Az éjszakai krém használatának csodálatos előnyei

A bőrápoló rendszer kétféle krémet tartalmaz – nappali krémet és éjszakai krémet. Ezek a krémek textúrájukban, funkciójukban és céljukban különböznek. Míg a nappali krém védelmet nyújt a nap, a szennyeződés ellen, az éjszakai krémek segítenek helyreállítani a bőr sejtkárosodását és visszafordítani az öregedés jeleit. Az éjszakai krémek a legjobb termékek a bőr teljes hidratálására és az elveszett sejtek regenerálására. Öregedésgátló vegyületeket tartalmaznak, amelyek leküzdhetik az öregedés jeleit, például a pigmentációt, a sötét foltokat, a ráncokat és a finom vonalakat. Ez a cikk bemutatja az éjszakai krém bőrének csodálatos előnyeit, és tippeket is tartalmaz az éjszakai krém használatához.

Csodálatos előnyei az éjszakai krém használatának

Miért éjszakai krém?

Felfedezővé teszi a bőrt, valamint az arcszínt lágy és rózsás. Ez azért van így, mert az éjszakai krémekben használt elemek eltüntetik az összes fakó és elhalt bőrt alvás közben. Az éjszakai krémek vastagabbak, mint a szokásos hidratáló krémek. Ezért mélyen behatolnak a bőrbe, és hidratálják. Az éjszakai krémek olyan összetevőkkel is gazdagodnak, mint a retinol, amelyek megakadályozhatják bőrének megereszkedését és csökkenthetik a ráncokat. Ajánlott azoknak a 30 év felettieknek, akik megtapasztalják a bőr természetes öregedési folyamatát.

Az éjszakai krém előnyei:

Az éjszakai krém erősen ajánlott a bőr helyreállításához és megfiatalításához. Egyik napról a másikra hat a bőrére, és fiatalosnak és hibátlannak tűnik. Az éjszakai krém használatának fő előnyei a következők:

 • Javított rugalmasság a kollagén növekedésének köszönhetően
 • Jobb vérkeringés
 • Csökkenti a ráncokat, a megereszkedést és a finom vonalakat
 • Halvány sötét foltok és pigmentáció
 • Egyenletes arcszínt kölcsönöz
 • Megújult bőrsejtek
 • Jobb hidratálás
 • Ragyogó természetes ragyogás a bőrön

Hogyan válasszunk éjszakai krémet?

Míg az éjszakai krémet általában a jobb kinézetű bőr érdekében javasolják, a megfelelő éjszakai krém kiválasztása elsősorban a bőr aggodalmától és életkorától függ. Akár öregedésgátlót, szárazságot vagy akár bőrszínt keres, az éjszakai krémeket különböző kategóriákba soroljuk. Az éjszakai krémbe való befektetés előtt ezeket a tényezőket kell figyelembe venni:

Kor: Az éjszakai krémeket általában 40+, 50+ kategóriába sorolják. Válasszon korának megfelelő krémet.

A bőrrel kapcsolatos aggodalmak: Az öregedés vagy a pigmentáció zavar? Válasszon krémet az aggodalma alapján.

Bőr típus: Az éjszakai krémek általában nehezen hidratálók. Ezért figyelmesen olvassa el a címkét, hogy megtudja, megfelel -e a krém a bőrtípusának, különösen zsíros, pattanásos és érzékeny bőrűeknek..

Vélemények: Mindig nézze át az értékeléseket, hogy megértse a céljainak legjobb éjszakai krémet, mielőtt költséges befektetést hajt végre.

Az éjszakai krém összetevői:

Az éjszakai krémek retinoidokat tartalmaznak, ellenkező esetben a retinol, a glikolsav vagy a szalicilsav tartalmazhat öregedésgátló tulajdonságokat. Bár növelik a sejtjövedelmet, ezek a krémek finom vonalakat, ráncokat, napsugárzást és bizonyos mértékig pórusméretet is kinézhetnek. Hasonlóképpen, az antioxidánsok, mint például az E -vitamin, a C -vitamin, a zöld tea, a kávébogyó és a niacinamid, csökkentik a szabad gyököket az általános bőr egészsége érdekében. Az esszenciális olajokból készült éjszakai krémek, mint például az argánolaj, hidratálják a bőrt, javítják a szárazságot és hámlik.

Éjszakai krém

Az éjszakai krém alkalmazása:

Az éjszakai krém ideális módja az enyhe masszázs lefekvés előtt:

 • Kezdetben távolítsa el a smink nyomait, különben krémeket.
 • A rózsavíznek vagy más márkás tisztítószernek rendben kell lennie.
 • Óvatosan mossa le arcát a bőrtípusának megfelelő, gyengéd tisztítószerrel. Koppintson szárazra az arcán.
 • Kenje meg az éjszakai krémet nyugodt, felfelé irányuló mozdulatokkal és körkörös mozdulatokkal az ujjaival. Kerülje el a szeme környékét.
 • Egyáltalán ne felejtse el használni a krémet a nyakában.
 • Ha kíváncsi arra, hogy mennyi éjszakai krémet kell felvinni, ne feledje, hogy az éjszakai krémek vastagabbak, mint a normál hidratáló krémek, ezért kis mennyiségeket kell bevennie.
 • Szerezzen be még egy kis krémet plusz mozdulatokkal, majd kenje be az egészet. Egy kis tarkó mögött sem árthat.
 • Lehetőleg éjszakai krémet kell bekenni 30 perccel korábban, mint lefekvéskor.
 • Az enyhe masszázs az arcra lefekvés előtt ideális módja annak, hogy befejezze a napi szépségápolást, és felébredjen a fiatalabb és ragyogóbb bőrre.
 • Végül lelkiismeretesnek kell lennie az éjszakai krém gyakori használatában.
 • Ezenkívül, amikor alszik, a mély lélegzés segíti a bőrt új sejtek létrehozásában, amelyek szintén segítenek a fiatalabb megjelenésben.
 • Ne feledje azonban; ne tegye az éjszakai krémet a szeme felső szemhéjára hamarabb, mint alváskor, különben puffadt szemekkel ébred fel. Következésképpen használja az éjszakai krémeket és az ébredést, hogy felfedezze a puha és rugalmas bőrt, valamint felfrissülést. Ez a legjobb eljárás és megoldás az éjszakai krém hatékony használatára.

Az éjszakai krémek ugyanúgy hatnak, mint a tested. A szervezet az éjszaka pihenőidejét arra használja, hogy helyreállítsa és gyógyítsa magát. Hasonlóképpen, éjszakai krém működik a bőrön egyik napról a másikra, hogy helyreállítsa elveszett fényét. Nemcsak néhány évvel segíthet fiatalabbnak tűnni, hanem a tökéletes bőr elérésében is. Az éjszakai krémek, ha az alkalmazás előtt jó bőrápolással kombinálják, csodákat tehetnek a bőrön. Nem kell drága bőrkezelésekbe fektetnie, ha a megfelelő krémet választja.