25 népszerű és legújabb gyémánt ékszerterv Indiában

A gyémánt szó boldogságot jelent egy nő számára. A gyémánt kétségtelenül a nők legjobb barátja. A gyémántok azok a csillogó fehér kövek, amelyek ragyogóak és csillogóak bármikor. A gyémánt ékszereknek feltétlenül szerepelniük kell ékszergyűjteményükben. A gyémántokkal való kísérletezés során rengeteg ékszer lehetőség közül választhat. A gyémánt ékszerek lehetnek egyetlen kőből készült pasziánszból, vagy több millió kőből állhatnak.

indiai-gyémánt-ékszer-tervek

A gyémántoknak megvan az a bizonyos értékük és egy osztályuk. Tehát a gyémánt viselése büszkeség egy hölgy számára. Az ár néhány ezerről indulhat, és néhány koronába is befuthat.

Legújabb gyémánt ékszerek férfiaknak és nőknek:

Itt megnézzük a 25 legjobb gyémánt ékszertervet.

1. Finom gyémánt ékszerláncok:

Finom gyémánt ékszerláncok

A sorban az első lehet egyszerű gyémántlánc. Az egyik lehet ajándékozott gyémánt lánc különleges alkalmakkor, mint a születésnap, esküvő, fesztiválok, stb. Lehet egy gyémánt lánc saját maga ajándékba az első fizetés !! Mindig ott lehetnek, mert soha nem lehet baj a gyémánt ékszerekkel, és a gyémántok kimennek a divatból, csak nem fognak megtörténni.

2. Egyszerű tervező gyémánt ékszer nyakláncok:

Egyszerű tervező gyémánt ékszer nyakláncok

A gyémántok eleganciája és teljes ragyogása tökéletesen megragadható egy egyszerű gyémánt nyakláncban. A gyémánt nyakláncot nem kell nagyon igényesen megtervezni. Lehet egyszerű, de szép megjelenésű.

Az egyszerű gyémánt nyaklánc ékszerek elkészíthetők egyszerű mintával, például levelekkel, virágokkal, csillagokkal, formákkal, absztrakt mintákkal stb. A nyaklánc gyönyörűen esik, mert könnyű és egyszerű megjelenésű.

3. Egyszerű gyémánt ékszerkészlet lányoknak:

Egyszerű gyémánt ékszerkészlet lányoknak

Az ékszerkészlet általában egy egyszerű nyakláncot és a hozzá tartozó fülbevalót tartalmaz. Ha gyémánt, akkor a nyaklánc medálja és a gyémánt fülbevaló azonos kialakítású. A készletet általában egyszerű funkciókhoz, irodai viselethez, vagy akár napi viseletként is hordják. A medál és a fülbevaló nagyon könnyű, és könnyű ékszerekbe is beilleszthető. Mivel gyémántok, még akkor is kiemelkednek, ha egy alkalmi viselethez vagy egy egyszerű öltözékhez, például Saree -hez társulnak.

4. Nehéz gyémánt ékszerkészletek esküvőre:

Nehéz gyémánt ékszerkészletek esküvőre

Az elbűvölő mintával gyönyörűen tűzött gyémántok elragadják bárki tekintetét. A nehéz gyémántkészletek ugyanezt teszik. Csak viseljen lenyűgöző gyémánt nyakláncot a hozzá tartozó nehéz csillár fülbevalóval, és nem kell többet pakolnia. Az egész megjelenés egyszerűen tökéletes.

5. Ékszerész gyémánt fülbevaló lányoknak:

Ékszerész gyémánt fülbevaló lányoknak

A legfontosabb dolog, ami a gyémánt ékszerekre gondolva a fülbevaló. Csak egy önálló gyémánt fülbevaló csodákra képes abban, hogy megváltoztassa a megjelenését estére vagy partira. A gyémánt fülbevalók mindig divatosak, és ezekben csak biztos lehet. Ezek a gyönyörű fülbevalók szinte bármilyen viselethez passzolnak. Testreszabhatja a fülbevalókat, és választhat tetszése szerint. Ezek lehetnek mindennapi viseletre, mint például egy kő, vagy mintás fülbevaló, például virágok, szirmok, minták stb.

6. Gyémánt csillár fülbevaló:

Gyémánt csillár fülbevaló

A szépség a néző szemében rejlik, és alkalmas egy bálon gyémántcsillárokkal rendelkező nőre. Lenyűgöző megjelenésű, kiválósággal megtervezett, ezek a csillár fülbevalók önállóan is viselhetők. Viselje ezeket nehéz szári, áramló estélyi ruhával, etnikai viseletgel, egy buliban pompázva, és nem kell többet kiegészítenie. Egyetlen fülbevaló mindent megold!!

7. Legújabb gyémántok Jhumkas nőknek:

Legújabb gyémántok Jhumkas nőknek

A Jhumka ékszerek az egyik legszebb és legelegánsabb ékszerek, ha fülbevalóról van szó. A Jhumka arany színű, művel, kövekkel, mintákkal stb. Tökéletesen illik ehhez a hagyományos megjelenéshez. Elengedhetetlenek az ékszergyűjteményben, és a jhumkák soha nem mennek ki a divatból.

Hasonlóképpen nagyon népszerűek a gyémántban és drágakövekben lévő jhumkák. Gazdag megjelenésük van a fülbevaló tökéletes félkörébe helyezett kövek miatt. A ragyogás tükröződik, ha valaki csak ezeket a tökéletes gyémánt dzsumkákat viseli.

8. Gyémánt és zafír nyaklánc készlet:

Gyémánt és zafír nyaklánc szett

Gyémántokról beszélünk, és a csillogó kék zafírok hátrahagyhatók? A fehér és a kék a jogdíj klasszikus színei. Hasonlóképpen, a zafír és a gyémánt nyaklánc a királyság szimbóluma, hogy a királynő úgy érezze magát, mint egy hercegnő. A kék és a fehér klasszikus kombinációja volt a drága ékszerkészletek, amelyeket a múltbeli királynők viseltek. Ez a gyémánt ékszerkészlet mennyei varázslatos.

9. Királyi gyöngy és gyémánt ékszer nyaklánc:

Királyi gyöngy és gyémánt ékszer nyaklánc

A királyi gyémánt nyakláncokat öröm nézni a hozzájuk illő fülbevalókkal és a tökéletesen vágott gyémántokkal. Ezek a gyémántcsiszolású nyakláncok fehér gyöngyökkel is díszíthetők, ami sokkal nagyobb méretűnek tűnik. Ezek többrétegűek lehetnek, és ha viselik, tökéletesen illeszkedik a nyakhoz.

10. Tervező gyémánt rózsa nyakláncok:

Tervező gyémánt rózsa nyakláncok

A gyémánt és a rózsa gyönyörű két dolog, amelyek egy ékszerdarabban állnak össze. Ezekben a gyémánt rózsaszín nyakláncokban gyémánt könnycseppek lógnak, és egy rózsa vagy rózsakészlet szögben helyezkedik el, mivel nem pontosan a közepén, tökéletesen kiegyensúlyozva egy kis gyémántlevelek halmazával. Ezek a gyémánt ékszerkészletek rózsaarany, fehér, rózsaszín és fekete színű gyémántok lehetnek.

11. Diamond Choker ékszerek:

Diamond Choker ékszerek

Az egyik legdrágább és legnagyszerűbb ékszer a Chokers. A Choker gyémánt nyakláncok és ékszerek nagyszerűek, és bárki számára csodálatosnak tűnnek. Ezek a gyémánt fojtók drágakövekkel és féldrágakövekkel vannak szúrva a további kegyelem érdekében. A gyémánt fojtók kiválóan néznek ki a menyasszonyoknál az esküvőjük napján. Az embernek semmi másra nincs szüksége, hogy megfeleljen.

12. Gyémánt ékszer gyöngyökkel:

Gyémánt ékszerek gyöngyökkel

A gyöngyök gyönyörűek minden nőnél, bármilyen bőrtípusú vagy bőrtónusú. Az ékszerekben található gyémánt gyémánt szimbolizálja a királyságot, a nagyságot és a szépséget. Ezek a szép és nehéz megmunkált gyöngyök és gyémánt ékszerkészletek már ősidők óta ott vannak a királynők, hercegnő ékszergyűjteményének részeként, és a királyi örökség és a nemzetség részei.

13. Gyémánt bokalánc ékszerek:

Gyémánt bokalánc ékszerek

A bokalábak az egyik legdivatosabb és legszebb ékszertervek a lábak szépítésére. A bokaláncok nagy része a gyémánt ékszereknek. Az ezüstből, aranyból, vegyes fémből készült bokaláncok népszerűek, de a gyémántok is nagyon divatosak manapság. A gyémánt bokák különböző mintákkal és kivitelben készülnek, kövekkel vagy akár osztrák gyémántokkal dolgoznak. Vannak réteges gyémánt bokák, amelyek gyönyörűek egy menyasszony számára.

14. Gyémánt ékszergyűrűk:

Gyémánt ékszergyűrűk

Az ujjak és a kezek díszítésére szolgáló legfontosabb tartozék az ujjgyűrű. Mi lehet jobb módja annak, hogy pompázzuk ezeket a tökéletesen ápolt kezeket mind a férfiak, mind a nők számára, mint egy gyémántgyűrűben? Kisgyermek korunk óta ujjgyűrűket helyeztek el nekünk, és különféle módon használtuk ezt a leggyakoribb ékszerformát. Születésnapok, eljegyzések, esküvők, mindennapi használatra, divatbemutatóként stb. Az ember szinte minden alkalommal ujjgyűrűt visel. Számtalan mintával, mintával, változatossággal érkeznek, és lehet egy vagy több is, tetszés szerint. A gyémánt ujjgyűrűk tökéletesek eljegyzések, esküvők, évfordulók stb.

15. Dél -indiai gyémánt ékszerek:

Dél -indiai gyémánt ékszerek

A Dél -Indiából származó ékszertervek egyedülállóak és nagyon különböznek a többi arany ékszertervtől. A vágások, minták, gyártás és minták nagyon különböznek és látványosak, és az ember elvarázsolja magát, ha csak az ékszert nézi. A gyémántok minősége, a ragyogás, a csillogás és a dizájn és az ékszerek már csak lélegzetelállítóak, és az ékszereket viselő személy gyönyörűen néz ki. Ezek a dél -indiai gyémánt ékszerek örökség lehet, és lehetnek antik értékű gyémántok és rubin szegecsek.

16. Indiai gyémánt ékszer karperecek:

Indiai gyémánt ékszer karperecek

A kezek legfontosabb és legelegánsabb ékszerei a karperecek. Ez az elegancia és báj csak a gyémánt karperecek révén érhető el. A karkötők minden ékszertípusban a legfontosabbak. A gyémánt karperecek számos választási lehetőséget, mintát, mintát és árat kínálnak. A gyémánt karperecek alkalmasak mindennapi viseletre, alkalmi viseletre, parti viseletre, ünnepi viseletre stb. Válassza ki igényei szerint, és az egyik jó.

17. Nehéz gyémánt karkötők nőknek:

Nehéz gyémánt karkötők nőknek

Ezek egyedülállóak a maga nemében, amikor ezekről a nehéz gyémánt karperecekről van szó. Ezek a karperec ékszerek nehézek és általában innovatív kialakításúak. A gyémántoknak sem kell azonos alakúaknak lenniük. Az egyes karperecek egyediségének megragadása érdekében a gyémántokat körök, háromszögek, rombuszok stb..

18. Diamond Drops ékszerkészletek:

Diamond Drops ékszerkészletek

A Diamonds cseppek azok a tökéletes modellek, amelyek tökéletes megjelenést jelentenek, ha valaki felvesz bármilyen divatlapot. Ezek az egyedi gyémántkészletek könnycsepp alakú gyémántokat tartalmaznak 18 vagy 22 karátos aranyláncú gyémánt nyakláncban. Ezenkívül a hozzájuk tartozó gyémántcseppekkel kiegészítik a díva megjelenését.

19. Gyémánt derék lánc ékszerek:

Gyémánt derék lánc ékszerek

A divatirányzatok egyik legelterjedtebbje a deréklánc, ismertebb nevén kamarbandh vagy cummerbund. A nők széles körben pompáznak arany, ezüst és nehézfém derékláncokban esküvők, partik, ünnepségek, stb. Alkalmával..

A gyémántok lehetnek csillogóak, vagy színesek, hogy mozaikdaraboknak tűnjenek, és bármilyen ruhával összeállíthatók. A gyémánt cummerbund nagyon csinosan díszíti a nők derekát, és tökéletesen kiemeli őket. Különböző díszítésűek is lehetnek színes kövekben, vagy gyémántokban és drágakövekben.

20. Diamond Armlets ékszerek:

Gyémánt karos ékszerek

A karok nagyon divatosak a hagyományos viseletben, az etnikai viseletben és a Sarees -ben, valamint az ujjatlan etnikai felsőkben farmerrel. De a gyémánt karfák ezt a menyasszonyi megjelenést teszik teljessé. Egy gyönyörű, gyémánt ékszerekkel díszített menyasszonynak karfára van szüksége a tökéletes menyasszonyi megjelenéshez. Rendkívül lenyűgözően néznek ki, és nem lehet ellenállni ezeknek az egyedi gyémánt ékszereknek.

21. Gyémánt karkötő ékszerek:

Gyémánt karkötő ékszerek

A híres mondás szerint egy nő nemet mondhat a gyémántra, a csukló kiegészítése gyémánt karkötővel nagy igent jelenthet egy nő számára. A gyémánt karkötő remekmű lehet az ékszergyűjteményben, és mindig a megjelenés fénypontja lehet, amikor viseli. Lehet, hogy a drága oldalon vannak, de ennek ellenére nem hasonlítható fényességükhöz, vágásukhoz és ragyogásukhoz más ékszerekhez. Ők önmagukban egy bajnokság és páratlanok.

22. Diamond Ruby Chokers:

Gyémánt Ruby Chokers

A Chokers mennyei kinézetű nyakláncok drága- és féldrágakövekben, exkluzív vágott gyémántokkal az istennő megjelenéséhez. A rubinos gyémántok klasszikusak a fojtók számára, és a megjelenés sok menyasszony és még sok híresség által is pompázik. A fehér gyémántok ragyogása és a rubinok elegáns megjelenése egy nehéz ékszerkészlethez illeszkedik.

23. Vágatlan gyémánt ékszerek:

Vágatlan gyémánt ékszerek

A csiszolatlan gyémántok, más néven durva vagy nyers gyémántok a legújabb belépők a gyémánt ékszerek tekintetében. A gyémántok kitermelése után a nagy értékű és minőségű csiszolatlan gyémántokat vágni kell, és ékszereket készítenek belőlük. De a vágatlan gyémántokat nehéz gyémánt ékszerek készítésére használják értékükért, és valóban mesésen néznek ki, teljesen más kivitelben a gyémánt ékszerekben.

24. Legújabb Diamond Mangalsutras ékszerek:

Legújabb Diamond Mangalsutras ékszerek

A házas nők szimbóluma Indiában általában az aranyláncok, fekete gyöngyökkel és aranygyöngyökkel, amelyeket a házasság után kell viselni. A tervezői megjelenés érdekében egy dizájner gyémánt medállal is összeálltak, és a fiatal nők inkább a gyémánt mangalsutrákat részesítik előnyben a divat kedvéért. A fekete gyöngyök arra szolgálnak, hogy megvédjék az új menyasszonyt a gonosz szemektől, és megvédjék őket minden bajtól.

25. Diamond Maang tikkas menyasszonyi:

Diamond Maang tikkas menyasszonyi

A maang tikkák vagy fejláncok a menyasszonyi megjelenés vagy bármilyen fesztivál megjelenésének részét képezik. A nők maang tikkat viselnek az esküvő alatt. Ezek a gyémántos maang tikkák, kundan munkák, rubinok, smaragdok stb. Nagyon nagyszerűnek és gyönyörűnek tűnnek a viselőjükön. A maang tikkák vagy fejláncok egyedi ékszerek, és ha gyémántban az érték csak megsokszorozódik.

Az emberek nagyon érdeklődnek az ékszervásárlás iránt. Vásárolható boltban, ajándékozható, online vásárolható stb. A gyémánt ékszereket előnyben részesítik a hozzájuk kapcsolódó érték és érzelem miatt. A fent felsorolt ​​gyémánt ékszerek hatalmas és változatos lehetőségei csak egy könnycsepp a gyémánt ékszerek óceánjában. Kísérletezzen újabb külsőkkel, és adjon vadonatúj megjelenést a ruhaszekrénynek, a hozzá illő káprázatos gyémánt ékszerekkel. Menjetek fitogtatni őket!