10 legdrágább ékszermárka a világon 2021

Bármilyen gyönyörű is az öltözéke, a megfelelő ékszerek viselése önmagában teljessé teszi az általános megjelenést! Érdekes módon az ékszerek egész szegmense exkluzív a gazdagok és a gazdagok számára. Sok luxus ékszermárka kielégíti prémium vásárlóinak folyamatosan változó igényeit azáltal, hogy ötvözi a minőséget az innovációval. Ezeknek a márkáknak egyedi értékesítési pontjaik vannak, köztük az exkluzív formatervezés, a finom kivitelezés és a ritka elemek használata.

A minimalista daraboktól az avantgárd, limitált kiadású ékszerekig ezek a márkák mindegyike megtalálható! Olvassa el, és tudjon meg a világ 10 legdrágább ékszermárkájáról, amelyek a termet és az elit szinonimái.

Kiváló luxus ékszermárkák

A világ 10 legjobb luxus ékszermárkája, 2021:

Nézze meg a leghíresebb ékszermárkákat, amelyek a legjobb ékszereket gyártják, amelyeket a világ többsége nem engedhet meg magának:

1. Chopard:

Chopard

A Chopard a világ egyik legdrágább ékszermárkája, amely vörös szőnyegen való megjelenéséről híres. A genfi ​​székhelyű márka eredetileg luxusóragyártó volt az 1800-as években. A Chopard fokozatosan bekerült az elit ékszerpiacra, és nemzetközi elismerést érdemelt ki egyedi darabjaival. A drága órákon kívül a Chopard medálok, nyakkendők, fülbevalók stb. Széles választékát kínálja. Az alapár 1700 dollárról indul, és néhány millió dollárig terjedhet. A Chopard által készített 201 karátos karóra a világ legdrágább órája, hihetetlen 25 millió dollárért.

2. Cartier:

Cartier

A Cartier egy híres csúcskategóriás ékszermárka, amely megtestesíti a „luxust” a legigazibb értelemben. Az 1800 -as években alacsony nyereségű vállalkozásként alapított Cartier a legdrágább ékszergyártóvá nőtte ki magát. Nagy horderejű ügyfélkörrel rendelkezik, amely királyi személyekből, hírességekből, befolyásolókból és a társadalom elitjéből áll. Egy alapvető szerelmi karkötő a Cartier-től óriási 5000 dollárral szünetel, és a felhasznált gyémántok minőségétől függően az árak égig érhetnek. A Cartier ékszerek nagy befektetési értéket is hordoznak, mivel az árak a jövőben még magasra is emelkedhetnek.

3. Tiffany & Társ .:

Tiffany & amp; Co.

Mielőtt belépne a luxus ékszerek szegmensébe, a tiffany és társai. helyhez kötött és divatos áruházat vezetett New Yorkban. 1837 -ben a márka megkezdte ékszerkészítési tevékenységét, és Tiffany néven működött & Fiatal. Ma Tiffany Amerika vezető ezüstművese, és minimalista gyémántdarabjairól ismert. A márka méltányos piaci részesedéssel rendelkezik a gyémántgyűrűk területén, különösen a pasziánsz gyűrűkben. A kezdőár 15 500 dollár, és akár 15 millió dollár is lehet. A Tiffany egyedülálló vonása a klasszikus formatervezés iránti elkötelezettsége és az ígéret, hogy soha nem váltja ki őket újabb verziókkal.

4. David Yurman:

David Yurman

David Yurman egy luxus ékszercsalád, amelyet David és Sybil Yurman alapított 1980 -ban. A márka híres arról, hogy olyan kézműves darabokat készít, amelyek nagy hatást gyakorolnak az amerikai kézműves mozgalomra. A magas árú ékszereket a hírességek és a jómódú emberek a legkeresettebbek. David Yurman ikonikus Kábel karkötője az egyik legkeresettebb dizájn, amely csavart kábelt tartalmaz drágakő díszítéssel. Az árkategória 300 és 50000 dollár közé esik. Az újabb tervek és klasszikus ékszerek ára jóval magasabb, mégis kevesebb, mint néhány óra alatt értékesítik!

5. Buccellati:

Buccellati

Buccellati a nemzetközi luxusékszerek szegmensének egyik nagy szereplője. Az olaszok a Buccellati -t az ország legkívánatosabb ékszermárkájának tekintik. Ennek a márkának egyedülálló értékesítési szempontja, hogy a katalógusdarabok nagy részét továbbra is a Buccellati család tervezte, akik ékszerkészítő mesterek. A tervek Olaszország reneszánsz korának hatásait merítik, ötvözve a történelmet a divatgal. A Buccellati híres arról, hogy rendkívül díszes karkötőket, karórákat, nyakékeket stb. Készít aranyból és drágakövekből. Az árkategória 2000 és 5000 dollár közé esik.

6. Bvlgari:

Bvlgari

A „Bulgari” -ként ejtett Bvlgari egy olasz luxusékszer -márka, amelyet 1884 -ben alapított Sotirio Bulgari. Annak ellenére, hogy 137 éves vállalat, a Bulgari továbbra is értéket képvisel a piacon, és a globális ékszerüzletág egyik vezető szereplője. Míg az eredeti tervek klasszikusabbak és kifinomultabbak voltak, az újabbak megkérdőjelezik a határokat. A kortárs Bulgari ékszercsalád geomterikus, merész és színes formatervezéssel rendelkezik, amelyet ékszerek és műértők értékelnek. Nem meglepő, hogy ez a márka miért érdemelte ki a „couture” státuszt, és néhány ezer dollártól a jegyzetlen összegekig árazott!

7. Graff:

Graff

A Graff egy brit karóra- és ékszermárka, amelyet 1960 -ban alapított Luarence Graff. Ez egy prémium ügyfélkör, néhai Diana hercegnőtől Melaina Trumpig. A Graff hallucinációs óra ára 55 millió dollár, ami a világ egyik legdrágább ékszermárkája. A magas árú címke nagy gyémántok és drágakövek használatával jár, ritka vágásokkal és színekkel. A Graff egyedülálló magányokat, drága esküvői zenekarokat és gyűrűket is kínál, amelyek kivételes szépséggel és ritkasággal rendelkeznek.

8. Boucheron:

Boucheron

A Boucheron a világ egyik legértékesebb ékszermárkája, amely a világ divatfővárosával, Párizssal érkezik. A francia luxusházat 1858 -ban alapította Fredreic Boucheron, aki kivételesen magas követelményeket támaszt az ékszerkészítésben. A Boucheron az első márka, amely ékszereiben Makhrana márványt és valódi virágszirmokat használ. Az innováció, a minőség és az exkluzivitás a Boucheron védjegye, és az árkategória 1000–285 000 dollár közé esik. Tudta, hogy Boucheronnak 1979-ben fekete perzsa macskamodellje volt a csúcsminőségű gyémánt ékszereihez?

9. Harry Winston:

Harry Winston

A Harry Winston egy amerikai csúcskategóriás ékszermárka, amelyet Harry Winston alapított 1920-ban. A márka arról híres, hogy ékszereiben számos jól ismert gyémántot és drágakövet tartalmaz, mint például a The Briolette of India, The Graff Pink stb. Nem csoda, hogy miért hívják Harry Winstont „A gyémántok királyának”! Megbecsült ügyfelei közé tartozik Indore Maharah és Windsor hercegnője. Magasan képzett kézműves csapatával Harry Winston mestere a hagyományos mesterség és a modern technikák ötvözésének. Az árkategória 4000 és 20 millió dollár közé esik.

10. Van Cleef & Arpels:

Van Cleef & amp; Arpels

A Van Cleef és az Arpels, amelyek rövid formában VC -t használnak, egy francia luxus ékszer-, karóra- és parfümgyártó márka. Alfred Van Cleef és Salomon Arpels alapította 1896 -ban, a természet ihlette ékszerekkel. A VC-nek hosszú listája van a gazdag ügyfélkörről, beleértve a filmszínésznőket, hírességeket, királyi tagokat stb. A VC ára magasabb, mint sok más luxusmárka ára exkluzivitása, minősége és finom kivitelezése miatt. Az árkategória 1500-4900 dollár közé esik

Ezek a világ legjobb luxus ékszermárkái, amelyek éteri ékszereikről és karácsonyi alkotásaikról ismertek. Az ezekből a házakból származó darabokat nemcsak státuszszimbólumként értékelik, hanem értékes befektetési javakként is. Még ezeknek a márkáknak az alapvető tartozéka is magas viszonteladási értékkel rendelkezik, ami megéri minden elköltött dollárt!