiaitalok részlegében. Még a legújabb és egyedülálló innovatív ízeket is megtalálhatja a márkában másokhoz képest. Ide tartoznak a trópusi gyümölcsök, a mangó eper, az atomi alma, a citrom menta és mások. Hátránya azonban az energiaital elérhetősége, mivel nem mindenhol kapható. A legjobb energiaitalok közé tartozik, amelyet ki kell próbálni fókuszban, energiában és edzésben.

8. B’lue:

Fogadjunk, hogy a legtöbben nem hallottak erről a márkáról. Amint megbeszéltük, hogy a legtöbb energiaital magas és sok cukrot és koffeint tartalmaz, a B’lue ilyen módon egyedülálló. Nem tartalmaz koffeint és szénsavas vizet. Tehát kezdetben, ha olyan dolgot keres, amely nem koffeint tartalmaz, ez tökéletes választás. A B’lue energiaital ehelyett az ízesített vízre összpontosít vitaminokkal (B3, B6, B9), ásványi anyagokkal (K, Mg, Na) és elektrolitokkal. Az elektrolitokban található ásványi anyagok elősegítik az izmok energiájának termelését.

9. Égés:

A Burn energiaital szubvenció, amelyet a Coco Cola cég gyárt. A márka címszava: „Burn – Fuel your Fire.” A Burn nem szénsavas energiaital, hanem koffein, taurin, B3-, B6-, B12 -vitamin, arginin stb. . Az energiaital több mint hét ízben kapható, beleértve a bogyós gyümölcsöket a kávé változataihoz.

10. Xtra Power:

Az Xtra power egy kevésbé ismert energiaital, amelyet Indiában találnak, és amelyet az Egyesült Arab Emírségekben működő üzleti és élelmiszeripari vállalat állít elő. Az Xtra power -t 2012 -ben indították Indiában, és híres intenzív energia -összetevőiről, például aminosavakról, cukor kivonatokról, ásványi anyagokról, vitaminokról, például B6 és B12, koffeinről és taurinról. Az ital nem tartalmaz mesterséges édesítőszereket.

Te is szeretnéd kipróbálni az energiaitalokat? Reméljük, hogy az indiai energiaitalok listája segít kiválasztani és kiválasztani a megfelelőt. Az Ön preferenciáitól függően válassza ki a megfelelő ízt és a jelenlévő összetevők listáját a megfelelő választáshoz. Tudassa velünk, melyiket próbálja ki; szeretünk hallani felőled!