Hogyan válasszunk éjszakai krémet a bőrtípusra

Melyik a legjobb éjszakai krém a bőrtípusának? Hogyan válassza ki a legjobb éjszakai krémet a bőrtípusának? Az éjszakai krémek egy vastag, lágyító hidratáló módszer, amelynek célja a bőr egész éjszakai hidratálása. Az emberek évente több milliárd dollárt használnak bőrápolási termékekre. Az éjszakai krémek tápláló és öregedésgátló hatóanyagot tartalmaznak, amelyek serkentik a sejtek megújulását, visszaállítják a bőr rugalmasságát, csökkentve a finom vonalakat és a ráncokat. Részleteket és legjobb tippeket adunk a bőrtípusának megfelelő éjszakai krémek kiválasztásához.

válasszon krémet a bőr számára

A legjobb tippek az éjszakai krém kiválasztásához a bőrtípushoz:

Az éjszakai krémek használatának előnyei:

 • Először is tudnod kell, miért használd az éjszakai krémeket.
 • Adjon nedvességet és hidratálást.
 • Elősegíti a bőr gyorsabb helyreállítását, és visszaállítja a bőr rugalmasságát.
 • Nyugtatja és hűtse le a bőrt.
 • Nézze meg az öregedő bőr megjelenését.
 • Kerülje a bőr megereszkedését.
 • Táplálja, és újjáéleszti a bőrt.
 • Csökkentse a finom vonalak, ráncok és elszíneződések megjelenését.

Hogyan válasszunk éjszakai krémet életkor szerint:

 1. Húszas éveiben – A krém olyan összetevőket tartalmaz, mint a méz, az aloe vera és más illóolajok.
 2. 30 éves korában – Az aminosavakhoz hasonló eleven összetevőket tartalmaz, retinolt, ceramidokat és egyéb antioxidánsokat.
 3. Negyvenes éveiben – töltsön olyan krémeket, amelyek peptideket, szója kivonatot és vitaminokat tartalmaznak.
 4. 50-60 -as éveidben – Az extra nedvesség bevonása továbbá megőrzi bőrének egészséges megjelenését.

Éjszakai krém különböző bőrtípusokra:

Minden bőrtípusnak megvannak a saját igényei, ráadásul a megfelelő típusnak szánt termékek kiválasztása segíthet abban, hogy a bőrt hamarabb eljuttassuk az ideálishoz.

1) Érzékeny bőr:

Válasszon éjszakai krémet, amely könnyű formulát tartalmaz. Kerülje a nehéz, parfüm alapú krémeket, amelyek kiütéseket okozhatnak. Neem, teafa aloe vera, uborka, krémek a legjobbak. Használjon gyógynövényes krémeket is, amelyek kamillát tartalmaznak, különben aloe. Ezek az exkluzív elemek nem bosszantják a bőrt, ráadásul rendkívül nyugtató hatásúak.

2) Zsíros bőr:

Abban az esetben, ha zsíros a bőre, válasszon olyan krémet, amely nem aktiválja a pattanásokat, különben kiütéseket okoz. Éjszakai krémek egyébként olajmentes krém működik a legjobban.

3) Száraz bőr:

Éjszakai krém, amely növényi olajat tartalmaz. Ez az anyag fóliával borítja a bőrt, amely megzavarja a folyadék elpárolgását. Ha száraz a bőre, válasszon olyan krémet, amely maximális nedvességet tartalmaz. A glicerin alapú krémek tökéletesek. A krémek, amelyek mandulaolajat, avokádót és shea vajat tartalmaznak, a legjobbak a bőrtípusra. ”

4) Kövér bőr:

Nem szabad elkenni a krémeket a túlzott zsír-/olajtartalom miatt. Éjszakai krém vásárlása, amely ezeket az anyagokat tartalmazza a legkisebb mennyiségben. Ezenkívül a cink nem kevésbé fontos összetevője az éjszakai krémnek a zsíros arcbőr számára. A cinket tartalmazó éjszakai krém sikeresen helyreállítja és mattítja a bőrt.

5) Bármilyen típus:

Az alga-alapú éjszakai krémek teljesen választhatók minden bőrtípusra, mivel az algák gazdagok a bőr számára szükséges létfontosságú tápanyagokban. Az ilyen krém intenzíven megújítja a bőrt, miközben alszik.

Tippek az éjszakai krém kiválasztásához bőrtípusra:

• Fontos, hogy a bőrtípusának megfelelő éjszakai krémet válasszon. Semmiképpen ne vásároljon túl széles tápszert, mivel a helyreállítás helyett károsíthatja a bőrt. Ha a krém ráadásul vastag, egyébként túl zsíros, akkor eltömítheti a pórusokat, elválasztva a bőrt, és nyilvánvalóan nem tud lélegezni.

• A legtöbb száraz, normál, zsíros vagy kombinált bőrre szánt termék kifejezetten az arcbőrre vonatkozik, hacsak a termék csomagolása másként nem említi.

• Bőrtípustól és életkortól függetlenül világosabb textúrát kell keresnie, amely hipoallergén, nem komedogén és illatanyagmentes.

• Továbbá, mielőtt éjszakai krémet vásárolna, feltétlenül tanulmányozza a benne lévő további összetevőket. A mesterséges aromás kompozíciók anyaga különben nem fogadja el a különféle szintetikus, különben félszintetikus mechanizmusokat. Az is előnyös, ha a krém különféle vitaminokat, aminosavakat, kollagént, peptideket tartalmaz, amelyek öregedésgátló hatással rendelkeznek.