15 különböző típusú platina ékszer

Az emberek nagyon szeretnek olyan ékszereket viselni, amelyek magukban foglalják az összes ékszertartozékot, például gyűrűket, karpereceket, fülbevalókat, nyakláncokat stb. Napjaink egyik legkeresettebb ékszertípusa a platina ékszer. A platina a hírességek első választásává vált, különösen akkor, ha esküvőjük vagy eljegyzésük alkalmával van alkalmuk.

platina ékszerek

A legjobb dolog a platina ékszerekben az, hogy mindenféle ruhához illik, és gazdag módon növeli az ember stílusát.

Platina ékszerek férfiaknak és nőknek:

Itt van egy gyors lista a top 15 platina ékszerkészletről a mai indiai piacon

1. Platina gyűrűk nőknek:

platina-ékszerek-platina-gyűrűk-nőknek

Napjainkban a Platinum gyűrűk nagyon népszerűek a nők körében elképesztő megjelenésük és érzésük miatt. Ezek a gyűrűk elegáns és stílusos megjelenést kölcsönöznek egy nőnek. A platinagyűrű viselése soha nem okoz problémát, mivel nem hagy nyomot vagy bélést az ujjain. A platinagyűrűk különböző kivitelben és stílusban kaphatók a piacon.

2. Platina gyűrűk férfiaknak:

platina-ékszerek-platina-gyűrűk-férfiaknak

Láthatjuk a platina maximális felhasználását az eljegyzési gyűrűkben. Tehát, ha eljegyzési szertartást rendez, akkor nem lesz jobb, mint a férfiak platinaékszere. A platinagyűrűk férfiak számára is elérhetők, és a férfiak számára is sokféle kivitel áll rendelkezésre. A gyűrűket lenyűgöző gyémánttal és más kövekkel szerezheti be drágakövekként.

3. Platina nyaklánc:

platina-ékszer-platina-nyaklánc

A nyaklánc varázslatos varázst kölcsönöz, ha egy nő ezt a nyakában hordja. Az ilyen típusú platina nyakláncokat különleges alkalmakkor is viselheti, hogy elegáns megjelenést kapjon. Ezek a nyakláncok kemények, fényesek és fényvisszaverőek, és többnyire a színtelen gyémántokkal érkeznek. Ezeket a platina nyakláncokat bármilyen indiai vagy nyugati öltözékkel viselheti, és mindig öltönyt kap az öltözékéhez.

4. Platina fülbevaló:

platina-ékszer-platina-fülbevaló

A fülbevaló a női ékszerek része volt a múltból a századig. Ez az egyik legkívánatosabb ékszer a nők körében. A platina fülbevaló minden alkalomra viselhető. Úgy vannak megtervezve, hogy ne terhelje a fülét. Ezek az elegáns, divatos és divatos fülbevalók elegendőek a díva megjelenéshez.

5. Platina karkötők nőknek:

platina-ékszerek-platina-karkötők-nőknek

A nők keze nem teljes a gyönyörű és csillogó karkötő nélkül. Manapság rendkívül stílusos és dizájnos karkötőket készítettek a nők számára. Ez az ékszer, platina karkötő különböző kivitelben és stílusban érkezik, állítható zárral, hogy illeszkedjen a csuklójához. Tökéletes ajándék lehet bármilyen alkalomra önmagának vagy barátainak.

6. Platina orrgyűrűk:

platina-ékszerek-platina-orr-gyűrűk

Amint látjuk, az orrgyűrűk nagyon népszerűek a nők körében, különösen a fiatal lányok körében. Az orrod nagyon szeretni fogja ezt a platina orrgyűrűt az orrodon. A platina orrgyűrű varázst hozhat, és egész ruháját kiegészítheti.

7. Platina láncok nőknek:

platina-ékszer-platina-láncok-nőknek

A női platina láncok sokféle kivitelben és stílusban kaphatók. A platina lánc teljes befejezése és modern kialakítása rendkívüli megjelenést kölcsönöz öltözékének. Ez a platina lánc arra készteti Önt, hogy mindenki figyelmét felkeltse, aki értékelni tudja szépségét.

8. Platina bokacsizma:

platina-ékszerek-platina-bokák

A bokaláncnak különleges helye van, amikor egy nőt kell díszíteni az ékszerdíszekkel. A bokacsizma vonzónak tűnik, és könnyen vonzza a figyelmet a viselő lábára. A platina bokák egy egyszerű lépéssel más stílust kölcsönözhetnek megjelenésének. A platina bokalánc ideális ékszer bármilyen alkalomra. Bármilyen ruhához viselhető, és elég lesz a szép lábfej megjelenésének kiegészítéséhez. Ezek a divatos bokák könnyen megjeleníthetik megjelenését.

9. Platina karperecek:

platina-ékszerek-platina-karperecek

A karkötők a legfontosabb díszei egy nőnek, és kelléknek kell lennie, ha egy indiai nőről van szó. A Platinum karkötők nagyon fényesek és gyönyörűek, amelyek kiegészíthetik a női ruhákat. Add hozzá ezt a gyönyörű platina díszt a stílusodhoz, és készülj fel az új külső megjelenésére. Saját stílusú kijelentést tehet, ha más élénk színű karkötőkkel viseli őket.

10. Platina medálok nőknek:

platina-ékszerek-platina-medálok-nőknek

A platina medálok sokféle kivitelben és stílusban könnyen megvásárolhatók. Szerezd meg a gyönyörű platina medált, és válaszd ki az igényeidnek megfelelő láncot. Viselője megmutathatja a gazdagságát, miután a nyakába akasztotta ezt a medált. Kényeztesse magát ezzel a dizájner platina medállal, és mutassa be tetszését a kiváló minőségű ékszerek iránt.

11. Platina esküvői zenekarok:

platina-ékszerek-platina-esküvői zenekarok

Az esküvő különleges alkalom mindenki életében, és minden ember örökre emlékezetessé kívánja tenni ezt a napot. Az esküvői zenekarok nagyon fontos szerepet játszottak az esküvő idején, mivel ezek a szeretet és az elkötelezettség kifejezői. Az esküvői zenekarok széles választékát találja platina színben. Tehát kösse esküvői fogadalmát ezekkel a gyönyörű platina esküvői zenekarokkal.

12. Platina fülcsavarok:

platina-ékszer-platina-fül-szegecsek

A gyönyörű platina csomós fülbevaló fokozhatja egy nő szépségét. A fülének biztosan tetszeni fognak ezek a platina szegecsek. Mivel a platina tiszta fém, amely nem irritálja a bőrt, ezért a platina fülpárnák tökéletes választás az érzékeny fülű emberek számára. Ezek a kiválóan kidolgozott és stílusos csapok bármilyen alkalomra teljessé tehetik megjelenését.

13. Platina karkötők férfiaknak:

platina-ékszerek-platina-karkötők-férfiaknak

A platina karkötők a férfiak platina ékszereinek egyik leghíresebb díszei. A férfiak jól kiegészíthetők, ha divatos és stílusos karkötőt viselnek a csuklójuk körül. Varázsoljon csillogást általános megjelenéséhez ezzel a ragyogó platina karkötővel. Ez lehet az állapotod aláírása, és megmutathatja az erődet és a büszkeségedet is. A platina karkötő a hivatalosokhoz és az alkalmihoz is passzol.

14. Platina láncok férfiaknak:

platina-ékszerek-platina-láncok-férfiaknak

A platina láncok nagyon népszerűek a férfiak körében, és ez az oka annak, hogy a férfi láncok iránti kereslet napról napra növekszik. Különféle minták és minták állnak rendelkezésre a platina láncokhoz. Némelyikük kötéllánc, láncszem stb. Ez a férfiaknak szóló platina ékszer lehet a legjobb ajándék apának, testvérének vagy férjének. A platina lánc fenntarthatja, hogy megmutassa durva és kemény megjelenését, és saját stílusának egyedi érzékét is ábrázolhatja.

15. Platina mandzsetta linkek:

platina-ékszer-platina-mandzsetta-linkek

A mandzsettagombok a férfiak platina ékszereinek legjobb kiegészítői. Az elegáns, gyémántos platina mandzsettagombok nagy benyomást kelthetnek személyiségében, és tükrözik egyedi stílusát. A platina mandzsettagombok többféle kivitelben és változatban megtalálhatók, ezért válassza ki a hangulatának leginkább megfelelő mandzsettagombokat.

A platina egyik legjobb tulajdonsága, hogy a platinából készült ékszerek nagyon tiszta platinából készülnek. Az ékszerek, a platina sem sérül meg semmilyen karcolástól, mint a többi fém. A platina ékszertermékek mindig megőrzik befejezésüket, színüket és csillogásukat. Párosítsa Platinum termékeit olyan értékes drágakövekkel, mint a gyémánt, és készen áll arra, hogy vonzóbb és vonzóbb legyen.

Képek Forrás: M, 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15.